Köket är öppet

Sis. Deli Kalevankatu

Betyg 2 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (44)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Stuff here isn't organic, misleading consept. Organic coffee yes, but not even the sandwiches are and the breakfast even less. If the consept were true, it'd be a nice place, but being mislead is nasty.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.03.2015
Betyg: 0

Kalevankadun lauantaibrunssissa periaatteessa ihana idea, lähiruoka/luomuteema toimii, brunssi terveellinen ja tuo hyvän olon. Hintaan kuuluvat erikoiskahvi ja smoothie ovat kiva lisä.

Kuitenkin todella moni asia toimii liian huonosti. Käyntimme sijoittui ravintolapäivään, jolloin kahvilassa oli melko tyhjää, ja silti jouduimme pyytämään että kulhoja täytettäisiin, sillä useampi ammotti tyhjyyttään kun brunssille tulimme.

Valikoima oli varsin suppea ja esim. croissantien kanssa ei ollut hilloa tai juuri muutakaan levitettä.
Mitään makeaa ei pöydässä kahvilaan tullessamme ollut, kun kyselimme sen perään niin ilmoitettiin että pannukakkua olisi tulossa 20 minuutin päästä. Kun pannari lopulta tuli, se oli mukavasti kardemummalla maustettu, mutta sisältä raaka ja reunoilta palanut, ja sen lisukkeeksi oli pieni ja vajaa purkki vain yhtä hillomakua.

Brunssin ajatus on oikein kiva, mutta hintaan 15,50 pitäisi kyllä saada parempi valikoima ja palvelu. Vastapäätä olevassa Kiilassa esim. suurinpiirtein vastaavan aamupalan saa tuntia aiemmin seitsemällä eurolla. Yli viidentoista euron aamiaisen pitäisi olla enemmän brunssimainen, ja sisältää esimerkiksi salaatteja, lämpimiä ruokia, monipuolisempi valikoima makeita jne. Kalevankatu voisi ottaa mallia esim. WeeGeen Sis. Delin brunssista, josta minulla ei ole juuri pahaa sanottavaa.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 16€ Tillagt: 17.05.2014
Betyg: 0

Smoothie oli aivan järjettömän ylimakea! Smoothie oli makeampaa kuin jäätelö -- ei mitään järkeä. Kävin sanomassa asiasta myyntitiskillä mutta ei tuntunut siltä, että palautettani olisi otettu vakavasti.

Sis. Delin sijainti on periaatteessa loistava mutta ruokatarjonnan ollessa tällaista tänne ei ole tulemista. Akustisesti kahvila on hälyinen ja kolkko, mikä johtunee sisustuselementtien kovista pinnoista. Tekstiilit pehmentäisivät ääniä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 17.03.2014
Betyg: 0

Sunnntaibrunssilla lähes kaikki ruuat loppu ja tarjouilu ylimielisen välinpitämätöntä. Ensin loppuivat leikkeleet, sitten sämpylät, jogurtti ja hillo. Sitten loppuivat lautaset, lasit, veitset ja haarukat. What a joke :(

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 17€ Tillagt: 11.03.2014
Betyg: 0

Brunssi oli niin epäonnistunut, että kokemus oli lähinnä vitsi. 17€ jäisistä marjoista ja ylikeitetyistä kananmunista, jotka loppuivat kesken. Kädetöntä henkilkökuntaa tyhjät astiat eivät juuri kiinnostaneet. Ala-arvoisin kokemus koskaan.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 17€ Tillagt: 10.03.2014
Betyg: 0

Sis Deli tarjoaa laadukkaita tuotteita esim. rahkoja ja smoothieita. Vielä jos niitä olisi vaikkapa saatavilla. Miten on mahdollista että kaikki on aina loppu? Tai niitä ei ole saatu myyntiin heti aamusta?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 05.02.2014
Betyg: 0

Too expencive. It wasnt "brunch", it was poor breakfast!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 17€ Tillagt: 26.01.2014
Betyg: 0

Sis Deli Pursimiehenkatu on parantanut aiemmasta. Ruoka oli parempaa, palvelu ystävällistä, kahvilassa soi vanha blues, kynttilät pöydillä, ihan kuin hintojakin olisi tarkistettu aavistuksen alaspäin. Ihanaa saada terveellistä luomuruokaa nyt kivemmassa kokonaisuudessa

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 8€ Tillagt: 28.12.2013
Betyg: 0

17 € olisin kuvitellut kuuluvan erikoiskahvin ja/tai croissantin.

Leipävalikoima oli keskinkertainen, vaikka kyseessä leipomo. HenkilökuntaParkaa oli vain pari paikalla Su aamuna ja tarjoomaa ei ehditty uusia ennen loppumista.

Ei ehdottomasti kannata ottaa aamiaista, vaan tilata kahvi, croissant, leipä erikseen, saa mitä haluaa eikä,maksa turhasta.

Seisova aamiainen on aivan ylihinnoiteltu.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 17€ Tillagt: 17.11.2013
Betyg: 0

Entiseen Crustumiin verrattuna erittäin surkea kokemus. Sanoisin aamiaista huonoksi hotelli aamiaiseksi. Ei mitään erikoisuuksia niin kuin ennen. Useita tuotteita sai pyytää lisää, koska olivat loppuneet buffet pöydästä. Pöydät sotkuisia. Ylihinnoiteltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 20.10.2013
Betyg: 0


Läge

Kalevankatu 4, 00100 Helsingfors - Route
010 422 9301
http://www.sisdeli.fi/index.php

Options