satsuma

141 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä

Blogi

Arvostelut (136)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Hyvää pubiruokaa Herttoniemessä! Olemme viime aikoina käyneet lähinnä Treffin sunnuntaibrunsseilla. Vaikka taso välillä vaihteleekin, brunssi on yleensä monipuolinen ja hyvä. Esimerkiksi lähi-idän brunssilla oli todella maistuvia ruokia, esimerkiksi harissalohta, karitsapullia ja erinomaisia kastikkeita. Kevyempää tarjontaa ja kasviksiä voisi toki olla lisää, tarjonta tuppaa painottumaan lihaan ja muihin tukeviin ruokiin. Jälkkäripöytä ei ehkä vedä vertoja suolaiselle, mutta kyllä sieltäkin aina jotain löytyy.

Treffi pysyy yhtenä kantiksistamme. Hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa sopivan mutkattomasti ja kätevällä sijainnilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 30€ Lisätty: 23.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Thai Thai - Ravintola thai-ruokaa

Hyvää thaikkulounasta Malmilla. Lounaaseen kuuluu keitto, salaattipöytä ja erikseen tilattava pääruoka. Salaattipöytä on hyvä ja monipuolinen tulisine salaatteineen ja riisipaperirullineen. Suosikkini lounasruoista on aina tarjolla oleva pad thai eli paistetut nuudelit katkaravuilla, joka on tasapainoinen ja maukas. Myös kasvissyöjille löytyy vaihtoehtoja. Henkilökunta on huomaavaista ja ystävällistä. Täällä tulee käytyä säännöllisesti!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Thai Thai - Ravintola thai-ruokaa

Hyvä thaimaalainen ravintola Malmilla. Kävimme testaamassa lounastarjonnan. Buffetin sijaan tarjolla oli mieluisaksi yllätykseksi salaattipöytä, keitto ja pöytään tarjoiltava pääruoka-annos. Salaattipöytä oli muuten melko tavanomainen, mutta riisipaperirullat olivat erittäin maukas lisä kastikkeineen. Myös keitto maistui. Molemmissa oli hyvin huomioitu kasvisruokailijat. Pääruoan kanacurryyn olisin kaivannut hieman enemmän makua ja tulisuutta, mutta annos oli kyllä hyvä ja iso. Tulisuutta voi tietysti itse säätää pöydässä olevalla chilitahnalla. Myös kaverin Pad Thai oli kuulemma hyvä. Ravintolan henkilökunta oli erittäin ystävällistä, ja itse tilakin on varsin mukava. Lounas näytti olevan suosittu, ja klo 12 aikaan paikka täyttyi ruokailijoista. Menen mielellään uudelleenkin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kita Esplanadi

Korkeatasoinen sushibuffet. Useamman testikerran perusteella Kidasta saa Helsingin parhaimpiin kuuluvan buffetsushilounaan. Sushi on tuoretta, monipuolista ja valmistettu hyvin. Riisiä ei liiskata, ja makuyhdistelmät toimivat. Sushin lisäksi tarjolla on keitto, salaatteja ja pari lämmintä ruokaa. Vegaanille on järjestynyt pyydettäessä jokin erikoisannos. Paikka on melkein aina lähes täynnä, mutta pöytä löytyy silti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 23.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ani turkkilaista/kebab

Hyvä turkkilainen buffet. Kävimme lounasaikaan syömässä. Buffetissa oli tarjolla runsaasti erilaisia kylmiä kasvisruokia, salaatteja ja kastikkeita. Lämminruokaosastolta löytyi kebablihaa, riisiä, lohkoperunoita ja jonkinlainen kasvis-kanapaistos. Alkupalapöydän valikoima ja maut vakuuttivat, erityisen hyviä olivat hummus, pavut ja jogurttikastike. Myös kebabliha oli hyvälaatuista. Lämpimät lisukkeet sen sijaan jäivät pääasiassa väliin, esimerkiksi lohkoperunat eivät parantuneet seistessään astiassa. Täyteen tulee kyllä ilman lämpimiä lisukkeitakin, sen verran hyvä on kylmien ruokien valikoima. Ravintola oli täynnä lounaalla, joten ahdasta oli, mutta muuten mukava tunnelma. Suosittelen nälkäiselle rennon ruoan kaipaajalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.09.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Naughty BRGR Burgereita

Hyvä burgeri ja ranet. Jenkkityylinen pikaruokala tarjoaa kelpoja hampurilaisia lisukkeineen. Sämpylä on juuri oikeanlainen, ja pihvikin parempi kuin yleensä. Tuunaaminen kohottaa ranujen tasoa, samoin kuin kylkeen valittavissa olevat kastikeet. Palvelu on parilla kerralla toiminut nopeasti ja ongelmitta. Itse tila ei ehkä ole maailman viihtyisin, mutta jos tavoitteena on nauttia hyvä ja hinta-laatusuhteeltaan mainio hamppari nopeasti, se kelpaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.07.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Brasserie lounasravintola

Perushyvää lounasruokaa viihtyisässä ympäristössä. Brasserie tarjoilee lounaalla buffetista salaattia, leipää, keittoa ja yhtä pääruokaa, josta saa tilattua kasvisversion lautasannoksena. Kahvi/tee ja satunnainen jälkiruoka kuuluvat hintaan. Salaattipöytä on yleensä runsas ja monipuolinen ja keitot maukkaita. Pääruokakin maistuu. Mitään kovin eksoottista täällä ei ole tarjolla, mutta ruoat ovat hyvänmakuisia ja valikoima mukavan monipuolinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Story mutkatonta halliruokaa

Hyvää lounasta kauppahallissa. Usean käynnin perusteella Story tarjoaa johdonmukaisen maukasta lounasta. Monesti mukana on lähi-idän tai aasialaisia makuja, ja lounaan kanssa tarjottava leipä on todella hyvää. Myös kasvisruoka toimii, ja plussaa siitä, että aina on vegaaninen vaihtoehto tarjolla. Annoskoko ei ole suuren suuri, mutta sopiva lounaalle. Kauppahalli on viihtyisä ympäristö, ja kesäisin terassilta on mukavat näkymät.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Roster casual dining

Kävimme arki-iltana syömässä. Juomalista oli kattava, cocktaileja ja viinejä löytyi montaa sorttia. Ruokalista oli sopivan mittainen, ja etenkin alkuruoat kuulostivat houkuttelevilta. Päädyimme pariin alkuruokaan ja pääruokiin. Parsa oli oikein hyvä valinta, pecorinomajoneesi ja ankka toivat annokseen täyteläistä makua. Ceviche oli epätyypillinen, sillä limettisen liemen sijaan kala olikin kermaisessa soosissa, mikä oli vähän erikoista. Molemmat alkuruoat sopivat hyvin myös jaettaviksi. Pääruoista possunleike tarjottiin uppomunan, hollandaisen ja tomaattisten papujen kanssa. Maut olivat hyviä, mutta annos oli papujen takia hieman liiankin tuhti. Mustekala kastikkeineen oli erinomaista, samoin lisukeperunat maistuivat. Jälkiruoille ei tämän jälkeen enää ollut tilaa, vaikka hyviltä kuulostivatkin. Tarjoilu oli erittäin rentoa ja jouhevaa. Pääsimme sisään ilman varaustakin, vaikka ravintola olikin lähes täynnä. Tänne mieluusti uudelleen, vaikka sunday roastille!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 13.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Tortilla House Kamppi fresh mex

Fressiä pikameksikolaista. Otin burriton possutäytteellä ja kaikilla lisukkeilla mukaan. Burrito käärittiin napakalle rullalle ja pakattiin folioon. Lihaa tuli todella runsaasti, muita lisukkeita vähemmän. Possutäyte oli mehukasta ja hyvänmakuista, ja kokonaisuudessaan tortilla oli oikein maistuva. Kastikkeita olisi minun makuuni voinut olla enemmänkin. Burrito valmistui nopeasti ja palvelu oli perushyvää. Onneksi ruoka on enemmän kallellaan meksikolaiseen kuin texmexiin, ja raaka-aineet ovat tuoreita ja maukkaita. Hyvä vaihtoehto, kun tekee mieli jotain nopeaa ja maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 09.08.2016
Arvosana: 0


Seuraajat