DeeDee

50 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (50)

Ravintola: Minos kreikkalaista

Ihan OK lounas. Buffaa ei ollut mutta ruoka tuli 5 minuutissa eli oli kuitenkin valmiina keittiön puolella. Ei mahdollisutta santsata.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 08.02.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Kathmandu Palace nepalilaista

Ruoka oli hyvää mutta palvelun taso on laskenut huimasti.

Chicken Tikka Masala oli hyvää ja annos turhankin iso. Naanleipäkin oli hyvää mutta vain haaleasti lämmin kun sain annokseni. Tätä kyllä ihmettelen koska olin ainoa asiakas ravintolassa eikä take-away puolellakaan tuntunut tapahtuvan mitään. Ei luulisi olevan vaikeaa koordinoida tämmöstä. Töissä kaksi kokkia ja tarjoilija.

Ihmettelen myös tarjoilijan hätäisyyttä kun kun oluen kaataminenkin lasiin piti aloittaa jo lennossa ennen kuin tarjoilija oli kävellyt pöytään asti. Lautanenkin kerättiin pois vaikka ruokaa oli vielä runsaasti lautasella. Olin tosin lopettanut juuri mutta koin kuitenkin tulleeni häirityksi kesken ruokailun. Jättämästäni ruuasta tarjoilija sentää kysyi haluanko loput mukaan. En halunnut.

Palvelu on edelleenkin suomalaista keskitasoa mutta kaukana siitä mitä se oli tässä ravintolassa muutama vuosi sitten. Silloin se olikin aivan loistavaa. Ruoka on edelleenkin erittäin hyvöä mutta tarjoiltuna peltilautasella latistaa nautintoa muuten hienossa ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 17.01.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Salam Mumbai

Chili Chicken annos oli iso ja sopivasti tulinen. Paikka on vaatimaton sisältä, vain pari asiakaspaikkaa mutta take-away toimii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.01.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Orient Express Turkish cuisine

Hyvä valikoima turkkilaisia ruokia ja ystävällinen palvelu. Sisustus ja musa voisivat heijastaa enemmän turkkilaista kultuuria.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 19.12.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Tamarin Iso Omena thaimaalaista

Rauhallinen mukavanoloinen paikka, ruoka hyvin kiinalaistyylistä. Salaattipöytä melko vaatimaton. Naudanlihakastikeessa makuja hallitsivat chili ja soija. Possukastike jäi maistamatta koska kastikeessa oli vain kasviksia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.12.2018
Arvosana: 0

Hyvä pizza, juustoa todella paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.12.2018
Arvosana: 0

Ravintola: B.I.T.E Tapasbaari

Kolmen ruokalajin tapas-lounas oli erinomainen mutta en suosittele isoon nälkään. Ystävällinen palvelu ja laadukasta ruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 11.12.2018
Arvosana: 0

Hyvää kotiruokaa, runsas salaattivalikoima ja tarjolla myös paistettuja kasviksia. Parikin kertaa täällä käyneenä pakko ihmetellä vanhoja kommentteja. Pizzoja en ole maistanut koska en syö pizzaa lounaalla. Erittäin toimiva lounas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 10.12.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Naughty BRGR Pikaruokaa

Nyt on burgerissa laatua kohtuulliseen hintaan! Naughty burger oli erinomainen. Näiden jälkeen ei tee mieli mäkin eikä hesen mättöä. Loistava palvelu ja asenne. Rento meininki ja viihtyisä tilat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.12.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Tamarin thaimaalaista

Panaeng Curry oli hyvää ja late lunch -hinta edullinen (12e) mutta iso juoma ylihinnoiteltu (5,5e). Palvelu oli ystävällistä ja kohteliasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 07.12.2018
Arvosana: 0


Seuraajat