Uusimmat arvostelut: Järvenpää

TheObserver
1 arvostelu

Kävimme 9 hengen porukalla josta 3 alaikäistä. Söimme 400g T-luupihviä, Halloumi-Kananrintaa, Broilerin rintafilettä, Hampurilainen ja lasten ateria oli kaikki herkullisen näköisiä ja kauniisti aseteltuja. Oma T-luupihvini palautti uskoni että vielä ravintolasta saa kunnon pihviä. Tykötarpeet eli lohkoperunat ja juuressalsa oli myös maukasta, sopi pihvin kanssa, mutta ennenkaikkea ruoan pää-raaka-aine oli pihvi. Annoskoko oli hyvä, nälkä meni mutta ei taju.

Palvelu oli ystävällistä. Lasten menu oli unohtunut pöydästä mutta sen sai kysymällä. Vettä oli pyödässä sopiva määrä, ei tarvinnut kysyä lisää.

Muiden ruokia en nyt mennyt maistelemaan mutta tyytyväistä hyminää kuului jokaisen suusta. Aina niin rehelliset lapset ja teinit vaikuttivat myös tyytyväisiltä.

Pientä miinusta tulee pihvin pienehköstä sitkeydestä. Ei ollut murein mahdollinen, mutta ko seikka ei pilaa mielestäni erinomaista lopputulosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0
wheanz
5 arvostelua

Erittäin positiivinen yllätys. Annokset isoja ja ruoka hyvää. Saatavilla myös vegaanisia annoksia, mikä erittäin harvinaista vastaavissa paikoissa, vöner oli erittäin hyvä. Kaikki pizzat saatavissa gluteenittomalla pohjalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.10.2017
Arvosana: -1
Mulqvist
35 arvostelua

JärvenpäästäKin saa sushiaKin. Keskeinen sijainti ja tiivis tunnelma. Lounasajan loppupuoli, väkeä riittää. Välillä joku tarjoiluastioista tyhjenee, mutta sen täytössä ei nuukailla. Kaikkea löytyy, mitä pitääkin. Mutta saako tänne tunnelmavalaistuksen? Vaikea muuten kuvitella romanttiseksi illallispaikaksi.

Järvenpääläiset ovat syystäkin ylpeitä sushipaikastaan. Jäkestä ei tarvitse lähteä kelpo sushille Hesaan. Mutta pakko sanoa, että Hesasta ei ole tarpeen tehdä sushivaellusmatkaa Jäkeen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.10.2017
Arvosana: 0
Calu
5 arvostelua

Erittäin herkulliset kasvisruoat, suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 06.09.2017
Arvosana: 0
Jezu
13 arvostelua

Päivän pelasti jälleen gluteeniton, iso McFeast-ateria autokaistalta 5 minuutissa napattuna. Pettämätöntä mäkkärilaatua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.08.2017
Arvosana: 0
jarith70
11 arvostelua

Perus juttua. .. Ei mitään kehuttavaa. Medium oli lähinnä raaka, kypsä oli kypsä. Maisema on kohdillaan ja palvelu OK !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.07.2017
Arvosana: 0