Suljettu nyt

Story

mutkatonta halliruokaa
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (15)

Pari vuotta sitten tämä oli alueen paras lounaspaikka. Ehkä kokki vaihtunut sillä nykyään annokset ovat lyhyesti sanottuna outoja. Ihan kuin pitäisi väkisin kikkailla jotain uutta ja erilaista, missä maut ei kuitenkaan toimi ollenkaan. Sama tauti iski siis tänne kuin ravintola Sunniin muutama vuosi sitten. Mitä vikaa on klassisissa herkkuruoissa?! Kokemuspisteitä nostaa kesällä aurinkoinen terassi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 22.05.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aivan mielettömän hyvä Scrambled eggs -annos kylmäsavulohella. Ensimmäinen vastaan tullut ravintola, joka tarjoaa oikeasti kelpo munakokkelia. 5/5! Aamupalakombot on muutenkin hyviä, joskin arkiaamuun melko tuhteja settejä. Ainoa miinuspuoli sijainnissa on todella kylmä veto, täytyy kääriytyä vilttiin melko tiukasti, jos viettää yhtään pidemmän ajan hallissa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 16€ Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0

Hyvää lounasta kauppahallissa. Usean käynnin perusteella Story tarjoaa johdonmukaisen maukasta lounasta. Monesti mukana on lähi-idän tai aasialaisia makuja, ja lounaan kanssa tarjottava leipä on todella hyvää. Myös kasvisruoka toimii, ja plussaa siitä, että aina on vegaaninen vaihtoehto tarjolla. Annoskoko ei ole suuren suuri, mutta sopiva lounaalle. Kauppahalli on viihtyisä ympäristö, ja kesäisin terassilta on mukavat näkymät.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.10.2016
Arvosana: 0

Kauppahallista lounasta. Melkeinpä hetken mielijohteesta päätin etsiä päivän lounaan kauppahallista. Sen ympärikierrettyäni paikaksi valikoitui Story.

Listalla parikin oman mielenkiinnon herättänyttä vaihtoehtoa ja valikoin niistä karitsanpyörykät couscousin kera tomaattikastikkeella maustettuina. Ruoan tultua ensiksi maistamaan itse pyöryköitä ja niistä tuli hieman pettynyt fiilis, jossain määrin sitkeitä ja kovia olivat, aika mediumeita keskeltä. Kuitenkin kokonaisuudessaan mausteet olivat tuossa annoksessa mielestäni aivan täydellisesti kohdallaan ja siitä syystä itse pyöryköiden ei- täydellinen koostumus ei anna aihetta antaa liian alhaista laatuluokitusta.

Palvelu tiskillä ystävällistä ja näkyminä satama-alue ja merikin jos saa ikkunapöydän.

Hinnallisesti, kun kyse lounaasta ilman salaatteja tai kahveja, 10,50 € on vähän yläkanttiin. Myös muut lounaslistan vaihtoehdot näyttivät aika hintavilta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 13.09.2016
Arvosana: 0

Stopped by for breakfast and tried the Eggs Benedict with Portobello Mushroom and a cappucino. Luckily the line wasn't too long so I was served quickly. Everything was delicious, however it should say EGG Benedict on the menu, not EGGS as you only get one egg on an extremely thick piece of bread (3cm). First time in my life that I've ever been served only one egg when ordering Eggs Benedict. For 8,30€ I was not impressed despite its deliciousness. I had to stop by the grocery store for something more to eat afterwards.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 12€ Lisätty: 27.07.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 30.01.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 15€ Lisätty: 24.10.2015 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Vuohenjuustosalaatti paahdetuilla kasviksilla oli todella heikko esitys: kylmiä (! ) juureksia (pääasiassa punajuurta) jääsalaattipedillä. Harvoin annos on niin mauton, että jää suurilta osin syömättä - nyt jäi. En suosittele!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 05.09.2015
Arvosana: 0

Hyvä vaihtoehto halliruokailuun. Lista on sekalainen, munakkaita, lohikeitto, joku salaatti ja burgeri. Kasvisvaihtoehtoja oli niukasti. Perheemme tilasi parsapiiraan, munakkaan kauden kasviksilla ja burgerin. Piiras katosi 3v:n suihin, oli kuulemma hyvää. Munakas oli hyvänmakuinen joskin pienehkö. Munakkaan päällä ollut juusto oli vähän pliisu. Burgeri oli kuulemma hyvä ja pihvi maukas. Annoksiin ei kuulunut kummempia lisukkeita, olisi kiva jos piiraan kylkeen olisi saanut salaatin tai burgeriin perunat. Sisällä käteviä loossipöytiä ja terassilta hyvät näkymät satamaan. Asiakaspalvelu ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.08.2015
Arvosana: 0

Ohrapuuro oli ylistysten arvoista hyvyyttä, mutta come on mikä nokareen kokoinen annos! Kalliit neljä lusikallista! Miljöö on ihana varsinkin aamuauringon paisteessa. Tarjoilijatytöltä ei hymyä herunut.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 7€ Lisätty: 15.05.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Vanha kauppahalli, 00130 Helsinki - Reitti
010 666 8458
http://restaurantstory.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita