DeeDee

46 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (46)

Ravintola: Tamarin Iso Omena thaimaalaista

Rauhallinen mukavanoloinen paikka, ruoka hyvin kiinalaistyylistä. Salaattipöytä melko vaatimaton. Naudanlihakastikeessa makuja hallitsivat chili ja soija. Possukastike jäi maistamatta koska kastikeessa oli vain kasviksia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.12.2018
Arvosana: 0

Hyvä pizza, juustoa todella paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.12.2018
Arvosana: 0

Ravintola: B.I.T.E Tapasbaari

Kolmen ruokalajin tapas-lounas oli erinomainen mutta en suosittele isoon nälkään. Ystävällinen palvelu ja laadukasta ruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 11.12.2018
Arvosana: 0

Hyvää kotiruokaa, runsas salaattivalikoima ja tarjolla myös paistettuja kasviksia. Parikin kertaa täällä käyneenä pakko ihmetellä vanhoja kommentteja. Pizzoja en ole maistanut koska en syö pizzaa lounaalla. Erittäin toimiva lounas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 10.12.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Naughty BRGR Pikaruokaa

Nyt on burgerissa laatua kohtuulliseen hintaan! Naughty burger oli erinomainen. Näiden jälkeen ei tee mieli mäkin eikä hesen mättöä. Loistava palvelu ja asenne. Rento meininki ja viihtyisä tilat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.12.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Tamarin thaimaalaista

Panaeng Curry oli hyvää ja late lunch -hinta edullinen (12e) mutta iso juoma ylihinnoiteltu (5,5e). Palvelu oli ystävällistä ja kohteliasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 07.12.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Curry Palace intialaista

Ystävällinen ja nopea palvelu.

Päätin testata tämän ravintolan koska edellisistä arvosteluista oli jo pari vuotta. Ensi alkuun huomioni kiinnitti nopea ja ystävällinen palvelu, joka oli myös luontevaa ja tapahtui hyvällä suomenkielellä.

Alkuun tilaamani tomaattikeitto (Tamata Rassan) oli voimakkaasti maustettu, ehkä liiankin koska itse tomaatin maku jäi taka-alalle. Keskivahva Chicken Tikka Masala oli hyvää perustasoa ja lunasti mausteisuudessa lupauksensa. Jäin kaipaamaan Raitakastiketta, minkä tarjoilija toikin samantien pyynnöstäni. Siitä ei myöskään veloitettu erikseen. Naanleipä oli erinomaista. Hintataso melko korkea mutta palvelu erinomaista. Tilat tyylikkäät ja viihtyisät.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 28.11.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Capella Bistro & Bar kansainvälinen

Chili Chicken oli perushyvää intialaista. Tyylikkäät ja viihtyisät tilat, palvelu OK-tasoa. Ruoka tuli nopeasti vaikka ravintola näytti arki-iltana pyörivän yhden henkilön voimin. Olin tosin ainoa asiakas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 20.11.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Deli Rasoi intialainen

Toimiva lounas. Voikana oli hyvää mutta possukastikkeesta en tykännyt. Naan leipä oli loppu, salaattipuoli OK. Viihtyisät tilat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 08.11.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Funky Burger hampuriaisia

Lounas oli erittäin postiivinen kokemus. Bataatti-inkiväärikeitto oli erinomainen ja hyvää oli chili con carnekin. Punajuuri-portobello pihvit oli tosin loppu. Salaattipöytä ansaitsee erityismainninnan - yli 20 erilaista lisuketta! Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.11.2018
Arvosana: 0


Seuraajat