Keittiö auki

Ravintola Mount Nepal

nepalilainen ravintola
Arvosana 4.1 / 5

Ravintola Mount Nepal is the authentic Nepalese Restaurant in Kaupinkalliontie 7, 02100 Espoo


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (44)

Olipa pettymys. Tilasin Kukhura Chhoilan mutta en jälkeen päin ajateltuna tiedä yhtään mitä loppujen lopuksi sain.

Annoksessa olisi menun mukaan pitänyt olla paljon mausteita ja tulisuus kaksi chiliä. Makua eikä tulisuutta ei ollut edes nimeksi - ei siis lainkaan. Annokseen kuuluvia papuja ei myöskään ollut mutta tajusin sen vasta jälkeen päin. Annos koostui riisistä ja kulhollisesta kanaviipaleita, jotka ei maistuneet miltään. Vihreö kastike oli kyllä maukas ja raitakin OK. Harvinaisen mitään sanomaton annos, mikä se sitten ikänä olikaan. Naanleipä oli kylmää. Papadam vihreän kastikeen kera ja mangolassi olivat kuitenkin OK.

Tarjoilija, joka ei osannut suomea, kävi jossain vaiheessa kysymässä maistuuko ruoka. Tarjoilija taisi ymmärtää etten ollut tyytyväinen koska kiikutti kohta pöytään ylimääräisen oranssin värisen kanakastikkeen, joka olikin erinomainen mutta ei kuulunut annokseen. Tarjoilija kehoitti myös ottamaan lopuksi nepalilaista teetä talon piikkiin. Pisteet tarjoilijalle, joka yritti pelastaa sen mikä pelastettavissa oli.

Kyseessä oli toinen käyntini. Ensimmäinen oli 2-3 vuotta sitten, pian jälkeen kun ravintola oli avattu. Ensimmäinen kerta ei oikein vakuuttanut koska todella hyviä nepalilais/intialaisravintoloita on Espoossakin jo niin paljon. Toinen kerta oli suurempi pettymys kuin osasin odottaa. Selvästi täällä osataan tehdä hyvääkin ruokaa mutta ehkä valitsin tai sain vain väärän annoksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.10.2018
Arvosana: 0

Tasalaatuisen hyvä nepalilainen. Toimii etenkin Take awaynä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.09.2018
Arvosana: 0

Kelpo nepalilainen. Eat.fi-sivuston hyvien arvostelujen innoittamani päätimme yhdistää metroturismin ja paikan kokeilun. Käynti osoitti jälleen, että Eat.fi toimii aika hyvin.

Lammaspyörykät, joita olen syönyt melkein kaikissa Helsingin nepalilaisissa, olivat täällä varsin hyviä. Ruoka oli melkoisen maustettua mutta ei kuitenkaan liian tulista.

Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Tarjoilija voisi kuitenkin hieman skarpata siinä, että lautasliinoja ei vain heitettäisi huolimattomasti pöydälle vaan kattaus tehtäisiin kauniisti.

Jos asuisin lähempänä, voisin tulla uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.11.2017
Arvosana: 0

Hyvää perusnepalilaista ystävällisellä palvelulla. Riittävät annoskoot sekä paikalla syötynä että kotiin tuotuna.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erinomainen nepalilaisravintola. Yksi kantapaikoistani Tapiolassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 04.03.2017
Arvosana: 0

Pk-seudun paras etninen ravintola. Hakkaa muut 100-0! Kiitos hyvästä ruoasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.01.2017
Arvosana: -1

Haimme sunnuntain luistelun päätteeksi pari annosta mukaan. Eka kerta minulle. Meni heti vastaavien paikkojen kärkikolmikkoon pk-seudulla. Menen pian toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.01.2017
Arvosana: 0

Halpa kana.

Palvelu toimii hymyillen. Tilaa on, olen ainoa asiakas lounasajan loppuvaiheissa. Siistiäkin on.

Alkusalaatit kuten nepalilaisissa aina. Pääruoka nousee lounaalla hetkessä. Miksattu lautanen. Järkihinta, 9.50€.

Tuorejuusto oranssissa soosissa, tiedätte kyllä, sekä tandoorikana tikka masala. Harvinaista, että lounaalla on kunnon tandoorikanaa halvassa kategoriassa. Nyt oli, ja vieläpä erityisen hyvää. Samoi  nepalilainen tee meni ihan kärkikastiin.

Täytyy myöntää, että muuten oltiin vähän sielläpäin. Raita oli mauton ja koostumukseltaan makuuni vähän turhan paksu, tuorejuustohässäkkä keskitasoa. Annos sopivaa kokoa, tosin kanassa säästeltiin. Pieniä paloja bongattu neljä.

Tsekataan uudemman kerran.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.08.2016
Arvosana: 0

Ainakin lounaslistan osalta arvostelut pitävät paikkansa. Täällä tulen varmasti käymään uudelleenkin. Nyt paikalla ollut henkilökunta puhui käytännössä vain englantia, mutta se heille suotakoon. Palvelu oli erinomaista, tunsin itseni tervetulleeksi heti sisään tullessani, ja ystävällisyys jatkui koko ajan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.07.2016
Arvosana: 0

Oli pakko hakea heti edellisviikon hyvästä kokemuksesta johtuen taas tänään ruokaa Mount Nepalista ja maistuvaa ruokaa saatiin jälleen.

Annoksissa on erittäin hyviä makuja, joita kastikkeet täydentävät todella hyvin. Yhdellä pääruoalla ja alkuruolla saatiin kevyesti kahden hengen ruokahalut tyydytettyä :)

Alkuruokana juustot olisivat ehkä kaivanneet hieman suolaa jo ennen panerointia, mutta pääruokien kastikkeiden kanssa saatiin sekin makuelämys täyteläisemmäksi.
Mahtavaa että tällä hinta-laatusuhteella löytyy matalan kynnyksen paikka lähiseudulta. Palvelu on ollut mukaan hakiessa myös todella hyvää. Kiitokset!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 22.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kaupinkalliontie 7, 02100 Espoo - Reitti
09 463400
http://mountnepal.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita