Köket är öppet

Pasha's Restaurant

snabb kebab
Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (83)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounasbuffetin salaattipöytä on laajentunut muutamassa vuodessa tarjonnaltaan kaksinkertaiseksi (samalla kun hinta vähän pompsahti).
Kebabbuffetin takiahan tänne yleensä aina mennään, mutta salaattipöytä on todella kattava.
Palvelu on mukavaa ja kebabbi maukasta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.07.2017
Betyg: 0

Buffet maksaa 10€ Ja on sen arvoinen ! Pöytä täynnä vaikka mitä herkkuja ( itse syön kasvisruokaa). Falafellit ovat todella herkullisia! Kastikkeita löytyy, eri salaatteja, keittoa ,lisukkeita ja myös pizza paloja sekä kebabia! Syön lähes joka arkipäivä siellä, yleensä falafel pitan joka on super hyvää (5,5€). Itse tehty leipä kruunaa annoksen! Palvelu on hyvää ja henkilökunta todella mukavia! Tuo joskus jälkiruokaa pöytään (ilmaiseksi ) Ei pahaa sanottavaa tästä paikasta! Suosittelen !

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.01.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 28.05.2016
Betyg: 0

Buffet'n alkupalapöytä on parasta. Viittä eri sorttia papuja tuorein yrtein maustettuina, erinomaista hummusta ym ym. Pääruokakin ok, etenkin falafelit hyvänmakuisia, tosin niiden saatavuus jostain syystä nihkeää.
Palvelu suoraviivaista ja asiallista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.01.2016
Betyg: 0

Ala-arvoinen palvelu, pizzaa piti odottaa ainakin 20 minuuttia, vaikka olin ravintolan ainut asiakas tilaushetkellä.

Myyjä ei moikkaa kun tulet sisään. Ei kysy otatko kuittia. Vaikka sanon syön täällä, myyjää ei kiinnosta mitä juon. Juomalasit ovat tiskin takana, ja myyjältä pitää pyytää itse lasia.

Myyjän/(kokin kaverit röhnöttävät yhdessä pöydistä ja henkilökunta ja kaveriporukka kailottavat toisilleen sujuvaa turkkia.

Pizza (Italia) ei maistunut miltään. Pepperonit, katkaravut ja paprikat pystyi laskemaan sormilla. Pohja jauhon makuinen. Tarjolla ollut chilikastike ei ollut tulista, joten silläkään ei ruokaa voinut pelastaa.

Ei tarvitse toiste käydä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 19.12.2015
Betyg: -3

Oikein mukavaa jää kätevää taas ja salaattipuolta kivasti löytyypi! "Good deal for less than10€" sanoi enkkukamu tuossa vieressä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.09.2015
Betyg: 0

Henkilökuntaa ei kiinnosta tehdä lisää pizzaa buffetiin, kun edelliset loppuneet - tästä huomioimattomuudesta ISO miinua. Tämä tapahtunut muutaman kerran. Lisäksi paikka on leväperäisesti auki, ts. yleensä sunnuntaisin suljettu, vaikka tekstit ovessa kertovat muuta.

Noin muutoin paikka on ok, salaattipöytä varsinkin kestää vertailun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 24.05.2015
Betyg: 1

Vakion takuuvarma kohde.
Jälleen ehti muodostua yllättävä väli edellisestä kerrasta, vaikka paikka on kehuja jatkuvasti saanut. Viimeisimmällä kierroksella tarjolla oli mielestäni jopa entisestään kohentunut salaattipöytä, lämpimissä kebabin ja kanajutun lisäksi joku kasvisasiakin. Jotenkin meininki on kotoisa, vaikka käyntikertoja ei liian usein ole päässyt tulemaankaan. Hinta taitaa sentään olla jo reilun ysin, mutta viikonloppuaikaan tai iltamyöhällä se on kuin rahaa laittaisi pankkiin.

* * * * *

Muutaman kerran Pasha'siin mässäilyyn sortuneena, olen edelleen itseni kanssa samaa mieltä. Seuraavalla kerroilla myös hummus on ollut vakiovarusteena. Falafel taasen ei aina. Tilaamalla kai niitä sitten saisi. (22.6.2013)

* * * * *

Eerikinkadun Pasha's on lajissaan arvokkaampi. Pöytäliinat, siistit rekvisiitat, hyvä ja huomioiva palvelu. Puhumattakaan upeasta ympäristöstä ja sijainnista. Halki päivän avoinna oleva buffetpöytä on erikoisuutensa. Hintaa vajaa yhdeksän.

Salaattiosuus kattaa perinteiset jäävuoret, jalapenot ja niin edelleen. Valkosipulikastike on mainion mieto. Leipä on itseleivottua. Kohti lämpimää kuljettaessa tarjoillaan poikkeavampia viritelmiä (marinoituja papuja, kaalisalaatteja, kik-herneitä...). Listan lupaamaa hummusta ei näy. Murrr.

Lämpimissä lisukkeina riisi ja tikkuperunat. Seisoneet perunat ovat nahkeita, uusia tuodaan kuitenkin menekin mukaan. Riisi on erittäin okei. Päätuote, kebapeläin on sopivan maukas, suotavan tavallinen buffetruuaksi. Kanankoivet vieruskaverin mukaan niin kypsäksi paistetut, että melkein hajoaa käsiin. Falafelit ovat hyvää koostumusta, rapeita, jopa vähän tummaksi poltettuja. Tomppakastike on miedohko, mutta siksi sitä voikin lappaa litrakaupalla. Kerrankin kebapannos on sopivan punainen. Kahvi on ihan ok, seisomisesta huolimatta.

Jos miettii Stadin kebaptarjontaa, on Pasha'sin buffet kenties paras diili. (26.4.2011)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 16.01.2015
Betyg: 5

9 euron buffa koko päivän. Tämä on pelastus, jos ei ehtinyt lounasaikana syödä. Erityisesti salaattipöytä on suorastaan erinomainen, jossa makua ja mielikuvitusta löytyy. Myös hyvä lämmin ruoka, jossa vähän laidasta laitaan kaikkea. Kebabliha lähinnä sivuosassa, joka sekin on ihan ok, vaikkakaan ei stadin parasta lähellekään. Mukava palvelu, mukava sisustus. Muutaman kerran täällä käynyt ja aion käydä jatkossakin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 27.09.2014
Betyg: 1

Hyvä buffet! Peruskebabin lisäksi aina jotain kotiruokaa, ja usein myös jotain täytettyä leipää tai pitsaa. Salaattipöytä on aika kattava sekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 10.09.2014
Betyg: 1


Läge

Eerikinkatu 14, 00100 Helsingfors - Route
(09) 622 4791

Options