Aadaniina

15 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Peroba Cafe

Kävin arkiaamiaisella. Ihan mukavasti oli 9 euron hintaan tarjolla perussyötävää: leipää, lisukkeita, puuroa ja rahkaa. Ja miljööhän on huippu. Palvelu/kohtelu ei sitten niinkään. Ravintola oli tyhjillään aamiaisajan jälkeen, mutta henkilökunta antoi ymmärtää, että voisi poistua siihen mennessä, kun lounas alkaa eli klo 10.30. Mainittua lounashärdelliä ei kuitenkaan näkynyt ja pöydät olivat tyhjillään, joten hyvin mahtui istumaan rauhassa ja tekemään hieman töitä samalla.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 9€ Tillagt: 26.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Roji

Huippuhyvää sushia! Tuoretta, maukasta ja maistuvaa. Iloinen ja ystävällinen palvelu. Hinnat kohdillaan! Suuret suosittelut!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 11.03.2017
Betyg: 2

Restaurant: Kiila Food & Bar

Mainostavat että lounas kestää klo 15, mutta klo 14 "runsaassa salaattibuffassa" oli salaatti, tomaattia, herneitä ja oliiveja. Ja keitosta vain pohjat jäljellä. Tarjonta on kuulemma suppeampi loppulounaasta! Aikamoista linssiin viilaamista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 30.03.2017
Betyg: 0

Restaurant: Relove

Erikoistuokavaliot huomioitu, josta plussaa. Tiskin takana häärii välillä 4:kin ihmistä ja silti tilaukset unohtuvat. Lisäksi astioita kerättiin pois vaikka ruokailu oli vielä kesken. Ruoka hyvää mutta hivenen kallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 11.03.2017
Betyg: 0

Näin huonoa ja töykeää asiakaspalvelua harvoin kohtaa edes Suomessa. Moko tuntuu vetävän puoleensa vain töykeitä työntekijöitä. Palvelu on niin tympeää, että asiakas kiusaantuu: jos viihdyt työssäsi noin huonosti, kannattaisiko miettiä alan vaihtoa? Kaikella ystävällisyydellä. Aamupalaleipä oli viereisestä alepasta ja täytteen salaattibuffan thaikkukanaa. Ylihinnoiteltu pahasti.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 10€ Tillagt: 21.12.2015
Betyg: 0

Restaurant: Cafe Kokko

Viihtyisä paikka ja mukava palvelu. Lista todella houkutteleva, kaikkea tekisi mieli maistaa. Mutta käy kyllä kukkarolle. Kahvi ja pieni pala raakakakkua (joka toki superhyvää) 10,50. Ei santsikuppimahdollisuutta joten jäätelön kanssa uusi kahvi ja 8 e pöytään. Kallista mutta hyvää ja viihtyisää lystiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 14.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Café Cardemumma

Ihanaa että erikoisruokavaliot on huomioitu! Tällä kertaa palvelu vain ontui. Listalla on lupaus gluteenittomista leivistä mutta ei kerrota täytteistä. Niitä tiedustellessa tyly vastaus oli: kinkkua, juustoa mitä leivissä nyt yleensäkin. Varmaan meitä kyselijöitä riittää ärsyttävyyteen asti, mutta allergioiden vuoksi on valitettavan tärkeää tietää vähän paremmin mitä syö.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.08.2015
Betyg: 0

Otin sormisyötävistä kanan ja cevichen. Kana oli ok-syötävää, mutta ceviche ei ollut oikeasta cevichestä kuullutkaan. Mautonta oli. Sinänsä lupaavan kuuloinen lista, mutta mauttomaksi jäi myös muun seurueen valinnat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 27.07.2015
Betyg: 0

Restaurant: Suvanto

Leppoinen tunnelma ja sopu sijaa antaa. Ihanaa, että on paikkoja, joita ei buukata vaan extempore-tuleminen onnistuu. Brunssikattaus on hieman suppea (käytännössä puuroa, leipää, jotain makeaa), mutta ei ole hintakaan korkea ja eipähän tule ällöähkyä. Myös gluteenitonta leipää löytyy kysyttäessä. Kyllä tämä on Vallilan helmi!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 14€ Tillagt: 27.07.2015
Betyg: 0

Restaurant: Miriam's

Erittäin ystävällinen henkilökunta, jolta ei mennyt maltti kun sisään astu gluteeniton ja laktoositon "tonton-ihminen". Leipätäytteet sai gluteenittomaan leipään ja kana-caesar oli erinomaista. Myös gluteenittomia makeita vaihtoehtoja olisi ollut runsaasti. Myös miljöö oikein viehättävä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 27.07.2015
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites