Unbekannt

Puro Deli & Café

Note 4.5 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (44)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Paras lohisoppa mitä koskaan olen syönyt!
Ja sitä oli runsaasti!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 02.02.2016
Note 0

Herkullinen lounassalaatti ja hyvä palvelu ! !!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.11.2015
Note 0

Tulimme Lahdesta asti hyvien suositusten vuoksi lounastamaan tähän viehättävään kahvilaan. Saimme onneksemme (poikkeuksellisesti) pöydän varattua, mikä oli onni koska paikka oli täynnä.
Valitsimme lohisalaattia, talon lihapullia ja Combon jossa oli talon Quiche piirasta, ihanaa tomaattikeittoa ja pieni salaatti.
Olimme erittäin tyytyväisiä, ruoka oli kauniisti laitettu esille, raaka-aineet tuoreita ja raikkaita. Lisukkeet mehevän maukkaita ja täyteläisesti maustettuja. Kokemuksemme oli että täällä tehdään ruokaa täydellä sydämellä ja huolella.
Suosittelemme lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 14.10.2015
Note 0

Tulin testaamaan hyvien arvostelujen vuoksi.
Ovella oli jono, josta en tykkää mutta ajattelin että se on hyvä merkki. Tutustui rauhassa Menuun joka oli selkeä liidulla kirjoitettuna seinällä. Yllätyin lounaan runsaudesta. Huomasin, että onkin vaikea päättää, sillä moni annos kuulosti houkuttelevalta. Nälkä oli kova ja päädyin kana-vuohenjuustopastaan. Odotus kesti n. 12 min joka ei mielestäni lounasaikaan ole huono. Annos oli ISO, suuri kulhollinen pastaa, grillattua kanaa, hyvin grillattua vuohenjuustoa hunajalla maustettuna sekä tuoretta rucolaa parmesaanin kera.. Runsas ja kauniin värikäs salaatti, ei edes pieni, täytti loput lautasesta. Erittäin hyvää! Nautin hyvästä lounaasta loppuun asti. Plussat täysjyväpastasta joka pitää nälän kauempana kuin ns. vehnäpasta. Parasta ehkä oli tomaattikastike, jotenkin niin täyteläinen ja maistuva. Kyllä tätä paikkaa voi peukuttaa! Tyttöjä oli aikaa seurata, eikä heidänkään työskentelyä voi negatiivisein kommentein arvostella, kiireessä kaunis hymy oli vain plussaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 16.07.2015
Note -1

Salaattiannos oli ihan näyttävä, mutta melko tavanomainen. Leipää ei salaatin kanssa ollut. Ruuhkan vuoksi ainoa työntekijä ei ehtinyt viedä likaisia tiskejä pois, vaan pinosi likaiset astiat samalle tiskille, jossa kokosi salaattiannokset. Annokset syntyivät rahastuksen lomassa - ilman käsienpesua missään välissä. Sama kertakäyttökäsine (siis yksi!) siirtyi kädestä toiseen useamman kerran ja käsineettömällä kädellä sitten mätettiin lautaselle salaatteja ja muita ja vedettiin hanskaa kädestä pois. Kylmäsäilytettävät salaattiaineet pidettiin esillä koko ajan. Epähygygienisyyden kruunasi jaloissa pyörivä koira.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 25.06.2015
Note 1

Nälkä, mikä ihana tekosyy

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 12.06.2015
Note -6

Catering salaatit ovat kaupungin parhaasta päästä! Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 09.06.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note -3

Minä tykkäsin tästä kahvilasta. Erilainen ja viehättävä. Hyvät salaatit, söin halloumisalaatin ja erityisen kiitoksen saa oma mustikka vinegrette. Kahvissa pieni vivahdus suklaata ja leipäkin oli hyvää. Plussana kahvin sisältyminen hintaan. Suklaafondant suli suussa ja kruunasi myöhäisen lounaan. Kiva että lounasta saa iltaan asti.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 07.06.2015
Note 1

Edellisellä kerralla Purossa ruoka oli hyvää tarjolla oli tuoretta leipää ja hyvä tunnelma mutta kun astuimme samaiseen paikkaan uudelleen oli pettymys suuri. Seesamlohi oli loppunut vaikka kello oli noin 14 tilalle saimme savulohta, joka oli todellinen pettymys. Lisäksi leipä oli kuivaa kuin korppu ja salaatti ui etikassa HYI! ei tarvitse mennä Puroon enään uudelleen lisäksi salaatti on täysin ylihinnoiteltu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 16€ Hinzugefügt: 03.06.2015
Note 0

Kiva uusi ja raikas tuttavuus Helsingin keskustassa. Olen pitkään kaivannut hyviä salaatteja ja täältä niitä löytyy runsaasti. Valitsin seesamilohta joka oli todella tuoretta ja mehukasta! Minua ainakin palveltiin hyvin ja ystävällisesti, ymmärrän ettei lounasaikaan kaikkia ole mahdollista miellyttää.. Leipä ja talon hyvä kahvi kuuluu hintaan, josta plussat!
Leipä oli maukas, mysliä ja tuoretta. Musiikki ja kiireetön kiva fiilis suorastaan pakottaa kiireentunnun pois, lähdin paremmalla mielellä joka ei aina onnistu varsinkaan keskustan paikoissa. Suosittelen tätä pientä mutta idyllistä paikkaa niille jotka haluavat myös rauhoittumista ja hyvää tunnelmaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 22.05.2015
Note 1


Standort

Huvilakatu, 00150 Helsinki - Route
http://www.purodeli.fi

Options