Avautuu 17:00

Passio Keittiö ja Baari

moderni eurooppalainen
Arvosana 5 / 5

Passio on intohimoa ja nautintoa ruoassa, oluessa ja viineissä – sekä ruoan ja juoman toisiaan tukevissa liitoissa.

Tarjoamme kotimaisten pientuottajien antimia höystettynä maailman mausteilla, ilman turhaa kikkailua.

Juomissa panostamme määrän sijaan käsityöläisyyteen ja laatuun – oluet meille toimittaa Savonlinnalainen Panimoravintola Huvila, Passion omilla repertuaareilla ja viineissä suosimme eurooppalaisia persoonallisia pientuottajia.

Tervetuloa nauttimaan!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (62)

Noudimme tänään take away 3 ruokalajin menut. Aivan erinomaiset olivat kaikki kolme eri menuta. Palvelu oli mukavaa ja hinta-laatu -suhde erinomainen! Suosittelen lämpimästi tätä ravintolaa nyt Korona ajan take away gourmet aterioiksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.03.2020
Arvosana: 0

Yksi Helsingin parhaista Casual Dining paikoista. Tunnelmallinen ja todella laadukas! Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.10.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yksi parhaista ravintolakokemuksistani

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.02.2017
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää mutta wau--efekti jäi uupumaan. Ruoka parani menuun kuluessa ja pääruokana poroa kahdella tavalla ja jälkkäri tyrnikohokas ja tyrnijäätelö olivat todella hyviä. Hinta hieman pitkä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 01.11.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tulimme testaamaan ravintolan näitten hehkutusten perässä, valitettavasti hieman petyimme! Otimme 3 ruokalajin menun. Keittiön tervehdykset toimivat, mutta muuten jäi toivomisen varaa. Erityisesti alkupalana tarjoiltu liha (lammas) oli todellinen pettymys. Liha tarjoiltiin kylmänä ja toi mieleen lähinnä suomalaisen kesägrillaajan epäonnistuneen possun. Lisukkeet eivät toimineet ja annoksesta jäi paha olo ja mieli. Pääruokana tarjoiltu siika oli sentään hyvää. Jälkiruoka myös ok muttei mitään suuria elämyksiä. Viinilista sentään toimi.
Vastaanotto ravintolaan oli jopa hieman tyly ja ainakin haparoiva. Tarjoilua jatkanut naistarjoilija sentään palveli miellyttävämmin, mutta ei mitään erityistä jäänyt mieleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 07.03.2016
Arvosana: 0

Kolmen ruokalajin menu täydentyi loistavaksi kokonaisuudeksi kahdella keittiön tervehdyksellä. Erityisruokavaliot otettiin hyvin huomioon, itävaltalaiset viinit sopivat annoksiin. Erityisesti kala-pääruoka oli erinomainen lukuisine komponentteineen. Tarjoilu kärsi hieman "ulkoaopetellusta" ulosannista ja musiikki oli hieman liian kovalla keskustelua varten, sitä säädettiin kuitenkin pyynnöstä. Loistava kokonaisuus joka tapauksessa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 26.02.2016
Arvosana: 0

Kaikki oli periaatteessa hyvää, mutta annoksissa oli aivan liikaa komponentteja. Paria tuntia myöhemmin oli jo vaikeaa palauttaa mieleensä yhtään annosta (5 ruokalajin menu) . Myös viinipaketti oli sekä laadullisesti että parituksiltaan keskinkertainen. 69 € viidestä ruokalajista tällä laadulla on liikaa. Miljöö mielyttävä ja aineksia on vaikka mihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.02.2016
Arvosana: 0

Neljäs kerta tässä ravintolassa, ja taisi kyllä olla paras kokonaisuus. Myös aikaisemmin todella herkullista. Ainoa miinus oli, etten saanut vahvistusta pöytävarauksesta, vaikka se olisi pitänyt tulla, piti soittaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

Meitä oli 10 hengen seurue, joka söi 5 ruokalajin menut. Yhteensä annoksia taidettiin eteen tuoda 7 erilaista. Kokonaisuudessaan ruoka oli erittäin hyvää, henkilökunta mukavaa ja tunnelma katossa niin taisi lähemmäs neljä tuntia vierähtää. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 69€ Lisätty: 27.01.2016
Arvosana: 0

Söimme 3 ruokalajin menut. Ruoka oli todella hyvää ja annoskoko sopiva! Tarjoilu toimi ja ympäristö on hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: 0


Sijainti

Kalevankatu 13, 00100 Helsinki - Reitti
+358 207 352 040
http://passiodining.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita