Okänd

Cafe Bouillon

Betyg - / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (53)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Onko paikka lopettanut toimintansa? Kaksi kertaa olen käynyt ovella ja aina ollut kiinni, vaikka aukioloaikojen mukaan pitäisi olla avoinna. Ovessa ei ole mitään tietoa miksi on kiinni. Surkeaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.08.2013
Betyg: 0

Mukava paikka. Mutta itse olisin kaivannut kahvilaan ennenmmän makeita annoksia. Päivän leivonnainen olit tänään mutakakku tyylinen suklaa piiras, mikä oli erittäin hyvä makuinen.

Hinnat ovat mielestäni vähän korkeahkot, mutta rahalle saa todella hyvin vastinetta. Joten ihan hyvä paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 21.04.2013
Betyg: 0

Miellyttävä ja kiireetön ilmapiiri. Hyvät kahvivalikoimat ja sopivasti vaihtoehtoja särvin-puolella. PS.kepsutti: laskun tuominen pöytään pyytämättä kesken kahvien on normaali käytäntö vastaavissa kahviloissa ympäri Euroopan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 16.04.2013
Betyg: 0

Ihana pieni kahvila Tikkurilan aseman vieressä. Kiva sisustus ja rauhallinen tunnelma. Salaatit ja kahvit olivat oikein maistuvia ja kokemus kaikin puolin miellyttävä. Ainut pieni ihmetystä aiheuttanut asia oli se, että tarjoilija toi laskut pyytämättä kesken kahvien, vaikka sulkemiseen oli vielä yli tunti ja asiakkaita vain muutama meidän lisäksemme. Tuli vähän fiilis että meistä haluttaisiin eroon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 07.02.2013
Betyg: 0

Plussaa enemmän kuin miinusta. Valikoima ei ole suuren suuri, mutta ei ole paikkakaan. Tuolla asiakasvolyymillä tuskin kannattaa seisottaa kuivumassa kymmeniä erilaisia kahvileipiä jokaisen erityisryhmän tarpeisiin. Ne tuotteet joita listalla on, ovat (kahden käyntikerran kokemuksella) maistuvia ja laadukkaita. Palvelusta suuri plussa! Myös siitä, ettei pöydästä käydä "hätistelemään" vaikka istutaankin iltaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.01.2013
Betyg: 0

Mukava paikka, plytiintarjoilu ja oikeaa palveluasennetta. Viihtyisä paikka piipahtaa lasillisella ja syldä jotain samalla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.10.2012
Betyg: 0

Vakioasiakkaana olen todennut, ettei Buillonissa ole käsitettä vakioasiakas. Uuden asiakkaan palveluformaatti toimii, mutta vakioasiakkaan pitäminen uskollisena ja tyytyväisenä on hakusessa. Kannattaisi siis miettiä sitäkin puolta. Lisäksi menu alkaa kyllästyttämään. Siihen ei ole ilmestynyt mitään uutta. Eikö Buillonia kiinnosta lähituottaminen ja pientilojen tuotteet, joita joka kahvila ja ravintola tätä nykyä toitottaa? Hinnasta se ei voi olla kiinni, koska Buillonissa osataan kyllä laskea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 10.10.2012
Betyg: 0

Todella kiva paikka kaikin puolin. Palvelu on erinomaista, ja erikoiskahvit sekä leivonnaiset aivan mahtavia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.09.2012
Betyg: 0

aivan ihana paikka!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2012
Betyg: 0

Jos Bouillon olisi Helsingin keskustassa se olisi varmasti aina täyteen ahdettu. Mutta sepäs ei ole, joten kannattaa käydä jos liikkuu Tikkurilassa. Lista vaikuttaa herkulliselta, testattua tuli vuohenjuustosalaatti ja croissant, molemmat erinomaisia. Lisää tällaisia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.09.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (6)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (3)


Läge

asematie 1, 01300 Vanda - Route

Options