merjar

2 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ristorante Vaelsa italialaista, pastaa

Kolmen hengen seurue, kaksi teini-ikäistä. Tulimme hakemaan hyvää ja maukasta pastaa, ja sitä saimme. Carbonara ja Bolognese olivat erinomaiset, samoin parsarisotto. Alkupalana vitello tonnato ja bruschettat maistuivat myös. Istuimme rauhalliset pari tuntia.

Viinilista tuntui suppealta mutta vaihtoehdot olivat hyvät, himan hinnakkat tosin. Talon viini oli edullinen, mutta siitä ei mainittu viinilistalla vaan se luki ainoastaan erinällä, joten huomasimm sen vasta tilattuamme.

Palvelu oli ystävällistä. Toinen tarjoilija oli ensimmäistä päivää töissä, joten pientä halua oli, mutta ystävällistä yritystä ei puuttunut. Toisen kanssa asioitiin englannin kielellä, kuten aiemmin monet mainitsivatkin, ja se sujui oikein hyvin. Tunnelma oli koko ajan leppoisan mukava.

sisustus ei yrttänytkään olla kliseeitalialainen, oli muuten siisti ja valoisa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 05.08.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Meritähti eurooppalaista

Lounasaikaan en ole käynyt, mutta pizzaa haemme säännöllisesti kotiin - Ruoholahden paras pizza muuten, jos ei kaipaa rasvalättyä - ja muutama kerta on tullut illastettua.
Ruokalista on laaja, käsittää niin pizzoja, tapaksia, burgereita, aamiaisen (jota saa kaikkina muina aikoina paitsi lounasaikaan), pastoja, pihvejä ja unkarilaisia annoksia. Pastat ovat olleet runsaita ja maukkaita, ja parhaimmistoa ovat unkarilaiset annokset, mm. unkarilainen makkara, jota saa isompana ja pienempänä annoksena.
Paikka on tunnelmaltaan olutbaari, johon nähden ruoan laatu on odottamattoman hyvä. Arki-iltana on ollut sopivan rauhallista ja palvelu ystävällistä ja sujuvaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 16.02.2014
Arvosana: 2


Kuvat


Seuraajat