Köket är öppet

Ravintola Meritähti

restaurang
Betyg 2.2 / 5

Recensioner (92)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kaveri suositteli paikkaa ruokien takia. Salaatti oli järkyttävän hintainen ja surkea. Naapuripöytä sai raakaa possua. Ilmeisesti paikan taso romahtanut lähiaikoina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 21.03.2015
Betyg: 0

Ennen oli lähistön paras ruokapaikka. Tänään petyimme pahasti. Valitettavasti ruoka oli todella ala arvoista. Vaikea uskoa, että samat kokit kuin ennen. Mukavia kaikki. Ei siinä mitään! Jonkun asian on oltava pielessä nykyään.. Pizza on edelleen syötävää. Mutta löysin vatsoin loppupäivä vietettiin. Limu ei maistunut limulle. Ei uskalla tilata oikein muuta, kuin pizzaa ehkä enää nykyään. Todella todella todella sääli :( Muutama ystävä on vaihtanut kokonaan paikkaa.. Ei oo kantis enää. Omistaja vaihtui. Vaikuttaako se muka noin pahasti ruoan laatuun? Jos kokit pääosin samoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.03.2015
Betyg: 1

Yksi kirjoittaa, että omistaja ei pysty vaikuttamaan ravintolan ruoan tasoon ja toinen sntaa itselleen luvat heikentää ruuan tasoa, vaikka omistaja on pahalla päällä, eli moraali on löysä. Kokonaisuudessaan ruoka ja palvelu olivat kämästä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.03.2015
Betyg: 0

Perus burgerateria ei ollut kummoinen. Sämpylä höttöä, pihvi ei kovin maukas, lankkupotut jauhoiset.

Karhu-tuopit toimi, vaikka hanassa luki Fosters.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 16.02.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Olen edellisen kommentoijan kanssa täydellisen samaa mieltä. Näköjään täytyy vaihtaa paikkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.11.2014
Betyg: 0

Kanta-asiakkaan (entisen) näkökulmasta tuo on todella säälittävää tilitystä - tokkopa se on omistajan vika jos ruoan taso heittelee, kokithan sen ruoan tekevät... Onnea ja menestystä vaan tuolla asenteella!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 06.11.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Lounas ok häränpihvi oli hieman koppurainen mutta menetteli. salaattipöytä peruskauraa. makkaroita olisi tehnyt mieli mistä tuttava pariskunta on puhunut mutta niitä ei ollut lounas aikaan tarjolla ja edellisen komentin perusteella ei enää tulekkaa. Taivatat muuten kaksi alempaa kommenttia olla samalta kirjoittajalta on suomenkieli sen verran heikkoa ;)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 05.11.2014
Betyg: 0

Hei. Vakihenkilökuntaan kuuluvana on pakko kertoa muutama asia.
Viime viikolla vahvistui omistajan vaihdos. Olemme hyvin toiveikkaita keittiön puolella, koska nyt saadaan vihdoin oma ääni kuuluviin... valitettavasti edellinen omistaja oli (kuten kommenteista voi päätellä) väsynyt ja kypsä. siis tasaisen pahalla tuulella mikä näkyi sekä annosten tason heittelyinä, että asiakaspalvelun epäonnistumisina. Kyllä uudet omistajat ovat taustaltaan Bangladeshista, mutta osaavat arvostaa hyvää eurooppalaista ruokaa. Nyt on tarkoitus nostaa Meritähti tälle vuosituhannelle sieltä kaukaa ysäripubista. Apuja ja ideoita otamme enemmän kuin mielellämme vastaan, jotta osaamme vastata Ruoholahden ja miksei muidenkin kysyntään :) Unkarilaiset ruoat jäävät pikkuhiljaa historiaan (valitettavasti) mutta uusia tuulia kotimaisesta tarjonnasta on tulossa. Poiketkaa turisemaan ja kertomaan meille missä kohtaa on parannettavaa, sekä toki missä onnistutaan. Tämä meille kaikille hyvän ruoan ystäville :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 04.11.2014
Betyg: 0

Viime aikoina paikan lounasruuan taso on laskenut valitettavan paljon. Enää ei tähänkään paikkaan ole lounasaikaan jonoa, niinkuin muutama vuosi sitten ja syy on selvä; ruuan tason lasku. Omistajia ei ole enää näkynyt pitkään aikaan, henkilökunta on vaihtunut useasti ja tänään oli sitten taas uudet naamat tiskillä, tällä kertaa näyttivät olevan etniset yrittäjät paikalla. Ehkä paikka on myyty. Kohta varmaan täälläkin pääasiallinen liikevaihto tulee kaljasta. Harmi, sillä muutama vuosi sitten Meritähti kuului Ruoholahden lounaspaikkojen parhaimmistoon hinnan ja laadun suhteen. Pieni toivonkipinä kuitenkin on olemassa, jos uudet omistajat potkitaan ulos keittiöstä ja annetaan kokin tehdä Suomalaista perusruokaa niinkuin Meritähden tyyliin on kuulunut. Jos myös kokki vaihtuu, kaikki toivo on mennyttä ja Meritähti taantuu kaljakuppilaksi joka myy 5 euron pitsoja niikuin vastapäätä oleva Dacca.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 03.11.2014
Betyg: 0

Offerium tarjous täälläkin, joten kaksi A la Carte- annosta (katkarapu) alkusalaatteineen 25 e yhteensä. Ei paha!

Pippuripihvin kypsyys (medium) oli juuri kohdallaan. Lisähintaan 2 e tilatut kuullotetut vihannekset maukkaita. Seuralaisen "Metsästäjän kana" sienikastikkeineen oli herkullinen myös. Kaiken kaikkiaan suositeltava kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 06.10.2014
Betyg: -4


Läge

Itämerenkatu 14 A 8, 00180 Helsingfors - Route
(09) 685 4420
http://www.meritahti.net

Options