finlex

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Gringos Locos Helsinki tex mex

Pari kertaa olen päässyt tänne syömään asti. Toisella kerralla pöytäseurue söi chilihaasteen, joka selvästi vitutti paikan "pomomiestä", joka oli kuulemma suunnitellut annoksen. 50% syöjistä selviytyi, joka otti päähän miestä entistä enemmän. "Palvelu" oli koko ajan töykeää, ja ylenkatsovaa, vaikka paikka oli lähes tyhjä, ja seurueella oli voittamisen meininki chilihaasteen kanssa. Ei paljoa tullut kannustusta tältä kaikesta kaiken tietävältä viisastelijalta. Päin vastoin. Eräällä kerralla en päässyt edes syömääan asti, kun heti tiskillä samainen jantteri alkoi suunsoiton. Täällä käy jonkin verran HIFK kannattajia, mikä ei ole yllätys kun jäähalli on ihan vieressä, mutta keittiössä luukulla roikkuu rasvaräiskeinen jokerilippu... Ukko ja jokerilippu pellolle, niin voin kuvitella pääseväni syömään. Ikävää että hyvä ruoka, ja hieno interiööri pilataan näin yhden ainoan ihmisen toimesta...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 19.03.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Kannas suomalaista

Kannaksessa tiistaisin myös lenkkisauna! Olut, 2h sauna, sekä makkaralautanen (chorizoa ym. Ei siis sinistä lenkkiä) 10€. Tällä pääsee tutustumaan erittäin edullisesti Kannaksen rentoon ja rehelliseen saunaan, ruoan ja juoman kera, joko ennen tai jälkeen. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Kannas suomalaista

Viihtyisä, rauhallinen ja erittäin hyvää ruokaa. Viimeksi söin täällä pariloitua maksaa, ja se oli parasta maksaa mitä olen ikinä syönyt. Aamen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.08.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Wanha Mylly ruokaravintola

Nuhjuinen huonokuntoinen kaljaterassi ulkona, josta saa ylihinnoiteltua keskinkertaista ruokaa. Tilasin härän noisetit punaviinikastikkeella, johon kuului parsaa bearnaisekastikkeella. Sain kahtia leikatun pihvin, joista kumpikin pala oli suunnilleen tulitikkuaskin kokoinen, jotka oli hukutettu punaviinikatikkeeseen, joka oli ainoa positiivinen asia tässä "kokemuksessa". Vihreitä tankoparsoja taisi olla ruhtinaalliset neljä kappaletta, jotka oli myöskin hukutettu klimppiseen bearnaisekastikkeeseen. 25,90€! Olisin voinut maksaa tästä ehkä 15€. Alkupalana gazpacho keitto, joka maistui ihan peruspurkkikamalta. Päälle oli piirretty pesto-oliiviöljyllä kolme viivaa ristiin... 6,90€!
Olkoon miten "idyllinen" tahansa, mutta kalliossakin on kauniimpia terasseja. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 02.07.2009
Arvosana: -3


Seuraajat