Avautuu 14:30

Kokomo Tikibar & Room

ruokaravintola tiki-bar
Arvosana 3.2 / 5

Kokomo Tikibar & Room on ravintola, cocktailbaari ja clubi. Kokomo on juuri sitä mitä aidon TIKI-baarin tulisi olla. Kokomon ruoka on eksoottista, cocktailit erittäin monipuolisia, sisustus autenttista TIKIä ja musiikki juuri tunnelmaan sopivaa. Kokomoon on tarkoitus tulla pitämään hauskaa ja nauttimaan elämästä


Arvostelut (137)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Burgerbuffetti perjantailounaaksi mutta ei olisi kannattanut. Ikävä nyt sanoa, mutta pöydän parasta antia olivat alkusalaatit - ne kaksi. Ei millään tavalla mieleenpainuvaa ruokaa. Pihvit kuivia, joskin isoja. Burgerin väliin sai valita seuraavista: Juusto, pihvi (liha/kasvis), pikkelöity sipuli, pikkelöity kurkku, ketsuppi, kaksi valkoista soosia.
Eiköhän käynnit Kokomossa ole tältä erää taputeltu. Harmi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.06.2016
Arvosana: 0

Palvelu hyvää. Ruoka keskinkertaista. Pirkka tyyliset kuorimattomat ranskalaiset ja mauton ketsuppi. Entrecote pihvi ok, sitkeähkö.
27 € aivan liikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.09.2015
Arvosana: 0

Kaksi kertaa ollaan käyty, ja molemmilla kerroilla ruoka on ollut todella hyvää!
Sizzler annos oli valtava, olisi riittänyt kolmellekkin. Ainoa miinus oli pihvin kypsyys; pyydettiin mediumina ja lähes kypsänä tuli, mutta pihvi oli silti mureaa ja herkullista, kastike super hyvää myös.
Miljöö on hieman sekava, mutta se kuulunee asiaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: -1

Ystävällinen tarjoilu, laaja valikoima cocktaileja (todella hyviä! ), todella hyvää ruokaa ja ihan samaan hintaan kuin muissakin paikoissa. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

Ensimmäisen käynnin perusteella huippu paikka. Erittäin maistuvat, monipuoliset ja persoonalliset burgerit, annoskoko runsas. Viihtyisä tunnelma ja henkilökunta ystävällistä. Vahva suositus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.03.2015
Arvosana: 0

Toivoisin isompia ruoka-annoksia tai leipää/patonkia ruuan kanssa. Nyt joutui menemään jääkaapille heti kotiin saavuttuamme .Eli ei kannata mennä nälkäisenä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.12.2014
Arvosana: -2

Juustosalaatti oli mauiltaan hyvä, mutta tuohon hintaan kaipaisin ehkä hieman lisää syömistä tai ainakin mahdollisuuden leipään tai muuhun lisukkeeseen.
Kasvissyöjille toivoisin lisää ruokaisampia vaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 06.11.2014
Arvosana: 0

Ruoka ja cocktailit olivat todella maittavia.

Isolla ryhmälle ei valitettavasti annettu tarpeeksi aikaa muuhun kuin drinksuihin ja pääruokiin. Piti poistua kun toinen ryhmä oli tulossa, vaikka varaustilanteessa tästä ei mainuttu. Tämä jätti huonon fiiliksen. Muuten palvelu oli kyllä ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.10.2014
Arvosana: 0

Pitkästä aikaa hyvä ravintolakokemus, joka toi ripauksen uutta. Lohiannokseni oli pienehkö, mutta todella hyvä. Seuralaisen burger oli varsin hyvä myös. Drinkit maistuivat myös. Tarjoilijat ystävällisiä, mutta eivät ottaneet juurikaan kontaktia ja lautaset olivat pitkään pöydässä syötyämme, oli pakko mennä jo itse maksamaan tiskille kun piti mennä seuraavaan paikkaan. Ruoka tuli kiireisenä iltana melko sukkelaan pöytään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 13.09.2014
Arvosana: 0

Drinkit todella hyviä ja niiden takia tulisin uudelleenkin. Lohi oli kuitenkin liian suolaista ja bataattilohkot olivat liian raakoja.

Palvelu oli tehokasta ja ystävällistä ja tunnelma kiva. Ruuan takia en kuitenkaan ehkä tulisi uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 08.09.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Uudenmaankatu 16, 00120 Helsinki - Reitti
+358 44 7398 125
http://www.kokomo.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita