NErouvat

11 reviews

Badges

Blog link

Reviews (11)

Herkullinen, maistuva, hyvän näköinen, riittävän suuri seitanburger ja erittäin hyvät bataattiranskikset vegaanivalkosipulidipillä.

Hyvin käytetty mausteita. Ei tullut liharuokia ikävä, jäänyt nälkä tai ollut mautonta mössöä.

Seitanpihvi oli hajonnut jo pöytään tullessaan, mikä olikin ainoa miinus, muttei haitannut minua.

Juomaa, tässä tapauksessa mustikkakivennäisvettä, sai juoda niin paljon kuin huvitti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 17.06.2018
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Sandro Eira

Mahtava ruoka, ihana henkilökunta - todellakin suosittelen! Olin vain kuullut paikan brunsseista hyvää ja nyt sain todeta, että kaikki ylistykset ovat totta! Minua ei haitannut, että ruokaa joutui hetken odottamaan - ei tuollaisia luomuksia tehdä hetkessä. Söin Boulettes-annoksen, jota suositeltiin, koska en ollut aiemmin heidän tarjontaansa tutustunut! Todella hyviä "lihapullia" ja ne kaikki lisukkeet ja kastikkeet. Lähes nuolimme myöhemmin sapuneen seuralaiseni kanssa lautaseni tyhjäksi. Ohi lipuneet salaatit ja hampurilaiset vakuuttivat ulkonäöllään - uskallani siis tuoda tänne myös puolisoni, joka vierastaa kaikkea uutta :) Vegaanivaihtoehdot saatavissa näkemäni ja kuulemani mukaan monista annoksista. Todellakin tulen uudelleen ja tuon myös ystäväni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 15.07.2015
Rating: -5

Restaurant: Ristorante Pizzeria Villetta italian/pizza

Todella hyvät pizzat. Ystävällinen palvelu. Alkuruuaksi tilaamani bruchetta oli aivan taivaallinen! Alkuruuan vuoksi en jaksanut millään pizzaani loppuun. Niinpä seuraavalla kerralla söimme pizzan puoliksi ystvänäni kanssa tästä viisastuneena :) Ihana italialainen meininki! Riemukas tuulahdus arkeen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.06.2015
Rating: 0

Restaurant: La Crêperie Café creperie & bistro

Laadukkaat ainesosat, herkulliset maut, erittäin maukkaat kokonaisuudet. Hyvää ruokaa, tinkimättömällä asenteella ja ystävällisellä palvelulla. Oli ilo vihdoin ehtiä paikalle!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 29.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Ilves pub

Punajuurivuohenjuustohampurilainen oli maukas, tarpeeksi suuri ja kaikin puolin hyvä. Tulimme lauantaina kuuden aikaan ja paikka oli lähes tyhjä - saimme palvelua tarpeemme mukaan ja äkkilähdön koittaessa laskut saatiiin vikkelästi hoidettua. Emme odottaneet gourmet ravintola-elämystä vaan hyvää mättöä ja sen odotuksen ruoka ylitti reilusti! Hyvä etkopaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 03.03.2015
Rating: 0

Todella herkullinen punainen curry kanalla lounaaksi. Ruokaa todellakin riittävästi, juuri omaan suuhun sopiva maustetaso. suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.03.2015
Rating: 0

Suosikkikahvilani Jyväskylässä. Todella hyvä konditoria. Itse tehdyt berliinimunkit taivaallisia! Hyvä tee- ja kahvivalikoima. Hinta ja leivonnaisvaihtoehdot todella kohdallaan. Salaatit ja lämpimät piirakat "pääruoaksi" olivat ok. Uusi sijainti ja sisustus on napakymppi! Kiitos, teette Jyväskylä-vierailusta aina huomattavasti mukavamman!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.01.2015
Rating: -1

Restaurant: La Famiglia Italian-American

Tarjoilijoiden ammattitaidottomuus pilasi kokemuksen. Pizzat ja jälkiruoka olivat hyviä, kuten odotimmekin. Henkilökunta oli ystäällistä, mutta ei tuntenut listan sisältöä: jokaista kysymystämme käytiin erikseen selvittämässä keittiöstä (halusimme tietää, mitä annokset sisältävät, koska kukaan seurueesta ei puhunt italiaa), laskun pyydettyämme saimme kaksi kertaa väärän summan ennen kuin tarjoilija sai homman hoidettua (laskullemme oli ilmestynyt ylimääräisiä juomia ja etukortti-alennukset unohtuivat toistamiseen).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Café Tin Tin Tango café salon

Takuuvarma aamiaissetti todella hyvällä croissantilla. Ihanaa saada ruokaa ja alkoholittomia juomia vaikka keskellä yötä ilman liiallista baaritunnelmaa. Kun kaipaan todella hyvää croisannttia tulen tänne herkuttelemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Trattoria Rivoletto italian/pizza

Takuuvarma paikka, kun haluaa hyvää pizzaa myöhäänkin illalla. Kasvispizzat erityisen ihania! Tämän paikan ansioista olen oppinut syömään maa-artisokkaa ja vuohenjuustoa. Myös pastan ystävän ruokapaikka. Hienoa, että pizzan saa myös mukaan ja paikan ollessa täysi samat ruuat pystyi tilaamaan Rivolin puolelle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 28.12.2014
Rating: 0


Images


Followers