kepsutti

39 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (39)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Vapiano

Käyn täällä aina välillä. Joskus tykkään enemmän, joskus vähemmän. Ihan kiva paikka, jos ollaan porukalla liikkeellä, eikä ole kiire. Käydään hakemassa ruokaa ja juomaa kun siltä tuntuu ja lopuksi maksetaan kassalle. Tunnelma täällä on aika rauhaton ja alakerrassa on välillä aika kova ruuankäry. Plussaa kuitenkin pöydistä löytyvistä yrteistä ja maustepulloista, joilla omaa ruokaa voi tuunata.

Tänään olin aikeissa ottaa rucola ravioli -pastan, mutta koska ravioli oli loppu, tilasin pomodoro e mozzarellan fusillilla, mutta koska fusilli oli loppu, sain lopulta saman annoksen campanelle-pastalla. Pasta maistui omaan suuhuni oikein hyvältä ja kypsyys oli mainio. Annoskoko oli myös juuri sopiva makuuni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 11.02.2013
Betyg: 4

Kävin hakemassa Offerium-tarjouksella Large-setin mukaan vajaalla kympillä. Palvelu oli ok - ei erityisen iloista, mutta tarvitseeko sen nyt aina ollakaan.

Sushi oli mielestäni hyvää ja tarjoushintaan ihan mainio diili. Oikeaa hintaa (19,50) en ehkä raaskisi tästä maksaa. Riisi oli ok ja kala tuoretta. Lajitelma ei kuitenkaan ollut ihan sama kuin mitä Hanko Sushin sivuilla mainostetaan,vaan mm. mätinigiri puuttui.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 30.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Pokhara Ravintola

Käytiin täällä kolmen hengen porukalla ilta-aikaan syömässä hyvien arvostelujen kannustamina. Palvelu oli loistavaa ja isäntä ihanan hyväntuulinen - siitä pelkkää plussaa.

Petyimme kaikki kuitenkin hieman annoksiimme. Lihan/kastikkeen lisäksi lautasella oli riisiä, raitaa ja salaattia. Lisäksi naan-leipä ja alkuun papadamia ja kiva chilidippi. Raita-kastike maistui vähän omituiselle - siinä oli vahva kananmunan maku, joka alkoi ainakin itselläni hieman tökkiä. Jotain toista soosia olisin ehkä voinut myös kaivata. Salaatti oli aika tylsä - pari salaatinlehteä, ei kastiketta. Khursani Bhendo oli ihan hyvää, samoin naan.

Kiva kokemus hyvän palvelun takia, mutta mielestäni lähellä sijaitseva ravintola Khukuri vie ruoan suhteen voiton. Olisi ehkä pitänyt käydä lounasaikaan, kun sitä täällä ollaan niin kovasti hehkutettu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 12.09.2013
Betyg: -2

Restaurant: La Crêperie Café

Kerrankin osuin paikalle kojun ollessa auki! Monta kertaa on yritetty aukioloaikana, mutta luukut olleet kiinni. Tilasin jonkin sortin paahtopaisticrepin, ja olihan se ihan hyvänmakuinen ja sopivan täyttävä ei-niin-hirmuiseen nälkään. Ei kuitenkaan ihan niin loistava makuelämys kuin olin kaiken hypen perusteella kuvitellut. Ehkä syy oli makuvalinnassa.

Jonossa oli ennen minua muutama ihminen ja odottelua kertyi parikymmentä minuuttia, pikaruokapaikaksi turhan paljon. Palvelukaan ei ollut ihan ystävällisimmästä päästä, vaikkei mitenkään tylyäkään.

Kokonaisuudessaan ihan jees, nappaan ehkä toistekin jotain, kunhan jonoa ei ole.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.08.2013
Betyg: 3

Restaurant: Royal Pokhara

Näyttää olevan ainakin lounasaikaan suosittu paikka - yhden aikaan vain pari pöytää oli vapaana. Palvelu oli kuitenkin nopeaa ja ystävällistä. Tarjoilija puhui lähinnä englantia, mutta minua se ei mitenkään häiritse.

Valitsin lounaslistalta Lamb Koftan, joka osoittautui maukkaaksi annokseksi. Nepalilainen tee ruoan päälle oli myös kiva lisä. Mietin hetken, annanko ruoan laadusta kolmosen vai nelosen, sillä vaikka ruoka oli oikein hyvää, olen saanut selkeästi parempaakin nepalilaista, enkä ehkä vielä parin lounaskäynnin perusteella kuitenkaan ole täysin myyty.

Aion joka tapauksessa jatkaa käymistä ja eri ruokien testaamista. Juuri tällaista paikkaa olin Vuosaareen toivonutkin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.03.2013
Betyg: 1

Restaurant: Shishkebab

Ravintolassa vallitsi hyvä sunnuntai-iltapäivän tunnelma. Paljon väkeä ja arabiankielistä puheensorinaa. Huomaa, että paikka on suosittu. Nappasimme mukaan kolme erilaista varrasta lisukkeineen. Jokainen niistä oli kerrassaan loistava. Kana oli yksi mehukkaimmista, mitä olen ikinä syönyt ja todella hyvänmakuinen, vaikkakin aika lähellä alikypsän rajaa liikuttiin. Jauheliha myös mainio, eikä lampaassakaan vikaa. Lisukkeet olivat ihan ok. Itse jäin kovasti kaipaamaan jotain jogurttista kastiketta (jota onneksi löytyi jääkaapista).

Tiivistettynä: rento tunnelma, hyvä hinta-laatusuhde ja todella hyvät lihavartaat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Taikalamppu

Jotenkin kuumottava kokemus. Pienessä kahvilassa paikalla oli minun ja kaverini lisäksi kuusi ihmistä, mutta silti oli hämmentävän, suorastaan painostavan hlijaista, musiikkiakaan ei ollut (tai jos oli, jäi sekin hiljaisuuden alle). Tilasimme vihreät teet ja saimme eteemme eriparimukit ja Rainbown teepussit. Litkimme ne nopeasti ja pakenimme paikalta. Jos jotain hyvää haluaa sanoa, niin ihan hauska, persoonallinen sisustus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 2€ Tillagt: 05.12.2013
Betyg: 0

Testattiin kaverin kanssa grouponin tarjoussetti, joten hinta ei ainakaan päätä huimannut. Alkuun oli ihan kelpo misokeitto ja päälle 10 palaa sushia, joissa ei mitään valitettavaa. Lisäksi vihreää teetä. Palvelu ystävällistä ja kokemus ylipäänsä ihan mukiinmenevä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.11.2013
Betyg: 0

Restaurant: Turun Upseerikerho

Tulimme tänne erittäin edullisen lauantaibrunssin perässä. Opiskelijakortilla koko hoito ruokineen, jälkkäreineen ja kahveineen maksoi vain 8,50! Valinnanvaraa oli runsaasti, ja kaikki maistui ihan hyvältä, vaikkei mikään syötävä jäänyt sen erityisemmin mieleen. Paitsi ehkä pannari, joka maistui jostain syystä erityisen hyvälle. Paikka on vähän kolkko ja koruton kellaritila, mutta siitäkin huolimatta viihdyimme oikein hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 07.11.2013
Betyg: 0

Restaurant: Panini

Ihan ookoo. Eksyimme tänne lounasaikaan ja tilasimme pizzaa, pastaa ja salaattia. Mikään annos ei kirvoittanut sen suurempia kehuja, vaikka ihan hyvällä ruokahalulla ruoat syötiinkin. Palvelussa ei valitettavaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 07.11.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Followers (1)