arioni

107 Recensionen

Hyvä ravintolakokemus on laadukkaan ruuan, tarjoilun, ympäristön ja hintalaatusuhteen yhdistelmä. Ravintola voi myös erottautua edukseen pelkästään olemalla loistava edes joissakin näissä asioissa. Yksi tärkeä asia kuitenkin: ruoka pitää syödä sen kulttuurin ehdoilla mitä syödään - ei vesitettyjä annoksia!

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Recensioner (102)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Helmi restaurang

Kun maku, hintalaatusuhde, ammattitaito ja ystävällisyys kohtaa, on se aivan Helmi juttu! Ihastuimme paikkaan ensikäynnillämme. Saimme mitä mahtavinta asiakaspalvelua ja tunsin oikeasti että meistä välitettiin. Lähetimme jopa kiitokset jälkikäteen osaavasta ja miellyttävästä kokemuksesta. Annokset olivat maukkaita ja päädyimme pääruuan jälkeen jopa tilaamaan muutamat alkuruuat uudestaan. Paikka on muutenkin miellyttävä ja rento, eikä täältä haluaisi edes poistuakaan. Suosittelen!

Täällä voi helposti järjestää myös yksityistilaisuuksia, minkä tulen myös tekemäänkin. Helmi on helmi keskustan ravintolavalinnoissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 22.09.2012
Betyg: 1

Restaurant: Pueblo Bar y Taqueria

Tacojen ja kunnollisten tequilojen aarreaitta. Oikeata Meksikolaista meksikolaisilta, juuri näin! Jokaiset annokset olleet juuri sitä ehtaa ja aitoa meininkiä ja koko tämä on vielä kruunattu kunnollisilla meksikolaisilla oluilla sekä tequiloilla. Baari on rento, tarjoilijat ovat erittäin rentoja ja tämä paikka on selkeä helmi stadin ravintolamaailmassa. Tälläisia paikkoja löytyy Amerikan mantereelta pilvin pimein, mutta Suomessa on näköjään vain yksi kunnollinen.

Ah ja myös ne drinkit!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 22.09.2012
Betyg: 3

Restaurant: Dynasty kinesiskt

Keskitasoa, niin ruoka, tarjoilu kuin ympäristökin. Ei yllätä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 12.01.2011
Betyg: 1

Restaurant: Domo

Rated among the best sushi places in Helsinki, Domo doesn't disappoint. I have been dining in Domo quite many times now after I found it late last year. I've had really good time with my friends and customers; every time we've had really good food, service and value for money. Only minus from the place comes from the bad lighting and noisy atmosphere, so if you're into more romantic place, I'd head out somewhere else. Still, this is quite fine place to get a Japanese cuisine experience!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 15.02.2013
Betyg: 2

Restaurant: Boulevard Social

Alittaa kaikilla osa-alueilla tasonsa verrattuna kansainvälisiin Välimerellisiin ravintoloihin. Söimme seuralaiseni kanssa Boulevard Social -maistelumenun joka oli suuri, suuri pettymys. Päädyimme lopulta jättämään annoksia jopa kesken. Olen matkoillani syönyt vaikka missä välimerellisissä paikoissa mutta en kertaakaan ollut näin pettynyt - makunautinnot puuttuivat täysin. Kuten täällä on kirjoiteltu, on ruoka ollut rasvaista, sekavaa sekä raskasta; jotain mitä en seuralaiseni kanssa ollenkaan odottanut oli se miten keskinkertaista kaikki oli.

Esimerkiksi Pietarista löytyy esim. samantyylisiä Gruusialaisia ravintoloita, joiden menut vetävät Socialilta maton täysin alta ja hintalaatusuhde on sellainen että tunnet itsesi lähes kuninkaalliseksi. Socialissa on meluisa ympäristö, kiireinen tunnelma sekä aivan liian kallis verrattuna laatuun... en olisi uskonut tämän perustajaporukan failaavan konseptinsa näin pahasti. Ainoa laatu mitä perustajat ovat ottaneet mukaan muista oikeasti laadukkaista ravintoloistaan on juomat.

Social Boulevard tries to be fine cuisine mediterranean restaurant but fails miserably - it is incoherent mess of highly expensive turmoil in a noisy and stressful environment.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 22.09.2012
Betyg: 0

Restaurant: Restaurant Maithai

Sopat varsinkin ovat hyviä. Ystävällinen ja hyvä tarjoilu. Ruoka Helsingin thaikkukeskivertoa parempi tai samaa tasoa. En ole kuitenkaan kertaakaan pettynyt.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 16€ Tillagt: 22.09.2012
Betyg: 0

Restaurant: King Kebab pizza/kebab
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 25.02.2013
Betyg: 0

Restaurant: Sawat Dee Thai Food
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.02.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Sipuli

Elämäni huonoin ravintolakokemus. Tiedän tiedän, tästä on jo pari vuotta tämä voi olla hieman erikoinen arvostelu nykyhetkeen mutta kuunnelkaapas, minulla on nimittäin tunnustus; En ole ikinä syönyt yhtä sitkeää ja mautonta ankkaa mitä täällä. En ole myöskään saanut yhtä kylmää ja robottimaista tarjoilua missään muualla. Olisi varmaan pitänyt aikoinaan sanoa asiasta ja palauttaa annokset, mutta näin jälkikäteen laitan vain asiaan kuuluvan arvostelun. Ainoa kerta myös kun olemme seuralaiseni kanssa vaihtaneet toiseen ravintolaan kesken ruokailun. Nälkä jäi ja esitys oli heikko. Voi olla että asiat ovat toisin nykyään mutta kokeilen tätä paikkaa uudestaan vain jos joku muu maksaa. Älkää ristiinnaulitko tätä viestiä, ravintolalle on sattunut ilmeisesti aika huono päivä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 23.09.2012
Betyg: 0

Restaurant: Chico's Vuosaari

Jos vaihtoehtoina on Vuosaaren kauppakeskuksen Fregatti ja Chicos, valitse jälkimmäinen. Itse pidän tätä karvahattumalliravintolaa täydellisenä 'dagen efter' paikkana, milloin yleensä tilaan burgeria (mitkä ovat kyllä aivan parhautta). Paikan muut sapuskat ovat myös ihan OK - vaikka moni haukkuu paikkaa ketjuravintolaksi, niin siitä on ainakin yksi hyvä puoli - nimittäin laatu ei vaihtele (ja ruokatoimitust on suht nopea!). Tarjoilijat mukavia, mutta välillä kestää. Yleisilme on tuulipukukansasta semi-smart casualiin, mutta ravintolafiilis välittyy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 01.01.2011
Betyg: 3


Bilder


Followers

Following (1)