Welli

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Peshawar

Peshawar on jokseenkin sijainniltaan erikoinen ja epämääräisen oloinen ravintola. Jos kaverini ei olisi vinkannut tästä paikasta, niin tänne olisin tuskin koskaan eksynyt. Pakistanilainen luomuruoka kuulosti erittäin houkuttelevalta ja erinomaiselta vaihtoehdolta lounaspaikaksi.

Pääruuaksi tarjolla aina monenlaisia vaihtoehtoja toisin kuin salattipöydässä, jossa tuntui aina olevan ne perustylsät vaihtoehdot. Usein tässä ravintolassa lounastaneena huomasimme ruuan laadun vaihtelevan erittäin paljon. Toisinaan ruoka oli erittäinkin maukasta, mutta välillä ruoka saattoi olla todella mautonta ja jopa aivan liikaa jäähtynyttä. Pystyi vain arvailemaan milloin tähän ravintolaan kannatti mennä syömään, jotta saisisi sitä maittavaa ruokaa, jonka vuoksi tänne aina päätimme palata.

Lounaaseen kuului aina myös sitkeä naanleipä kertakäyttölautasella, joka jäikin lähes aina syömättä. Jälkiruuaksi ollut mangolassi tosin oli aina yhtä herkullista.

Luomuraaka-aineet ovat plussaa, joskin paikan epämääräisyyden vuoksi epäilimme tämän väitteen totuutta. Kysyttyämme asiasta, saimme vastaukseksi, että kaikki paitsi lihat olisivat luonnonmukaisesti tuotettuja.

Paikan tunnelma on melko kolkko ja epämääräinen, mutta erittäin ystävällinen henkilökunta saa olon kuitenkin tervetulleeksi. Pienellä panostuksella tilasta saisi varmasti viihtyisän.

Tämä ravintola herättää minussa hyvin ristiriitaisi ajatuksia. En tiedä voiko tätä nyt suoranaisesti suositella, koska kokemukset olivat hyvin sattumanvaraisia. Jos vain ravintola panostaisi jatkossa karistamaan nämä suurimmat ongelmat, niin tästä voisi tulla helpostikkin todella erinomainen lounaspaikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.10.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola VPK lounas- ja tilausravintola

Kävin täällä usein lounastamassa maistuvan ruuan ja erinomaisen tunnelman vuoksi, mutta tämän vuoden puolella tapahtui käsittämätön taso lasku. Ilmeisesti tämä muutos johtuu omistajan vaihdoksesta.

Salaattipöytä nykyisin lähes aina tyhjillään ja vaihtoehdot vähentyneet, eikä varsinaista pääruokaakaan ole usein tehty tarpeeksi kaikille lounastajille. Ruuan maku ja laatukaan ei ole entisensä, sillä valitettavan usein joutuu törmäämään hiiltyneeseen tai sitkeään lihaan, joka on kertakaikkiaan ollut syömäkelvotonta. Harvoin joutunut pettymään ravintolassa näin pahasti.

Toivon kovasti, että tämä kaikki on vain väliaikaista, sillä kaipaan jo sitä vanhaa VPK ravintolaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 02.07.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Kokomo Tikibar & Room ruokaravintola tiki-bar

Ravintola Hawaij–teemalla vaikutti hauskalta idealta, mutta kokonaisuus oli kuitenkin varsin kitchiä. Tilaamani lohi minttukastikkeella oli kyllä ihan maukasta, mutta annosta sai odottaa turhankin kauan ja se oli ennättänyt jo kylmettyä. Palvelu tuntui muuten ihan hyvältä, mutta ilmeisesti tarjoilijoillat olivat juuri silloin erittäin kiireisiä. Drinkkejä emme valitettavasti päässeet maistamaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.05.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Kantipur nepalilaista
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 10.03.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Iris aivan jotain uutta!

Erinomainen lounaspaikka! Tarjolla kasvisten ystäville terveellistä ja herkullista ruokaa. Palvelu on ensiluokkaista ja erittäin ystävällistä, joten tänne on aina ilo palata. Annokset saa mukaan nopeasti ja kätevästi, joten kiireisinäkin lounastunteina Iiris on erinomainen vaihtoehto.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 08.03.2011
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat