Avautuu 10:30

The Royal Peacock

Arvosana 4.8 / 5

The Royal Peacock Kitchen & Bar on uuden aikakauden tasokas intialainen ruokaravintola, jonka tyyppistä ei Suomessa ole ennen koettu. Idea ravintolasta syntyi ravintolan perustajien, kahden intialaisen herrasmiehen, kierrellessä Eurooppaa ja ruokaillessaan matkallaan tasokkaissa intialaisissa ravintoloissa. He kokivat, että myös Suomeen tarvitaan korkeatasoinen ja tunnelmaa henkivä intialainen ravintola ja ryhtyivät toimiin.

Aitoja makuja hyvistä raaka-aineista, välittävää ja osaavaa palvelua, omalla reseptillä valmistettua olutta ja laadukkaita viinejä tunnelmallisessa miljöössä. Ruokalista koostuu kaverusten omista intialaisen keittiön suosikeista ja lista vaihtuu kolme kertaa vuodessa.

Tarjolla on arkisin klo 10.30-14 viiden vaihtoehdon pöytiintarjoiltu lounas. Herkkuja à la carte -listalla on saatavilla klo 15 alkaen. Viikonloppuisin on à la carten lisäksi tarjolla myös family dinner -aterioita.

Ravintola sijaitse kauppakeskus Sellon Ratsusolassa. Tervetuloa!


Arvostelut (1)

Viihtyisät tilat, ystävällinen palvelu ja kohtuulliset hinnat. Kana Curry oli perushyvää intialaista ja maksoi 12,90e, siihen päälle mangolassi 3,90e. Naanleipä, raita kastike ja papadami kuuluivat hintaan. Papadamin mukana tuli herkullinen vihreä, hieman kirpeä dippikastike. Intialaisia oluita oli listassa peräti 4 erilaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 24.09.2018
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Sellokauppakeskus, Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo - Reitti
0504100841
http://theroyalpeacock.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita