Closed now

Café Cardemumma

Betyg 3.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (47)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvä salaatti- ja keittolounas. Pitkä miinus ahtaista tiloista ja kylmästä ilmastointilaitteesta, joka puhaltaa asiakkaiden selkään. Joku pyysi kerran tätä pois päältä, mutta annettiin ymmärtää, ettei se ole mahdollista, koska henkilökunnalla on kuuma.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.07.2017
Betyg: 0

Ihanaa että erikoisruokavaliot on huomioitu! Tällä kertaa palvelu vain ontui. Listalla on lupaus gluteenittomista leivistä mutta ei kerrota täytteistä. Niitä tiedustellessa tyly vastaus oli: kinkkua, juustoa mitä leivissä nyt yleensäkin. Varmaan meitä kyselijöitä riittää ärsyttävyyteen asti, mutta allergioiden vuoksi on valitettavan tärkeää tietää vähän paremmin mitä syö.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.08.2015
Betyg: 0

Toimisto on tämän paikan kulmilla ja käyn silloin tällöin hakemassa aamupala-leivän. Satunnaisesti käyn hakemassa salaatin lounaaksi.

Sämpylät ja leivät ovat aamulla tehtyjä ja oikein maittavia. Täytteet ovat vaihtelevia ja kattavia joten suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 18.06.2015
Betyg: 0

Lohimunakas maistui palaneelta rasvalta ja pippurilta. Paikka on ihmeen suosittu ja sitä mukaa ahdas. Ei mikään rauhaisa hengähdyspaikka. Henksu perusasiallista joskin aika väsyneen oloisia. Salaattiainekset näyttivät myös väsyneiltä ja purkista tulleista, siksi munakas. Kakut näytti hyviltä jos niistä välittää - niiden hinnat perus Hki tasoa. Kalliossa ei edelleenkään tarpeeksi tilavaa ja viihtyisää ä, kekseliästä lounas kahvilaa. Miinus sandro mitä tulee ruokaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.04.2015
Betyg: 0

Olen käynyt täällä useasti. Hyvät makeat herkut, pullat ja piiraat. Mukava miljöö. Erikoiskahvit juotavia, mutta en vain niiden takia kahvilaan menisi. Valitettavasti lounassalaatti ei viime aikoina ole ollut niin hyvä kuin se joskus aikaisemmin oli. Viime kerralla käydessäni henkilökunnan (tai yhden tarjoilijan) tyly käytös harmitti paljon, mutta yleensä henkilökunta on ollut perusystävällistä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 22.09.2014
Betyg: 0

Herkullinen ja tuore sämpylä maukkailla täytteillä ihastutti. Jälkiruoaksi suussa sulava britakakku. Annokset valtavan kokoisia, hyvä hinta-laatusuhde! Erikoiskahvi oli hieman jäähtynyttä ja laihaa. Tunnelma ja sisustus viehättivät, mutta kahvihetkeä häiritsi paikan ahtaus. Suosittelen silti lämpimästi, yksi Helsingin parhaista kahviloista yhden käyntikerran perusteella. Monipuolinen valikoima ja paljon erilaista kakkuja, piiraita ja puusteja tarjolla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 23.08.2014
Betyg: 0

Kävin lauantaibrunssilla ystävän kanssa. Paikka oli pieni ja täyteenpakattu. Ruoka oli tiiviisti tiskillä. Kelpoa brunssiruokaa, mutta kokemuksen miellyttävyyttä vähensi paikan ahtaus - jouduin kokoajan nousemaan pois paikaltani jotta vieruskaverit pääsisivät hakemaan lisää ruokaa. Aion kyllä palata Cafe Cardemummaan muuhun aikaan vaikka päiväkahville, sillä paikka ansaitsee minusta toisen mahdollisuuden.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 15€ Tillagt: 02.06.2014
Betyg: 0

Riistapiirakan pala salaatilla oli todella hyvää. Aiemmat kokemukset myös loistavia. Herkuista maistuu etenkin mutakakku, korvapuustit, porkkanakakku ja omenapiirakka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 04.02.2014
Betyg: 0

Cardemumma on ollut suosikkikahvilani Kalliossa, vaikka erikoiskahvit ovatkin olleet aika laimeita. Hyvät piirakat ja pullat ovat yleensä korvanneet erikoiskahvien puutteita. Tänään lauantaibrunssilla koin kyllä totaalisen pohjanoteerauksen. Pöydässä oli useita suolaisia ja makeita piirakoita, joista kaikki vaikuttivat olevan jäämiä edellisiltä päiviltä. Tuoreudesta ei ollut niiden kohdalla tietoakaan ja yksi piiraspala oli selkeästi homeessa!! Ystäväni otti homeisen piirakkapalan serviettiin ja vei sen näytille eräälle työntekijälle, joka vei sen kauhistuneena keittiöön. Odotimme koko loppubrunssin ajan (noin 1,5h), että joku tulisi edes pahoittelemaan homeista tarjoilua. Turhaan. Asiaan ei palattu lainkaan. Mielestäni todella käsittämätöntä ja ammattitaidotonta palvelua ja muutti kyllä käsitykseni tästä kahvilasta perusteellisesti.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 15€ Tillagt: 18.01.2014
Betyg: 0

Stadin paras lounassalaattipaikka? ! Ollut ehkä joskus, mutta itseäni purkkikama (pavut, maissi, halpisoliivit yms.) ei oikein vakuuttanut. Annoskokokin jättää toivomisen varaa. Mieluummin maksan vaikka vähän enemmän ja saan tuoreen ja runsaan salaatin kekseliäistä raaka-aineista.

Korvapuustit ihan ok, joskin ainakin iltapäivällä asioidessa puusti oli jo kuivahtanut. Perusystävällinen palvelu ja miellyttävä miljöö.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 17.10.2013
Betyg: 0


Läge

Kaarlenkatu 15 LH 99, 00530 Helsingfors - Route
045 355 8150
http://www.cafecardemumma.fi

Options