Suljettu nyt

Bistro O mat

skandinaavista
Arvosana 4.4 / 5

Bistro O mat Kirkkonummen keskustassa tarjoaa huolella tehtyä maukasta ruokaa ja miellyttävät puitteet lounaalle tai illalliselle, juhlaan tai arkeen.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (105)

Odotettu perhe-brunssi olikin pettymys.
Pöytävaraus: 6 hlöä ja lapsi (syöttötuoli) tehty 5 päivää aikaisemmin ja siinä maininta 1 hlö vegaani ja gluteeniton ja 1 hlö gluteeniton.
Vegaani asiakas joutui pettymään, koska keittiö ei ollutkaan huomioinut - kiireeseen vedoten - hänen toivettaan. Hän sai odottaa omaa alkupala-annostaan keittiöstä, kun me muut olimme jo melkein omamme syöneet. Kuitenkin tulomme kelloaika oli ravintolan tiedossa. - Vegaaniravinto on nykyajan trendi eikä saisi aiheuttaa ongelmia näin tasokkaalle gourmet-ravintolle. Tämä vegaani ruoka koostui vain samoista kasviksista ja salaateista sekä alkuruokalautasella että pääruokana. Päääruokaa ei siis oikeastaan ollut! Vegaani jälkiruoka sen sijaan oli erinomaista, kylläkin sen jälkeen kun asiasta oli huomautettu. Keittiö vetosi kiireeseen ja myönsi virheensä ja sain sitten tästä annoshinnasta 50% alennuksen, mutta vegaani asiakas lähti pois hyvin tyytymättömänä ja harmistuneena. Valitettavasti tämä asia vaikutti luonollisesti negatiivisesti koko seurueen ruokailuun ja ilmapiiriin. Saimme myös pettyä tarjoilijoiden kiireen takia palvelun tasoon esim juomatilauksen yhteydessä. Muun seurueen ruoka oli erittäin hyvää niin alkupalojen kuin pääruuankin osalta mutta herkullisen kakkujälkiruoan kaveriksi olisi kyllä kaivannut kupposen kahvia.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 36€ Lisätty: 16.06.2019
Arvosana: 0

Lounaan Osso Bucco oli täysin syömäkelvoton. Ilmeisesti koko pala oli sidekudosta. Valitukseen vastattiin antamalla annoksesta 20 prosentin alennus!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 27.11.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Bistro O mat hemmotteli jälleen. Hiukan alussa jouduimme odottamaan ruokalistoja, vaikka ravintola oli mellkein tyhjä. Juteltuamme ruokavaihtoehdoista huomasimme, että pöytäseurueella oli erilaisia listoja. No se asia selvisi ja sitten päästiin ruokia tilaamaan. Listalla paljon hyviä houkuttelevia vaihtoehtoja. Alkupalaksi valitsin tartarpihvin. Se oli hyvin maukas ja valtavan kokoinen. Lihaa oli varmaan 150g. Pääruuaksi olin onneksi valinnut kuhaa, joka hiukan kevensi koko menua. Myös kuha-annos oli maistuva. Viinit olivat hyviä ja miljöö miellyttävä. Tänne tullaan uudelleen ja uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 06.07.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Erinomaisen hyvää ja laadukasta ruokaa. Tuoreita raaka-aineita ja kauniisti aseteltuja annoksia. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 07.09.2016
Arvosana: 0

Loistava lounas

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 02.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Loistava lounas

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 02.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Bistron hampurilaiset ovat varmaan pääkaupunkiseudun parhaimmat. Tunnelma oli muutenkin rento torstai iltapäivänä ja tarjoilija oli vähän muistikatkoinen, mutta korvasi muistamattomuutensa kyllä hienosti. Ehdottomasti paikka, jos haluaa erinomaista ruokaa viihtyisässä ympäristössä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2016
Arvosana: 0

Kaikin puolin positiivinen kokemus. Hintataso kokonaisuuteen nähden ehkä hitusen korkeahko, mutta hyvä mieli jäi tästä käynnistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.07.2016
Arvosana: 0

Taidolla valmistettua ruokaa Kirkkonummella. Kävimme vapun tienoilla aikaisella päivällisellä. Kaverini otti menun viinipaketilla ja itse valitsin annokset listalta. Ruoka oli taiten tehtyä ja yhdistelmät osuvia, mutta ilman liikaa yrittämistä tai kikkailua. Erityisesti meille maistuivat eggs benedict alkuruokana ja pääruoaksi tarjottu entrecote lisukkeineen, joka sopi omaan suuhuni täydellisesti. Kaikki kastikkeet olivat myös erittäin maukkaita. Viinisuositukset olivat hyviä, ja viinipaketin hinta-laatusuhde oli erinomainen. Tila oli valoisa ja skandinaaviseen tyyliin sisustettu. Tarjoilu oli erittäin ystävällistä ja annokset tulivat juuri sopivaan tahtiin. Käymisen arvoinen paikka, erityisesti, jos olet Kirkkonummella ja miksei Helsingistäkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 01.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Erinomainen, aisteja hivelevä ja näyttävä ruoka. Loistava palvelu. Kaikkien aikojen paras Irish Coffee. Viihtyisä ja siisti ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 30.01.2016
Arvosana: 0


Sijainti

Asemankulma 2/ Kirkkolaakso, 02480 Kirkkonummi - Reitti
050 4338 700
http://www.bistromat.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita