Opens at 17:00

Gaijin

Betyg 4.1 / 5

Kunderfarenhet

Tillgänglig
Diet

Recensioner (237)

Hyvä kokemus jälleen kerran. 7-ruokalajin maistelumenu oli tasapainoinen, ei yhtään huonoa annosta. Viinipaketti sopi annoksiin mainiosti mutta oli varsin suolaisesti hinnoiteltu. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Vasta aloittanut tarjoilijankin tsemppasi hyvin vaikka kaikki ruokalajit eivät olleet vielä selkäytimessä. Laskun odottelu kesti turhan kauan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 64€ Tillagt: 01.05.2019
Betyg: 0

Erinomainen palvelu ja ruoka. Hieman kallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.03.2018
Betyg: 0

Ennakko-odotukset olivat korkealla, kun vierailin Gaijinissa ensimmäistä kertaa. Ruuan osalta odotukset täyttyivät: aasialaisessa fuusiossa yhdistyi kaikki mitä rakastan etnisessä ruuassa, mutta hienostuneella tavalla. Maut olivat juuri niin voimakkaita kuin kuuluukin ja onnistuivat välillä myös yllättämään. Palvelu oli huippuluokkaa: henkilökuntaa oli riittävästi ja tarjoilijat olivat niin ystävällisiä kuin asiantunteviakin.

Ravintola oli melko pieni ja pöydät liian lähellä toisiaan minun makuuni. Puitteet olivat muuten viihtyisät. Hinta-laatusuhteesta en osaisi antaa täysiä pisteitä tämän hintaluokan ravintolalle, mutta sanoisin, että sain rahoilleni kuitenkin vastinetta odotetulla tavalla suhteessa ruuan määrään ja laatuun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 64€ Tillagt: 27.12.2017
Betyg: 0

Kerta toisensa jälkeen erittäin toimiva, hienompi lounaspaikka. Ruoka on aina hyvää, sitä on sopivasti ja palvelu toimii.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 07.09.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Yksi elämäni parhaista ruokakokemuksista. Ravintolamiljöö oli tylsä ja äänekäs.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 80€ Tillagt: 09.03.2017
Betyg: 0

Ruoka oli hyvää . .. Mutta silti ei mielestäni hintansa lupailema uskomaton makuelämys. Pohdimme syödessä että samanlaisen "ihan hyvää" -olon saa jossain 15 € paikassakin. Ruokalajit toki omaperäisiä ja laadukkaita ja palvelu oli ystävällistä, mutta persoonaton fiilis jäi. Joskus muistaa vuosia jonkun uskomattoman maun, mutta täältä ei jäänyt mikään erityisesti mieleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 15.10.2016
Betyg: 3

Gaijinissa tunnelmoimassa. Gaijin on hienostunut pohjois-aasialaisiin makuihin keskittynyt ravintola, jossa kannattaa ehdottomasti käydä makustelemassa. Tällä kertaa osittain maut jäivät hiukan pliisuiksi, mutta kokonaisuutena kuitenkin hyvä elämys. Viinipaketin sai puolitettua, joten nyt ei hiprakka yllättänyt ennen jälkiruokia ja pystyi aistimaan kaikkien annosten maut. Ainoa miinus tulee siitä, että paikassa on aika tiivis tunnelma. Pöydät ovat lähekkäin ja melua piisaa. Onneksemme istuimme ihan salin perällä ja siellä oli hiukan miellyttävämpi tunnelma. Tarjoilu täällä toimii aina hyvin. On rentoa ja mukavaa. Täytyy vain ymmärtää talon konsepti, jossa ruokia tuodaan tiuhaan tahtiin. Syödä saa kuitenkin jokainen omassa tahdissaan. Pöytiin tulevista uusista annoksista ei pidä stressaantua. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 20.03.2016 View previous reviews (2)
Betyg: -3

Ruoka oli ihan hyvää ja mielenkiintoista, mutta kokonaiskokemus jäi kyllä miinuksen puolelle. Tuon hintatason ravintolan täytyy tarjota kokonaisuudessaan miellyttävän kokemuksen ja Gaijinissa miellyttävyys jäi ainoastaan ruoan ja ystävällisten tarjoilijoiden niskoille. Ravintola oli ahdas ja meluisa ja aika (2,5 h) ei ollut riittävä 6 ruokalajin menun nauttimiseen. Ruokia tuotiin pöytään semmoisella vauhdilla, että edellinen ruoka piti hotkia alta pois. Joku ruokalaji tuotiin pöytään jopa silloin kun kaikki vielä söivät edellistä. En menisi uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 66€ Tillagt: 01.02.2016
Betyg: 3

Suhtauduin etukäteen hieman varauksella, sillä paikan omistaja ei kuulu niihin julkkiskokkeihin, joita erityisesti "ihailisin". Pitää kuitenkin sanoa, että Gaijin-maistelumenu oli todella monipuolinen, milenkiintoinen ja mauiltaan upea kokonaisuus. Siitä nauttivat "täysillä" koko pöytäseurue. Palvelu oli ystävällistä ja ruokalajeista annettiin tarpeelliset tiedot - juuri sopivasti. Ruokaljien tarjoilutahti oli ehkä aavistuksen verran turhan nopeaa, mutta sekin on parempi kuin liiallinen odottelu. Hintataso on hieman yläkanttiin .... mutta kun sen tiesi niin ei se päässyt ikävästi yllättämään. Seuraavaksi pitää sitten kokeilla Farangin maistelumenuta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 29.12.2015
Betyg: -3

Eritoten palvelu ansaitsee erityismaininnan, myös erikoisruokavalio (toinen raskaana) oli hienosti huomioitu jo tilauksen yhteydessä eikä sitä tarvinnut enää tiedustella. Söimme maistelumenut ja siihen valitut viinit. Boom. Tulemme uudestaan! :))

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 110€ Tillagt: 27.12.2015
Betyg: -7

Gemenskap

Bilder

De som är intresserade (107)


Läge

Bulevardi 6, 00120 Helsingfors - Route
010 322 9386
http://www.gaijin.fi/

Options