Opens at 12:00

Domo

Betyg 1 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (118)

Kuiva riisi(toinen kertaa lämmitetty) maki eivät maistuu olenkaan, erilaiset koko, taas kuiva riisi paikallaan. Laatu on heikentynyt huomattavasti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 85€ Tillagt: 08.09.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää japanilaista lounasta Kalliossa.

Lounaaksi nautittu nuudelikeitto oli täynnä makuja ja kauniisti aseteltu, viihtyisä ja siisti ravintola toivotti tervetulleeksi. Vieressä olevan thaimaalaisen ravintolan Korphain annokset saavat näistä oikein hyvä kirittäjän, vaikka Domo aavistuksen hintavampi onkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.06.2017
Betyg: -2

Identiteetti mietityttää, ruoka maistuu. Jos olisin ravintoloitsija tai keittiömestari, perustaisinko esimerkiksi Kanadaan ruotsalaisen vai suomalaisen ravintolan? Ruotsalaisella ja suomalaisella keittiöllä on iso ero ainakin omissa silmissäni ja omassa suussani. Vielä isompi on ero kiinalaisen ja japanilaisen keittiön välillä. Siksi tuntuu tässä Domon tapauksessa hieman erikoiselta, että japanilaista ravintolaa pyöritetään kiinalaisin voimin. No, yrittäjä tietysti toimii parhaaksi katsomallaan tavalla; kaiketi sushi on Helsingissä trendikkäämpää kuin friteeratut katkaravut.

Ruoka ratkaisee. Ja se on Domossa oikein hyvää, vaikka sashimi-lohi ei ole aivan tuoretta — mutta mistäpä ravintolasta Helsingissä saisi tuoretta kalaa. Makit ja nigirit ovat varsin maukkaita. Lounaslistan pääruoka-annokset ovat herkullisia: hyvältä maistuu niin teriyaki-lohi, teriyaki-kana kuin gyudon-härkäkin.

Palvelu on huomioivaa ja ehkä hieman ylitsevuotavaisenkin ystävällistä. Lieviä kommunikointihaasteita suomeksi; olisi ehkä kannattanut mennä englannilla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 06.05.2016
Betyg: 0

Helsingin parhaat sushit. Varsinkin Crispy tuna roll vie kielen mennessään. Myöskään hinta ei tasoon nähden ole aivan kohtuuton. Ainoa miinus hieman kolkko tila. Sopii enemmän kaverien kohtaamiseen kuin treffipaikaksi. Aina palaan tänne uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 18.12.2015
Betyg: 0

Ehkä parasta sushia mitä Helsingistä saa. Otimme 18 palan sushilajitelman molemmat. Sushit oli kauniisti aseteltu ja sulivat suussa. Määrä oli hyvä. Ei liikaa eikä liian vähän. Annoskokoja on erilaisia omaan nälkään ja kokoon nähden. Tarjolla on myös muita japanilaisia ruokia.

Palvelu oli erittäin ystävällistä. Japanilainen asiakaspalvelukulttuuri on erittäin asiakaskeskeinen ja huomioiva ja tässä ravintolassa siitä voi saada maistiaisen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 19€ Tillagt: 17.08.2015
Betyg: 0

Lounaalla erittäin herkullinen, kauniisti aseteltu lounas (erilaisia lohia bento boxissa), ystävällinen huomioiva palvelu, rauhallinen tunnelma.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 28.07.2015
Betyg: 0

Vaikeaselkoiselta ruokalistalta valittu ruoka oli kallis ja täysin mauton, eikä poistanut lainkaan nälän tunnetta. Varmasti terveellinen annos, mutta kokeileppa syödä lautasellinen lehtisalaattia ja maksaa siitä 35 euroa. Kokemus vastaa täysin tuota mielikuvaa. Palvelu oli ilmeetöntä. Äänekkäälle keittiön olevelle voisi tehdä myös jotain. Kyllä täältä varmasti hyvää sushia saa jos vain osaa tulkita ruokalistaa oikein.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.05.2015
Betyg: 0

Otimme molemmat Katsudon -annoksen ja olimme erittäin positiivisesti yllättyneitä! Saapuessamme ravintola oli tyhjä mutta nopeasti ruokiemme saapumisen jälkeen, muutkin pöydät alkoivat täyttyä. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Vesilasimmekin käytiin täyttämässä useaan otteeseen! Itse katsudon oli täyteläisen makeaa ja liha oli pehmeää. Annos oli sopivan kokoinen naiselle. Jälkiruokaa emme jaksaneet syödä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 11.05.2015
Betyg: 0

Täältä saa todella herkullisia ja näyttäviä annoksia. Sushivalikoima erinomainen, palvelu hillittyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 28.04.2015
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.02.2015
Betyg: 0


Läge

Kalevankatu 21, 00100 Helsingfors - Route
09-4289 0998
http://www.domoravintola.fi/

Options