LauraMJE

3 arvostelua

Ansiomitalit

Arvostelut (3)

Ravintola: KOKORO Sushi (Vallila) sushi ravintola

Olen käynyt Kokoro Sushissa kahdesti:

Ensimmäisellä kerran hain mukaan lounassushit. Laatu oli ok, mutta himoitsemani grillatun lohen mukana tulleet rapunigirit eivät varsinaisesti parantuneet liekittämisestä. Harmillisesti lounaalla sushien vaihtaminen ei onnistu, vaikka Kokoro mainostaa itseään pick 'n' mix sushiravintolaksi.

Toisella kerralla söin paikan päällä lohibowlin. Teriyakilohi oli erinomaista: lohi oli kypsennetty täydellisesti ja kastike oli herkullista. Riisin kyljestä löytyi avokadoa, paprikaa, kurkkua ja papuja, jotka jäivät hieman vaisuiksi lohen rinnalla. Tämän annoksen syön varmasti uudestaankin.

Ravintola on pieni, mutta sympaattinen. Palvelu hieman töksähtelevää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 23.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Pasta Box Itäkeskus pastaa

Päivän tarjouksena oli ramen-keitto. Maku oli todella iso pettymys – ruuassa ei ollut muuta aasialaista kuin puikot. Lihaa oli liian vähän, chilit oli jätetty aivan liian paksuiksi renkaiksi ja keitosta puuttui kokonaan ramenille ominainen "lohdullisuus" ja rasvaisuus. Vaikka kyseessä on nimenomaan pastaravintola, edes itse pasta ei ollut hyvää.

Hyvänä puolena voi mainita sen, että hinta oli suureen annoskokoon nähden kohdallaan. Lisäksi pieni, pikaruokamainen ravintola erottautui ostoskeskusmiljööstä raikkaalla ilmeellään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 30.12.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Korphai parasta thaimaalaista

Testi Testi

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.12.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat