Keittiö auki

Naughty BRGR

burgereita
Arvosana 2.3 / 5

NAUGHTY BRGR is a new American style burger concept located in Helsinki. No Reservations.


Arvostelut (64)

Jauheliha pihvini oli raaka sisältä joka muutenkin vaikutti hieman mössöltö hampurilaisessani, dippi oli todella pieni jonka otin lisukkeeksi ja ranskalaiset ihan perus. Annos oli riittävä mutta yllätyksenä ei pöytiintarjoilua. Raaka-aineet hyvät ja hieman kiireettömämmällä työpanoksella ruokakin varmasti olisi onnistunut kokonaisuus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 17.09.2017
Arvosana: 0

Paikan nimikkohamppari Naughty Burger oli kyllä hyvä! Aurajuusto maistui ja rucola oli kiva erilaisuus lehtisalaattiin verrattuna. Lisukkeeksi tilasin Skinny friesit ja ne olivat kyllä huonot.. Vaikuttivat kaupan pakastealtaasta olevilta ja makuakaan ei ollut yhtään.. Dippikastike (aioli) onneksi pelasti! Eli burgeri jees, mutta lisukkeisiin saisi vielä panostaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.08.2017
Arvosana: 0

Hyviä dippi vaihtoehtoja ja burgerit on aika hyvistä ainesosista tehty, mutta aika kallis paikka suhteutettuna aterian kokoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.07.2017
Arvosana: 0

15 minutes waiting, 3 minutes to eat.

Burger tasted OK, but was way too small. Even McDonalds has more to eat..

Burger costs 13€ and sides would have added another 4€, too pricey for lunch menu!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 07.12.2016
Arvosana: -1
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.11.2016
Arvosana: 0

Naughty burger oli positiivinen yllätys. Tunnelma ja paikansisustus musituttivat New yorkia. TIlasin hampurilaisen kahdella pihvillä sekä otin bataattiranskalaiset. Perusburgeri ilman lisiä on 10 euroa mutta sidesit ovat hintavia, mikä nostaa käyntiä helposti. Ruoka tilataan oven läheisyydestä tiskiltä, ja ruoka haetaan kassalta sen valmistuttua. Paikka oli melko rauhallinen ja seurueemme nautti vierailusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 02.08.2016
Arvosana: 0

Hyvä burgeri ja ranet. Jenkkityylinen pikaruokala tarjoaa kelpoja hampurilaisia lisukkeineen. Sämpylä on juuri oikeanlainen, ja pihvikin parempi kuin yleensä. Tuunaaminen kohottaa ranujen tasoa, samoin kuin kylkeen valittavissa olevat kastikeet. Palvelu on parilla kerralla toiminut nopeasti ja ongelmitta. Itse tila ei ehkä ole maailman viihtyisin, mutta jos tavoitteena on nauttia hyvä ja hinta-laatusuhteeltaan mainio hamppari nopeasti, se kelpaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.07.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Hampurilainen oli hyvä, mutta pienehkö. Koko annos oli myös hieman jäähtynyt, koska "piipparini" ei koskaan piipannut ja jouduin melkein 30 minuutin odottelun jälkeen lähteä kyselemään ruokani perään. Vaikutti siltä, että henkilökuntaa ei pahemmin kiinnostanut hampurilaiseni kohtalo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 21.06.2016 Näytä aiemmat arvostelut (6)
Arvosana: 0

Hyvä mutta kallis. Lounaalla syöty nimikkoburgeri pekonilla oli maukas ja hyvin valmistettu joskin juuston maku oli hieman dominoiva, en suosittele mikäli sinihomejuusto ei maistu. Pimped fries -peruna-annos oli riittoisa, maukas ja rapea.

Jonottelemaan ei sadepäivänä lounasaikaan juuri joutunut ja palvelu oli sujuvaa. Suosittelen kokeilemaan mutta säännöllisesti en ainakaan itse kykene täällä hintojen vuoksi lounastamaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 16.06.2016
Arvosana: 0

Tilaukseni "unohtui". Tunnin odotusaika, sain limun vastineeksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.05.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet


Sijainti

Lönnrotinkatu 13, 00120 Helsinki - Reitti
http://www.naughtybrgr.com