Avautuu 15:00

Ristorante Pizzeria Villetta

italialaista/pizza
Arvosana 3.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (155)

Hyvä meno. Bruschettat alkuun ja sitten mikä tahansa pizza. Toimii! Muista pöytävaraus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.10.2016
Arvosana: 0

Mahtava lohipizza, hauska henkilökunta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 10.10.2016
Arvosana: 0

Ravintolassa on lämminhenkinen ja rento tunnelma. Risotto oli maukasta ja sopivan pehmeää. Positiivisena yllätyksenä olivat sienikastikkeen reilun kokoiset sienipalat. Ravintolan puheliaat työntekijät höpöttivät italiaksi kovaan ääneen töittensä ohessa, joka loi mukavan autenttisen fiiliksen ravintolaan. Palvelu oli asiallista, ystävällistä ja annokset reilun kokoisia. Täältä ei tarvinnut lähteä nälkäisenä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 13.07.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikka oli aivan töynnä mutta onneksi meillä oli pöytävaraus.
Omistaja tuntui töykeältä mutta taisi johtua kiireestä.
Ei palvelualttiutta vaan sisään,ruoka eteen ja maksun kautta ulos meininki.
Silti suosittelen koska pizza oli erinomainen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.12.2015
Arvosana: 0

Annosten taso hyvin vaihteleva. Toinen pasta oli al dente ja herkullinen. Toinen mauton, eikä sisältänyt esim. Valkoviinikastiketta vaan tomaattikastiketta, joka ei sopinut annokseen äyriäisten kanssa.
Viinilasit ois hyvä uusia.
Olen kauan sitten viimeksi käynyt, jolloin kaikki oli hyvää. Vähän jäi mieleen vaikuttaakohan kieli ja pärstäkerroin annoksiin vai onko nykyään vain pizzapaikka. Harmi juttu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2015
Arvosana: 0

Cin cin! Villettan pizzoja koskevat kehut ovat kantautuneet korviini saakka, ja onkin ollut jo hyvän aikaa tarkoitus käydä katsastamassa väittämien totuusarvo. Kuten tältä sivustolta on voitu lukea, on meininki ravintolassa perin autenttinen: italialaiset äijänköriläät huutelevat toisilleen ja siinä sivussa hoitavat töitään. Palvelu on ennen kaikkea toimivaa, mutta ei perinteisellä tavalla ystävällistä. Asiat hoidetaan ja äijämeininki toimii.

Tilaamani Feta-pizza sisälsi mm. nimensä mukaisesti fetaa, salamia, herkkusieniä ja mozzarellaa. Kokonaisuus oli oivallinen. Ei välttämättä aivan top 3 -kamaa Stadin pizzaskenessä, mutta kovin kaukana ei olla. Alkuun tuodut bruschetat olivat mukava ekstra. Viinilista oli laadukkaan oloinen ja kivasti hinnoiteltu. Maukas pizza höystettynä hyvällä valkoviinillä sai mielen aurinkoiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 16.08.2015
Arvosana: 0

On niitä parempiakin pizzapaikkoja, mutta hinta-laatu suhde on kohdillaan. Italialaishenkinen ravintola (suht pieni kooltaan), joka tarjoaa hyvän makuisia pizzoja. Kerran jo aikaisemmin käyneenä, halusin poiketa syömään ko. paikan pizzaa jälleen ja tämänkin kerran jälkeen aion vielä mennä uudestaan joku päivä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 09.08.2015
Arvosana: 0

Todella hyvät pizzat. Ystävällinen palvelu. Alkuruuaksi tilaamani bruchetta oli aivan taivaallinen! Alkuruuan vuoksi en jaksanut millään pizzaani loppuun. Niinpä seuraavalla kerralla söimme pizzan puoliksi ystvänäni kanssa tästä viisastuneena :) Ihana italialainen meininki! Riemukas tuulahdus arkeen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.06.2015
Arvosana: 0

Helsingin ihanin pikkupizzeria! Parhaat pizzat, bruchetta erinomaista ja hyvä valikoima todella hyviä italialaisia oluita! Jälkiruokana söimme aidon italialaisen jäätelön ja sitruunasorbettia. Aivan uskomattoman hyvää. Erityisesti suussasulavaa jäätelöä on pakko suositella! Suloisia ja sympaattisia tarjoilijoita. Alussa hieman meluisaa, kun ravintola oli todella täynnä. Sen tyhjennettyä hieman tunnelma oli rauhallinen ja oli hauskaa, kun tarjoilijat huutelevat italiaksi toisilleen. Kannattaa aina tehdä varaus!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 07.03.2015
Arvosana: 1

Hauska tunnelma ja mahtavat pizzat. Tarjoilijat huutelevat toisilleen italiaksi ja palvelukin tapahtuu suomen ja Italian sekoituksella. Melkein tuntuu kuin olisi ulkomailla! Ravintola on pieni joten tunnelma on tiivis. Pizzat olivat erinomaisia ja ihan erilaisia kuin peruspizzat mitä Suomesta saa. Täytteet olivat tuoreita ja maukkaita. Suosittelen pizzalle ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: 1


Sijainti

Ruusulankatu 8, 00260 Helsinki - Reitti
(09) 498 960
http://www.villetta.fi/fi/index.php?section=3