Keittiö auki

Naughty BRGR

Burgereita
Arvosana 2.2 / 5

NAUGHTY BRGR -burgeriravintola syntyi Top Chef voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Ravintolan toiminnan perustana on parhaat mahdolliset ainekset, jatkuva reseptien ja toiminnan kehittäminen, oikea asenne ja paras mahdollinen henkilökunta!


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (72)

Maksoin itseni kipeäksi, jäi nälkä. Ihan helkkarin kallista aterian kokoon nähden, (etenkin kolmen euron lisäranskalaiset, joita oli annosteltu about kolme euroa kohden) pekoni mustaksi palanutta, pihvi punainen ja raaka. Ambienssikin ärsytti ennen kuin ruoka edes pääsi pöytään: seinällä rokki-muodikkaasti kuva Lemmystä, mutta sterkoista soi mumble-räppiä, Pitbullia ja DJ Khaledia. En voi suositella kenellekään, paitsi ehkä niille, joilla on liikaa rahaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 28.06.2019
Arvosana: 0

Otin NYC burgerin, perusranet ja Sprite-pullon.
En ole lähellekään burgeriasiantuntija, enkä myöskään medium-pihviasiantuntija, joten en rohkene ottaa kantaa raaka-aineiden laatuun, tai paistotaitoihin, mutta pystyn komppaamaan täällä usein esitettyä väitettä, että pihvin kypsyys epäilytti ja tosiaan oli aika löysä ja jokseenkin mauton. Sämpylä ei ollut sen maukkaampi ja tuntuu että koko burgeri oli jotenkin liian hennolla otteella maustettu, tai puuttui jotain muuta, ja epäilyttävän vetinenkin. Kooltaan pienehkö tai keskikokoinen.
Maun puutetta kompensoi maustehylly, jossa oli mittava kokoelma mitä erilaisempia Poppamiehen ym. chilikastikepulloja, joita sai ottaa pöytään.
Paikassa oli mukava, spesifi jenkkiläistyylinen tunnelma ja henkilökunta oli ystävällistä. Menuna toimi printattu tilapäinen ruokalista, (varsinaisen ruokalistan odottaessa painosta tuloa päivitettynä?) johon oli laitettu lyijärillä hauskoja kommentteja. Oli perjantai klo 21, ja paikka oli juuri sopivasti täynnä. Ruoka tuli juuri sopivan nopeasti, eli ei liukuhihna-nopeasti, eikä liian myöhään, ja hälytinkiekolla kutsuttiin hakemaan. Koko ruokailumme ajan ruokamme yllä pörräsi ärsyttävä pörriäinen. Lisäksi kumppanini repäistyä käsipaperirullasta paperin irti siitä lähti leijaamaan ylöspäin tuhansia pöly- tms. hiukkasia.
Ranskisten maussa ei valittamista. Limupullo 0,5L maksoi yli 4 €, eli oli jokseenkin ylihintainen, ja voisi sanoa että koko homma olisi voinut maksaa vähemmän siihen nähden miltä burgeri maistui ja että pöytiin tarjoilu puuttuu. Ihan syötävää, mutta burgeri jää maussaan kauas Prahan Hard Rock Caféssa maistamastani Astronomical Burgerista.
Plussat vielä vessasta löytyvistä monipuolisista hygieniatuotteista, mutta miinukset hanan jääkylmästä vedestä, ja plussat myös siitä, että vegeruokia näytti olevan listalla suhteellisen paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 07.06.2019 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ylihinnoiteltua neljän juuston hampurilaista joutui odottamaan täyteen ahdetussa honosti suunnitellussa tilassa tunnkkaisessa ja kosteassa sisäilmassa 30 minuuttia. Valitettavasti ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 13.08.2018
Arvosana: 0

Kassalle pääsi heti mutta ruokaa piti odottaa noin 20 minuuttia.

10 eurolla saa itse hampurilaisen ja vettä, ei muuta.

Hampurilainen oli hyvin pieni ja mahassa myllersi koko illan sen jälkeen.

Pöydässä oli talouspaperirulla joka oli lähes loppu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.06.2018
Arvosana: 0

Vetinen hampurilainen, jonka jauhelihapihvi ei ole sopivan medium, vaan mössöisen raaka vailla rapeaa paistopintaa. Korkeaan hintatasoon pitäisi sisältyä edes pöytiintarjoilu.

Kilpailijoihinsa verrattuna melkoinen pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 31.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söin Naughty Burgerin kahdella pihvillä, lisukkeena bataattiranskalaiset chipotle dipillä sekä limu.

Itse burgerin maku oli ok ja pihvissä ei mitään valittamista. Kastiketta yms oli todella paljon ja sitä suorastaan roiskui joka paikkaan joka teki käsin syönnistä hankalaa ja sottaista. Sämpylä oli hyvin pehmeä ja erilainen kun muualla, mutta se käytännössä liukeni kastikkeiten ja pihvin sekaan joka ei auttanut sottaisessa vaikutelmassa. Annoskoko oli hyvä ja nälkä kyllä lähti. Lisukkeiten maku oli ok mutta ei mitään erikoista.

Kalustus oli fiiniä, mutta kaikesta muusta tuli mieleen kuin olisi ollut syömässä huoltoasemalla. Esillepano oli hyvin pelkistetty, burgeri oli nenäliinan välissä ja servettinä toimi joka pöydässä ollut talouspaperirulla. Ei pöytiin tarjoilua. Lisukkeiten hinnat olivat todella korkeat, erityisesti kun palveluakaan ei juuri saanut. Kokiskin tarjoiltiin suoraan tölkistä.

Tiivistettynä: ruoka ja palvelu on kuin kävisi grillillä tai huoltoasemalla mutta hinnat on luksusburgerijointin mukaiset. Palveluun ja puitteisiin/esillepanoon pitäisi panostaa jotta rahoille saisi vastinetta tai hinnoista pitäisi kadota 50%.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 28.02.2018
Arvosana: 0

Nimikkoburgeria testasin ja kaveriksi bataattiranskalaiset ja limu. Bataattiperunoita ovat monet (netissä) kehuneet, mutta itse en pitänyt niitä mitenkään ihmeellisinä. Toki ihan hyviä homejuustodipin kanssa, sillä tykkään voimakkaista mauista. Perunoiden päällä oli jotakin maustetta, tarkemmin en osaa sanoa.

Purilainen pienehkö, mutta pihvi erittäin maukas.
Homejuustokastike hautaa purilaisessa liiaksi maut alleen. 3,80€ 0,33L limutölkistä on ryöstö, mutta lämpimien hinta suht hyvin kohdallaan makuun nähden, vaikka isosta annoksesta ei voi puhua.

20 vuotta asiakapalvelutöitä tehneenä arvostan aina hyvää asiakaspalvelua ja täällä se oli erittäin ystävällistä vuoroesimiestä (antoi ruoan minulle) ja myyjiä (2) myöten.

Jonotusajasta miinusta, ruoan valmistuminen kesti 28 minuuttia. Suhteessa palvelu oli kuitenkin nopeaa, sillä sali oli kahta pöytää vaille täysi ja ennen minua taisi olla lähemmäs kymmenen pöytää tarjoiltavana (keskimäärin 2-3 ihmistä per pöytä).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 07.12.2017
Arvosana: 0

Kovin on vaikeaa löytää hyviä burgereita. Eipä täältäkään irronnut. Muuten melkein menetteli, mutta pihvi oli mitä oli. Medium oli lähes kypsä, ja enemminkin keitetty kuin grillattu. Bataattiranskikset olivat hyviä. Juomista taas veloitettiin suomalaiseen tyyliin viimeisen päälle, nihkeät kolatölkit. Näissä paikoissa pitäisi olla juo-niin-paljon-kuin jaksat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 17.10.2017
Arvosana: 0

Jauheliha pihvini oli raaka sisältä joka muutenkin vaikutti hieman mössöltö hampurilaisessani, dippi oli todella pieni jonka otin lisukkeeksi ja ranskalaiset ihan perus. Annos oli riittävä mutta yllätyksenä ei pöytiintarjoilua. Raaka-aineet hyvät ja hieman kiireettömämmällä työpanoksella ruokakin varmasti olisi onnistunut kokonaisuus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 17.09.2017
Arvosana: 0

Paikan nimikkohamppari Naughty Burger oli kyllä hyvä! Aurajuusto maistui ja rucola oli kiva erilaisuus lehtisalaattiin verrattuna. Lisukkeeksi tilasin Skinny friesit ja ne olivat kyllä huonot.. Vaikuttivat kaupan pakastealtaasta olevilta ja makuakaan ei ollut yhtään.. Dippikastike (aioli) onneksi pelasti! Eli burgeri jees, mutta lisukkeisiin saisi vielä panostaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.08.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Lönnrotinkatu 13, 00120 Helsinki - Reitti
http://www.naughtybrgr.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita