Opens at 11:00

Trattoria Rivoletto

italjeniskt/pizza
Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (152)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg


En ole erityisesti pizzan ystävä mutta silloin kun en ole muuta keksinyt olen hakenut sen Rivolettosta. Eilen tein sen taas, nyt varmasti viimeisen kerran. Otin Tuffatore, ohut pohja ok, päälle sutaistu vähän tomaatti ketshuppia, koristelu puolen tusinalla pienillä katkaravulla ja kaksi palaa erittäin suolasta anjovis file suikaletta sekä kourallinen kaprista. Kokonaisuus maistui suolalle. Jos olisin syönyt sen trattoriassa olisin palauttanut sen ja pyytänyt rahat takaisin. Hinta 17,50e

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.02.2018
Betyg: 0

Hyvää pizzaa höystettynä pettymyksillä muihin ruokiin.

Oma mozzarella-pizzani oli yksi parhaista mitä olen Helsingissä saanut, myös alkupaloja oli nautinto maistella ottaessani alkupalavalikoiman yhdelle. Heinäkuisen perjantai-illan illaliskumppanillani ei käynyt niin hyvä tuuri. Alkupalana nautitussa kalamarissa ei maistunut kuin paneerauksessa ollut juusto. Annos oli myös hintaansa nähden todella pieni. Pääruoaksi tilattu avokado-sitruuna risotto jäi lautaselle mauttomana ja vetisenä.

Palvelu oli mukavaa ja ystävällistä, miljöö ei tuonut mitään erikoista mutta palvelimelle tarkoitustaan loistavasti. Annosten valmistuksessa kesti odotettua kauemmin ja nälkä ehti tulla useaan kertaan.

Annoksista en voi hyvällä omatunnolla suositella muita kuin pizzoja, mutta ne toisaalta ovat paikalle eksymisen arvoisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 23.07.2017
Betyg: 0

Loistava löytö Helsingin italialaisessa ravintolatarjonnassa. Illallisaikaan heinäkuussa ravintola on lähes tyhjä, ja palvelua saa nopeasti. Valitsemme seurueen kanssa pasta-annokset sekä mascarponekanaa, joiden valmistumisessa kuitenkin kestää yllättävän kauan vaikka asiakkaita ei juuri ole. Odottaminen ei kuitenkaan haittaa, sillä ruoka on erittäin maukasta ja ihanan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista tehtyä. Söimme kaikki eir jälkiruoat, brownien, piimäpannacottan ja creme bruleen. Kaikki ovat erinomaisia ja todella kauniisti aseteltuja, joten ehdottomasti suosittelen päättämään hyvän aterian makealla!

Palvelu ei ole kaupungin nopeinta, mutta miellyttävää ja ystävällistä. Hinnat ovat hyvin kohdallaan, kun annoskoot ovat suhteellisen isoja ja annokset erittäin maukkaita kokonaisuuksia. Uuden visiitin arvoinen paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 18.07.2016
Betyg: 0

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde!

Rivoleton lounas on jämähtänyt 90-luvulle ja sitä ei voi suositella. Varsinkin kun kävelymatkan päässä tarjoillaan todella hyviä lounaita samaan hintaan.

Illallista sen sijaan Rivolettoon kannattaa mennä nautiskelemaan. Rivoletto ei ole edullisimmasta päästä, muttei myöskään kalleimmasta päästä. Ruokaa valmistetaan selkeästi kokemuksella, intohimolla ruokaan ja ruoan taso todella harvoin ailahtelevaa. Samantasoisia pizzoja löytyy nykyään myös muualta, mutta itse olenkin mieltänyt Rivoleton paikaksi jossa kannattaa ottaa A la carte- listalta kala- tai äyriäispohjaisia ruokia. Ei petä!

Annoksista on jätetty ylimääräinen kikkailu ja annoskoot ovat sopivan suuria mikä on ehdoton valtti täällä. Suosittelen scampi-mustekalapannua, risottoja, tuorepastaa, päivänkalaa ja miksei sunnuntai-aamupäivän pikkusuolasen nälkään vaikka pizzaa. Viinilista ei ole laaja, mutta riittävä jotta sieltä löytää kaverin ruokien makupariksi.

Palvelu. Rivoleton henkilökunta on vuosiensaatossa vaihtunut ja nuorentunut, mutta myös samoja naamoja vuosien takaa sattuu palvelemaan silloin tällöin. Viimeisien muutaman vuoden aikana palvelu on parantunut merkittävästi aiemmasta. Jos ei muuten niin perusvarmaan tarjoilutoimintaan on joka kerta pystytty. Ainakin itselleni riittää peruspalvelu; se ettei tule suurempia töppäyksiä, palvelu on jouhevaa mutta kuitenkin luontevaa.

Kiitokset, pitäkää perusvarma taso tekemisessänne myös jatkossa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 13.03.2016
Betyg: 1

Olen käynyt Rivoletossa useasti todella maukkaan pizzan takia. Nyt käytyäni uudelleen yli vuoden tauon jälkeen jotain on mennyt pahasti pieleen. Munakoisobruschetta oli melko mauton eikä ollenkaan rapea vaan ainoastaan kuiva. Pizza oli niinikään paistettu liian kuivaksi. Pohja oli ohut, mutta täytteet eivät olleet enää mehukkaita. Koostumus ei selvästi enää vastannut aiempaa huippulaatua. Pettymyksen kruunasi suomalaisia perinteitä kunnioittava palvelu, jossa ei turhia hymyillä saati kysellä, maittoiko ruoka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 17.01.2016
Betyg: 0

Hyvät pizzat,erinomainen palvelu, rento tunnelma <3

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 19.07.2015
Betyg: 0

Yksi vakioravintoloistani, joka ei ole tainnut koskaan pettää. Erityisen varma ja ystävällinen tarjoilu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 16.07.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Menen toistekin. Erinomaista pizzaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 27.01.2015
Betyg: 0

Laadukkaat pizzat.
Hieman hintava mutta palvelu sekä ympäristö siisti ja viihtyisä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 11.01.2015
Betyg: 0

Takuuvarma paikka, kun haluaa hyvää pizzaa myöhäänkin illalla. Kasvispizzat erityisen ihania! Tämän paikan ansioista olen oppinut syömään maa-artisokkaa ja vuohenjuustoa. Myös pastan ystävän ruokapaikka. Hienoa, että pizzan saa myös mukaan ja paikan ollessa täysi samat ruuat pystyi tilaamaan Rivolin puolelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 28.12.2014
Betyg: 0


Läge

Albertinkatu 38, 00180 Helsingfors - Route
(09) 607 455
http://rivoletto.fi/

Options