Keittiö auki

Thai Thai - Ravintola

thai-ruokaa
Arvosana 4.1 / 5

Laadukasta ja kohtuuhintaista thai-ruokaa siistissä paikassa tarjoava thai ravintola. Thai Thai sijaitsee Malmin juna-aseman lähellä. Ravintolasta saa myös ruokaa kotiin vietäväksi.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (53)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ei ehkä Helsingin paras, mutta oikein hyvää Thaimaalaista ruokaa. Palvelu ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 0

Erinomainen lounaspaikka Malmilla, kannattaa tulla vaikka hieman kauempaakin.
Kuten aiemmin kommentoitu, makumaailmaa jossain määrin modattu "suomimakuun", mutta ei kuitenkaan mitään peruskinkiä.
Erittyiskiitos salaattipöydälle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.09.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Osuimme sattumalta ravintolaan perheen kanssa, ja paikka osoittautui parhaaksi thairavintolaksi, jossa olen Helsingissä käynyt. Jaoimme annoksia, joista kaikki osoittautuivat erittäin maukkaiksi ja laadukkaiksi. Mukana oli pieniä lapsia, jotka pitivät lapsille tarkoitetusta nuudeliannoksesta suuresti. Tänne tulen vartavasten uudestaan, vaikka en asukaan lähistöllä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.08.2017
Arvosana: 0

Takewayta tullut haettua, palvelu on ollut erittäin sujuvaa ja sisälläkin on viihtyisän näköistä. Ruuat on olleet maukkaita, parhaimmistoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.06.2017
Arvosana: 0

Hyvää thaikkulounasta Malmilla. Lounaaseen kuuluu keitto, salaattipöytä ja erikseen tilattava pääruoka. Salaattipöytä on hyvä ja monipuolinen tulisine salaatteineen ja riisipaperirullineen. Suosikkini lounasruoista on aina tarjolla oleva pad thai eli paistetut nuudelit katkaravuilla, joka on tasapainoinen ja maukas. Myös kasvissyöjille löytyy vaihtoehtoja. Henkilökunta on huomaavaista ja ystävällistä. Täällä tulee käytyä säännöllisesti!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.06.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Hyvä lounasruoka riittävällä valikoimalla.

Joskus tulee lähdettyä tänne lounaalle pelkästään salaattipöydän kääryleiden takia jotka ovat todella maittavia ja raikkaita. Lisäksi näiden dippi on myös erinomaista. Keittokin on ihan hyvää eikä aina sitä perus Tom Yamia.

Lounasruoka poikkeaa perus thaikkubuffetmätöstä edukseen huomattavasti. Joka päivällä useampi lounasvaihtoehto. Muutaman kerran "härkä" ollut erittäin sitkeää eli ehkä kannattaa pysytellä muissa vaihtoehdoissa. Tuliset ruuat ovat myös sopivan tulisia (eli tulisempia kuin yleensä Helsingin thaikkupaikoissa).

Ihan miellyttävä ruokailutila ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.12.2016
Arvosana: 0

Erinomainen illallinen. Papaijasalaatti ja Tom Yam -keitto olivat mukavan tulisia ja tofu-nuudelisetti myös varsin onnistunut. Vahvasti jatkoon ja kilpailee rinta rinnan Makalun kanssa Malmin parhaan etnisen tittelistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 07.11.2015
Arvosana: 0

Ei minusta ihan sen kaiken hehkutuksen ja yltäkylläisten kehujen vertainen. Mutta ei missään nimessä huonokaan, ja hyvästä valikoimasta vegaanisia annoksia tulee ehdottomasti plussaa. Annokset kuitenkin hieman suomalaiseen makuun säädettyjä, koska mausteita olisin odottanut käytettävän reilumminkin. Ja tuoreita kasviksia voisi käyttää monipuolisemminkin.. etenkään yltäkylläinen sipulin käyttö ei oikein iskenyt.
Palvelu oli hyvin ystävällistä, mutta aika paljon sai odotella joka välissä vaikka näytti että tarjoilija suorastaan juoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 22.10.2015
Arvosana: 0

Erittäin positiivinen kokemus. Ruoka oli loistavaa! Vähintään kerran viikossa tuonne on päästävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.06.2015
Arvosana: 0

Tila viihtyisämpi ja tilavampi, kuin mitä ulkoa päin voisi kuvitella. Ruoat maukkaita, hyvin maustettuja, nätti esillepano. Palvelu oli hivenen välinpitämättömän oloista, siihen pieni parannus, niin paikka olisi todella hyvä. Suosittelen silti. Menemme toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.05.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Vilppulantie 2, 00700 Helsinki - Reitti
( 09 ) 222 6787
http://www.thaithairavintola.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita