Uusimmat arvostelut: Järvenpää

1 arvostelu

kotiinkuljetus ei toimi hyvin. pitsat yms... tulee kylmänä perille. kuitenkin kuljetusveloitus otetaan kaikilta ruuan tilanneilta ja se kuka sattuu olemaan onnekain tilausajan suhteen, saattaa saada jopa suhkoht lämpimän ja hyvän pitsan. Omistaja on mielestäni hyvin ylimielinen ja sanookin asiakkaille helposti et jos ei kelpaa niin tilaa muualta ruokas!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.12.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Herkulliset ateriat, viihtyisä miljöö sekä ystävällinen palvelu,
Buffet pöydässä paljon vaihtoehtoja ja kaikki ruokalajit ovat olleet maukkaita ja hyviä. Salaattipöytä monipuolinen,raikas ja täyttävä. Joka päivä myös keittolounas ja pyydettäessä lämmin kasvisruoka. Joka päivä tuorettä leipää pöydässä talon omasta Leipomo Primulasta , myynti myös kotiin. Usein vaihtuva viikottainen ruokalista johon pystyy myös itse vaikuttamaan jonkin verran. Ruoka allergiat myös huomioidaan ja ne ilmoitetaan ruokalistassa . Edottomasti vierailun arvoinen paikka .

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 29.08.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Palvelu parasta mitä järvenpäässä olen kokenut. Alkudrinkki loistava helteiseen päivään (suositus henkilökunnalta) pääruoka riittoisa ja kohtuullinen hintaan nähden. Jälkiruoka kruunasi koko käynnin kahveineen. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 29.07.2018
Arvosana: 0