Opens at 07:30

Miriam's

Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (11)

Mukava paikka ja hyvät tuotteet. Ihmettelin hieman viimeisimmällä käynnilläni aika rajuakin hintojen nostoa osassa tuotteista. Hyvät tuotteet, viihtyisä ympäristö ja mukava palvelu selkeästi vetävät asiakkaita, joskin tämä ruuhkauttaa välillä ja tuotteita joutuu odottelemaan pitkätkin tovit.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.03.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mukava miljöö. Helppo pistäytyä tai istua pitempäänkin. Henkiläkunta oli erittäin ystävällinen. Kun piirakan lämmitys kahdesta yrityksestä huolimatta ei onnistunut, saimme hyvitykseksi exta herkun.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.06.2016
Rating: 0

Lauantaina iltapäivällä kahvila on viimeistä sijaa myöten täynnä, mutta ystävälliset asiakkaat tekevät toisilleen tilaa. Kahvilan henkilökunta on pukeutunut asiaankuuluvasti ja TÄMÄ ON KAHVILA, JOSSA TARJOILLAAN PÖYTIIN!
Kuinkahan monta näitä Suomessa lienee? Tarjottavat painottuvat makeisiin. Ulkonäöllisesti leivonnaiset ovat kauniita, mutta varsinainen clou paljastuu vasta syödessä: nämä ovat oikeasti ihanalla tavalla kotitekoisen makuisia. Kakkupaloja ovat tarpeeksi monentyylisiä ja ne maistuvat siltä, että oikeita raaka-aineita on käytetty. Kinuski-puolukkakakun kinuskissa ei ole teollista purkkimakua, vaan se on ihanan paahteista. Kakkupohja on juuri oikealla tavalla raskas ja kostea. Dajm-kakku vie myös kielen mennessään. Palat ovat reilun kokoisia. Kahvi on todella hyvää. Myynnissä on myös luomuteetä ja -kahvia kotiin vietäväksi. Kahvila sijaitsee ostoskeskuksessa katutasossa eikä ole mitenkään erityinen arkkitehtuuriltaan, mutta varsin mukava ja vaihteleva kuitenkin erilaisine pöytineen ja nojatuoleineen. Maku kuitenkin ratkaisee; tästä tulee arvosanaksi ysi puoli!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.04.2016
Rating: 0

Sisustukseltaan aivan ihana paikka tarjoilijoiden hauskoja asuja myöten. Palvelu on ollut aina ystävällistä, kun olen kahvilassa asioinut. Kahvila vain on sen verran suosittu, että joskus on ollut hankala löyttää paikkoja. Salaattia olen syönyt vain kerran, mutta leivonnaisia sitäkin enemmän. Suurta plussaa erikoisruokavalioiden huomioimisesta: vitriinissä on jokaisen tuotteen vieressä lappu, josta näkee, kenelle tuote sopii ja kenelle ei. Paikasta löytyy myös vegaanista leivonnaista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.11.2015
Rating: 0

Kana-caesarsalaatti todella hyvä ja annos runsas. Jälkkärikahvi ja ranskalainen suklaakakku erinomaista. Jyväskylän paras kahvila.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 03.10.2015
Rating: 0

Erittäin ystävällinen henkilökunta, jolta ei mennyt maltti kun sisään astu gluteeniton ja laktoositon "tonton-ihminen". Leipätäytteet sai gluteenittomaan leipään ja kana-caesar oli erinomaista. Myös gluteenittomia makeita vaihtoehtoja olisi ollut runsaasti. Myös miljöö oikein viehättävä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 27.07.2015
Rating: 0

Kaupungin parhaat makeat paakelssit ja palvelu kohdillaan.

MIljöö tekokukkineen ja kristallikruuneineen yhdistettynä karuun ostaritilaan ei itseäni sykähdytä ollenkaan, mutta hyvä kahvi ja ihanat makeat leivonnaiset (ranskalainen suklaakakku!) ovat tehneet Miriam'sista suosikkikahvilani.

Palvelu on toiminut aina vähintään hyvin ja yksi tilausta kassalla tehdessä sattunut moka hoidettiin erittäin kivasti ja asiakkaan kannalta reilusti.

Suolainen tarjonta ei valitettavasti yllä makean tasolle, toivottavasti luvassa on jossain vaiheessa vähän mielikuvituksekkaampaa tarjontaa silläkin saralla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 03.05.2015
Rating: 0

Kaupungin parhaat kakut ja leivonnaiset! Ihana tunnelma ja ystävällinen palvelu, ihan vakiopaikka nähdä kaverita ja juoruta :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.01.2015
Rating: 0

Kaunis kahvila, kaikki seurueemme valitsemat leivokset olivat erinomaisia, kaikki tarjoiltiin kauniisti pöytään, ystävällinen henkilökunta, hyvä hinta-laatuduhde, hyvä sijainti

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 02.01.2015
Rating: 0

Kaunis ja elegantti paikka

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.09.2014
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Asemakatu 12, 40100 Jyväskylä - Route
044-971 2032
http://www.miriams.fi/

Options