Serving lunch

Sinisen Huvilan Kahvila

Rating 3.7 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (35)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oli kiva käydä, paikka on hieno. Palvelun nopeudessa ehkä pientä viilaamisen varaa. Usein aika täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.07.2016
Rating: 0

Upeat näkymät puiden siimeksestä Töölönlahdelle, mukava henkilökunta, symppis-tunnelma, hyvät kahvit ja taatusti myös tuoreet leivonnaiset, maistuvat. Kiitos elämyksestä

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.09.2015
Rating: 0

Uskomattoman samettiset elokuun lopun illat, runsas valikoima itse tehtyjä tuotteita, upea kokemus raikkaat mehut ja asiantunteva palvelu. Suosittelen

     
     
     
Experience: À la carte Price: 700€ Added: 02.09.2015
Rating: 0

Hieno maisema ja ystävällinen palvelu. Kuitenkin törkeän ylihinnoiteltu, ja hintoja korotettu joidenkin tuotteiden kohdalla jopa euron viimevuodesta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.08.2015
Rating: 0

Hyvällä paikalla oleva kahvila, jossa on ainutlaatuisen kauniit maisemat. Kahvittelukokemuksen pilasi kuitenkin kassalla olleen tarjoilijatytön tyly käytös, josta tuli todella paha mieli. Taidan nauttia jatkossa maisemista ihan vain lenkkeilyn muodossa ja nauttia kahvini muualla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.08.2015
Rating: 0

Valttikorttina tietenkin ainutlaatuiset näkymät kimmeltävälle Töölönlahdelle viehättävästä kartanopihapiiristä. Aurinkoisella säällä ehdottomasti must-see kesäkohde Helsingissä. Valikoima mukavan kotikutoista pullineen ja piiraineen. Palvelu kassalla hiukan ontuvaa. Edes pienenpieni hymynkare olisi pelastanut paljon!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.07.2015
Rating: 1

Kahvila on eittämättä Helsingin parhaalla paikalla.

Kahvilasta sai vielä pari kesää sitten taivaallisia kasviskeittoja, mutta nyttemmin niiden taso on laskenut kuin lehmänhäntä - hinta puolestaan noussut huomattavasti.

Työntekijöinä todella nuoria tyttöjä, joilla ei kaikesta päätellen ole juurikaan asiakaspalvelukokemusta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.05.2015
Rating: 0

Loistava paikka poiketa kahville kävelylenkin lomassa. Sisätilojen puute ei hyvällä ilmalla haittaa, koiran voi ottaa helposti mukaan ja taisi siellä puun varjossa olla koirille oma vesikuppikin valmiina.

Hienot maisemat ja simppelit tuotteet. Pieni miinus siitä ettei tarjolla ollut mitään vehnätöntä (ellei suklaasydämiä lasketa), plussaa hyvin tehdystä americanosta. Myös peruskahvi on täällä hyvää.

Vaikka ilmeisesti melko uusi työntekijä vasta opettelikin joitain asioita, oli palvelu kuitenkin todella iloista ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.04.2015
Rating: 0

Hyvä tunnelma. Hyvää ruokaa. Ainoa negatiivinen asia on se, että kahvila on hieman ylihinnoiteltu. Kahvilassa ei myöskään ole sisätiloja joten siitä annan miinuksen.

Käykää mielummin Cafe Regatassa, Taivallahdessa.

Kiitos! : D : D :D

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.12.2014
Rating: 0

Upeat maisemat, ja ehdottomasti Helsingin parhaat korvapuustit. Asiakaspalvelu on todella ystävällistä - kauniit tytöt jaksavat hymyillä vaikka jono onkin kesäisin lähes päivittäin takaportille asti!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.09.2014
Rating: 0


Location

Linnunlauluntie 11 H, 00530 Helsinki - Route
050 502 1115
http://www.sinisenhuvilankahvila.com

Options