pool

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Zucchini

Sympaattinen ja intiimi lounasravintola. Hieman kalliimpi kuin monet muut lounaspaikat tarjouksineen, mutta pienelle Zucchinille on ilmeisesti melko paljon kysyntää. Plussaa erityisesti siitä, ettei muista kasvispainotteisista paikoista tuttu pakkovegaani-pakkoluomu -katku ottanut yliotetta, vaan paikan ilmapiiri oli aidosti rento ja leppoisa. Johtuu varmasti paikan kypsemmästä asiakaskunnasta (vrt. opiskelijapainotteisemmat, halvemmat paikat).

Henkilökunta oli kohteliasta ja tilanteentajuista sakkia, ja nopeastihan se ruoka päätyi padasta lautaselle. Maksamisprosessi tosin kesti kortinlukulaitteen ansiosta kiusallisen pitkään.

Söin lounaan ilman keittoa, joka kustansi tasan 9€. Vähän päälle eurolla olisi saanut kaveriksi parsasosekeittoa, ja hieman jäi näin jälkikäteen harmittamaan, etten maistanut. Pelkkä keittolounas olisi maksanut reilut 7 euroa. Ruokaa oli reilusti ja se oli varsin maukasta, joskin petyin hieman meksiko-henkisessä lime-kasvispadassa olleisiin soija(/seitan?)-palluroihin, kun en itse niistä paljoa perusta. Toisaalta kasvisruoassa näiltä on välillä vaikea välttyä, proteiiniakin täytyy tarjota.

Lisäkesalaatti oli mungpavunituineen ja basilikanlehtineen melko tasokasta ja leipiä oli kolmenlaista, joista kaikki tuntui ja maistui kotikutoisilta. Nam. Pitänee käydä uudestaan joku kerta. Viikon lounaslistasta päätellen mielikuvituksellisuus on paikan normi, ainakin mitä pääruokaan tulee. Internet-sivut (lue: online-lounaslista) olisivat ihan kiva lisä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.03.2011
Betyg: 4

Restaurant: Konstan Möljä finskt

Konstan Möljän päivällisen koettuani jäi erittäin suomalainen olo. Ruoka oli rasvaista ja täyttävää; jo alkuruuat ja karjalanpiirakat riittäisivät saamaan hintelän ihmisen navan paukkumaan. Onneksi oli salaattiakin tarjolla.

Pääruokatarjonta oli perisuomalaista: Kalaa, poroa, pottua ja paljon muuta kivaa. Perunat olivat hieman liikaa keitettyjä, tarve viereiselle muusille oli kyseenalaistettavissa, kun perunat muussaantuivat miltein väkisin. Itse sorruin lopulta hieman läträämään kermaperunoilla ja uunikalalla. Ei varmastikaan terveellisintä ruokaa maan päällä, mutta perinteistä kuin mikä, ja ilmeisesti keittiössä pyritään panostamaan ruuan puhtauteen, joka on toki aina bonusta.

Tunnelmaltaan paikka oli päivällisaikaan erittäin rauhallinen, yltiösuomalaisen musiikin klassikot siivittivät ruokailukokemusta. Iltaa kohti pari isompaa illallisporukkaa ilmaantuivat paikalle ja heille löytyi ongelmitta omat aitionsa.

Lounas pitää vielä kokeilla. Tasan 8€ keiton, kolmen lämpimän ja jälkkärin kokoisesta buffetlounaasta vaikuttaa erittäin hyvältä, etenkin jos mieluisat ruokalajit osuvat kohdalle. Toisaalta kokemus saattaa olla lounasaikaan täysin erilainen, ja kokemuksestahan Kyöstin Möljässä tuntui pitkälti olevan kyse, ainakin näin ensimmäisellä käyntikerralla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 28.03.2011
Betyg: 4

Restaurant: Len's Keishoku Bar

Mahtavan kotoisa tunnelma kaikessa rauhallisuudessaan (hetki ennen lounasajan päättymistä. ) Japanilainen kevyt musiikki siivitti kokemusta. Sisustus toimi myös erittäin hyvin, tyylikästä!

Syömäni inkiväärikirjolohi oli hyvin maustettua ja riisi oli koostumukseltaan juuri sopivaa. Annoskokokin oli ihan reipas... toki 9:llä eurolla saa lounasaikaan täyttävämmänkin mätön, mutta sitähän varten onkin sitten omat paikkansa. Herkullista Len'sissä oli, ja rehellinen j-kotiruokafiilis poiki plussaa. Sushit täytyy vielä joku kerta käydä kokeilemassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.03.2011
Betyg: 2


Bilder


Followers