Uusimmat arvostelut: Järvenpää

jonesl
18 arvostelua

Lyhyesti: Järvenpään paras pizzapaikka.

Täältä on tullut haettua harvakseltaan vuosien mittaan pizza tai pari mukaan, eikä ole tarvinnut pettyä koskaan, ei tälläkään kertaa. Pohja on hyvä, täytteet tuoreita ja maku kohdallaan.

Sisustus ja paikan henki ei houkuttele itseä jäämään pöytään istuskelemaan vaan vien ruoat mukanani. Paikasta kakkonen mutta henkilökunnan asenteesta ja palvelusta reilu nelonen ja lopputulemana kokemuskolmonen.

Hinta on siinä rajoilla, mielestäni se on kohdallaan laatuun nähden, tosin kyllä itsekin kaipaisin välillä reilumpaa täytemäärää. Rahalla kyllä saa lisätäytteitä, ei siinä mitään, mutta jokainen lisäys huonontaa h/l -suhdetta, valitettavasti.

Joka tapauksessa ehdottomasti Järvenpään paras pizzamesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.07.2018
Arvosana: 0
-honkaukko-
1 arvostelu

Zapata kuuluu on ehdottomasti Järvenpään noteerattavimpiin ruoka- ja yöelämäravintoloihin.

Palvelu ja tunnelma:
Ruokailemaan saapuvat asiakkaat voivat odottaa saavansa palvelua sitä pyydettäessä mutta muuten henkilökunta antaa asiakkaidensa ruokailla rauhassa ilman jatkuvaa ympärillä hääräämistä. Aktiivisempaa palvelua vaativat asiakkaat saattavat jäädä kaipaamaan enemmän mutta itselle Zapatan tyyli palvella asiakkaitaan on juuri se oikea. Ravintolatyöntekijöiden vaihtuvuus on todella vähäistä joten ravintolassa toistuvasti käyvät asiakkaat tunnistetaan ja tunnelma ravintolassa alkaa käymään kotoisaksi.
Iltaelämän suosio näkyy tiloissa ja Zapatan viehättävyys niille jotka sitä arvostavat on nimenomaan sen rosoisuus joka tosin toisinaan kun asiakaskuntaa on paljon saattaa mennä siivottomuuden puolelle. Pöydät on kuitenkin aina hyvin pidettyjä ja jos asiakas keskittyy vaikkapa seuralaisensa ei tämäkään ole ongelma.

Ruoka:
Tunnettu nimenomaan kana-annoksistaan. Annosten koko on vuosien mittaan hieman pienentynyt mutta nälkäisenä en ole ravintolasta koskaan poistunut. Ruokalista on monipuolinen ja jokaiseen nälkään löytyy sopiva annos. Henkilökunta tuntee annokset joten apua oikean annoksen valintaan saa tarvittaessa.

Yöelämä:
Öiseen aikaa asiakaskunta on keski-iältään 30-40 välimaastossa mutta nuorempaakin väkeä on alkanut löytää paikalle.
Klubina Zapata palvelee asiakkaitaan välttävästi. Tanssilattia on pieni mutta sinne mahtuu kyllä. Musiikki on tavallisesti iskelmähenkistä ja valikoima suppea eikä lainkaan ajan hermolla.
Baaritiskillä jonottamiseen menee suurin osa illasta jos haluaa nauttia enemmän, kuin kaksi annosta. Ravintola tyhjenee puoli kolme joten innokkaimmat saavat kiiruhtaa muille klubeille hyvissä ajoin ennen tätä jos haluavat jatkaa iltaa pidempään ja aikovat mahtua sisään.

Yhteenveto:
Ruokaravintolana ehdottomasti kaupungin parhaita jos kaipaat hyvää ruokaa ja rauhaa (vähemmän aktiivista asiakaspalvelua) Itse suosittelen kokeilemaan kana-annoksia.

Klubina ok vaihtoehto mutta parempia löytyy Järvenpäästä useita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 17.02.2018
Arvosana: 0
barbarossa
37 arvostelua

Olis Jyrki Sukulalle käyttöä tässä ravintolassa. . Olen asioinut tässä ravintolassa noin 2 vuotta sitten, jolloin silloinen annos jätti kylmäksi. Suuntasin tänne jälleen muun seurueen mukana nyt 2018. Valitettavasti samat ongelmat vaivaavat edelleen. Ravintola on ilmeisesti jämähtänyt jonnekkin 90-luvulle niin sisustuksen, kuin muidenkin puitteiden osalta. Tarjoilija huomioi meidät hyvin, pöytään ei kuitenkaan ohjattu. Ruokaa odotettiin lähes tunnin verran, siltä osin ala-arvoinen suoritus. Viivästystä ei pahoiteltu millään tavalla. Itse valitsin listalta Zapa-burgerin, joka oli kokonaisuutena melko laiha esitys annos olis hintaansa nähden kyllä hävettävän pieni. Ranskalaiset uppopaistetut pakaste ranskalaiset. Burgerissa ei mitään itse tehtyä. Lisähuomiona miesten WC-tilat eivät ole ruokaravintolaan sopivat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.02.2018
Arvosana: 0
barbarossa
37 arvostelua

Päivitetty arvostelu. Ravintolan taso on valitettavasti laskenut tuntuvasti. Varsinkin sushit tuntuvat olevan nykyisin kumisia ja suhteellisen mauttomia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Yleinen mauttomuus vaivaa myös aasialaista osiota. Palvelu on edelleen ystävällistä ja mutkatonta. Ravintola on lähes aina lounasaikaan tupaten täynnä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 12.02.2018
Arvosana: 0