Uusimmat arvostelut: Järvenpää

1 arvostelu

Herkulliset ateriat, viihtyisä miljöö sekä ystävällinen palvelu,
Buffet pöydässä paljon vaihtoehtoja ja kaikki ruokalajit ovat olleet maukkaita ja hyviä. Salaattipöytä monipuolinen,raikas ja täyttävä. Joka päivä myös keittolounas ja pyydettäessä lämmin kasvisruoka. Joka päivä tuorettä leipää pöydässä talon omasta Leipomo Primulasta , myynti myös kotiin. Usein vaihtuva viikottainen ruokalista johon pystyy myös itse vaikuttamaan jonkin verran. Ruoka allergiat myös huomioidaan ja ne ilmoitetaan ruokalistassa . Edottomasti vierailun arvoinen paikka .

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 29.08.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Palvelu parasta mitä järvenpäässä olen kokenut. Alkudrinkki loistava helteiseen päivään (suositus henkilökunnalta) pääruoka riittoisa ja kohtuullinen hintaan nähden. Jälkiruoka kruunasi koko käynnin kahveineen. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 29.07.2018
Arvosana: 0
18 arvostelua

Lyhyesti: Järvenpään paras pizzapaikka.

Täältä on tullut haettua harvakseltaan vuosien mittaan pizza tai pari mukaan, eikä ole tarvinnut pettyä koskaan, ei tälläkään kertaa. Pohja on hyvä, täytteet tuoreita ja maku kohdallaan.

Sisustus ja paikan henki ei houkuttele itseä jäämään pöytään istuskelemaan vaan vien ruoat mukanani. Paikasta kakkonen mutta henkilökunnan asenteesta ja palvelusta reilu nelonen ja lopputulemana kokemuskolmonen.

Hinta on siinä rajoilla, mielestäni se on kohdallaan laatuun nähden, tosin kyllä itsekin kaipaisin välillä reilumpaa täytemäärää. Rahalla kyllä saa lisätäytteitä, ei siinä mitään, mutta jokainen lisäys huonontaa h/l -suhdetta, valitettavasti.

Joka tapauksessa ehdottomasti Järvenpään paras pizzamesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.07.2018
Arvosana: 0