Foodaholic

5 arvostelua

Hyvä ravintolakokemus pitää sisällään maukkaan ruoan sekä ystävällisen ja huomioonottavan palvelun. Hyvän makuelämyksenkin voi pilata huono ympäristö tai kaltoin kohtelu.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ristorante Pizzeria Villetta italialaista/pizza

Ehdottomasti no. 1 italialaisen pizzan ravintola. En oli vielä saman tasoiseen/makuiseen pizzaan helsingissä törmännyt. Mutta VALITSE EHDOTTOMASTI pizza sieltä listan loppu päästä, aidoista pizzoista. Älä vain ota mitään perus kebab-paikka pizzaa. Palvelu on välillä mainiota välillä ehkä hieman italialaisen töykeätä, mutta se ei todellakaan ikinä ole estänyt menemästä uudestaan. Ravintola saisi olla hieman suurempi,jotta ei tulisi kiire lähteä seuraavien alta pois. Tosin sama ilmapiiri ei ehkä säilyisi jos ravintolan koko suurenisi. Pöytä kannattaa varata etukäteen,

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.12.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Maya Bar & Grill latinoamerikkalaista

Tämä ravintola sopii pienemmän budjetin illalliselle/lounaalle. Hintaluokka amarillo tasoa, mutta ruoka huomattavasti maukkaampaa. Palvelu on ollut aina ystävällista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.12.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Nuevo espanjalaista

Lämmin tunnelma ja aivan mahtava pieni terassi kesäisin. Tämä paikka huokuu lämpöä. Ruoka oli maukasta ja henkilökunta ystävällista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 07.12.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Empire Plaza kiinalaista

Ripeä ja ystävällinen palvelu. Olimme pikkujoulu aikaan syömässä noin 15 hnekilön ryhmässä ja voin sano,että kokemus oli hyvin postiivinen. Alkuruoat olivat aivan parasta tässä ravintolassa. Valitsimme useaita eri annoksia ja maistelimme näistä. Hinta-laatu suhde on hyvä vaikka varmasti kalliimpi kuin yleensä kiinalaisissa, mutta ravintola sijaitsee kuitenkin aivan kampin keskuksessa,. Ryhmän koosta riippumatta saimme annoksemme samaan aikaan, emmekä joutuneet odottamaan turhaan mitään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 07.12.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Grill It! pihviravintola

HYvä ruoka ja todella miellyttävä palvelu! PItkästä aikaa helsingin keskustasta löytyi paikka, jossa sain samaan aikaan maittavaa ruokaa koko rahan edesta,sekä ystävällista palvelua. Kampissa tämän hetkinen ehdoton suosikki. Alkuruoista seafood platter oli mahtava ja juuri sopivan kokoinen alkupala kahdelle. Pihvit olivat onnistuneet kypsyydeltään sekä mausteiltaan. Suosittelin tätä paikkaa ja kyseinen henkilö oli myös tyytyväinen ravintolan tasoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 07.12.2009
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraa (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit