Köket är öppet

Fratello Torrefazione

cafe
Betyg 3.4 / 5

Recensioner (38)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Useamman kerran lounastarjontaa kokeiltuani uskallan suositella. Usein tosin melko ruuhkainen paikka ja vapaat pöydät hivenen kortilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.09.2016
Betyg: 0

Ravintolassa oli muutama asiakas kun saavuimme lounasaikaan ja teimme tilauksemme, odotimme lounasta 45min, kuten myös viereisen pöydän herra. Selvisi, että molemmat tilaukset olivat kadonneet, kun aloimme kyselemään ruokamme perään. Tilanteen olisi voinut vielä pelastaa tarjoilija, joka kävi kysymässä, haluammeko odottaa vielä 5 minuuttia, jotta ruoat saadaan valmiiksi. Tässä vaiheessa olisi voinut ainakin pahoitella tapahtunutta. Kolme eri tarjoilijaa kävi kysymässä haluammeko kahvit mukaan korvaukseksi. Yhden kanssa sovimme ottavamme kahvin ja työkaverilleni piti tulla macaroni, koska hän ei juo kahvia. Kahvi saatiin mukaan, mutta macaronia ei koskaan kuulunut. Pitkäksi venyi lounastauko. Ruoka oli ihan hyvää, mutta jäi hieman sivurooliin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 19.10.2015
Betyg: 0

Tarjoilija kassalla hoiti tilaukseni ystävällisesti ja henkilökohtaisesti, huolimatta siitä että jonoa muodostui koko ajan ja vain kaksi työntekijää näytti olevan paikalla. Vuohenjuustoleipä oli maukas, itse kuulemma valmistavat pestonsa ja punasipulinsa. Annoksen kruunasi erittäin maukas lattekahvi. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 22.08.2015
Betyg: 0

15e lohileivästä, teestä ja smoothiesta kirpaisee, vaikka kelvollisia olivatkin. Osasta henkilöstöä jäi kummallinen kuva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.02.2015
Betyg: 0

Risotto yllätti positiivisesti. Riittävän märkä rakenne, ja toisiaan mainiosti tukevat kasvikset makua tuomassa.
Ei keskustan halvin lounas, mutta selkeästi keskivertoa parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 01.08.2014
Betyg: 0

Obviously a team of real pros! Tasty cappuccino!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 06.05.2014
Betyg: 0

Kiva kahvila hyvällä paikalla. Fratellossa tulee käytyä melko usein sen sijainnin vuoksi. Kahvi on erittäin hyvää, ja peruslatten lisäksi voi hifistellä juomalla sifonikahvia, joka onkin aika erimakuista "tavalliseen" kahviin verrattuna. Myös teevalikoima on hyvä, ja haudutus osataan. Ruoista ainakin täytetyt leivät ovat runsaita ja herkullisia. Muita syötäviä en ole vähään aikaan testannut. Varma valinta hyvää kahvia ja pientä syötävää haluaville.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 11.04.2014
Betyg: 2

Söin Waldorfin salaattia ja kanarilletteä. En tiedä mikä salaatissa tarkalleen oli vikana, mutta maku oli aivan järkyttävä. Jälkimaku muistutti lähinnä purkkikirsikoiden lientä, tuoreet maut olivat täysin kadoksissa. Lopulta salaatti jäikin syömättä.

Pahaa makua lisäsi se, ettei kympin lounaaseen sisältynyt edes kahvia. Toisten en tänne lounaalle mene.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.07.2013
Betyg: -1

Kasvissalaatissa lihanpaloja, vaikka erikseen mainittu että kasvissyöjä. Niukasti täytetteitä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.05.2013
Betyg: 0

Ruoka ja kahvit ovat hyviä, mutta erityisen onnelliseksi minut tekevät työntekijät. Aika monissa laadukkaissa paikoissa asiakaspalvelu on ihan hyvää, mutta todella harvinaista on, että tulee sellainen olo että henkilökunta oikeasti välittää . Täällä tulee, lisäksi en tunne täällä käydessäni itseäni Asiakkaaksi (siis kuluttajaksi) vaan kanssaihmiseksi, joka on ihan huikean harvinaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.04.2013
Betyg: 1


Läge

Yliopistonkatu 6, 00100 Helsingfors - Route
+358 9 428 91887
http://www.fratello.fi/

Options