Jupp3

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Red Apple

Siisti paikka, ruokavaihtoehtoja riittävästi, ja salaattipöytäkin on keskivertoa parempi. Lisäbonusta siitä, että tarjolla on myös erillisiä kana / härkä / possupihvejä eri tavoilla maustettuna, ja näille vielä kastikkeet.

Periaatteessa yksi miinus siitä, että paikka on joskus sen verran täynnä, ettei pääse sisään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Meritähti restaurang

Lounaslistalla päivittäin 5 eri vaihtoehtoa, joista löytyy vaihtoehto makuun kuin makuun. Salaattiannoksetkin ovat selvästi keskivertoa parempia, varsinkin juustosalaatissa riittää syötävää vähän isompaankin nälkään.

Hampurilaiset ovat hyviä, mutta myös erikoisempiakin vaihtoehtoja löytyy, kuten potkaa tai itsetehtyä makkaraa. Mikäli kaipaa lisää tulisuutta, se onnistuu paikan omalla paprikatahnalla, jota myös myydään erikseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 31.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Punainen Aurinko

Mitään huonoa ei tässä paikassa ole tullut syötyä, mutta Chicken Kung Po on kyllä oma suosikki. Suosittelen lähtemään siitä, mikäli hieman tulisempi maistuu.

Joku ihmetteli kehuja kevätkääryleistä. Niitä on paikassa kahta eri sorttia. Erikseen listalta tilattuna tulee niitä "hyviä isoja", mutta esim. usean aterian vaihtoehdon tilatessa tulee niitä pienempiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 31.10.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites