omppuli

1 Recension

Badges

Blog link

Recensioner (1)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävimme kahden ystäväni kanssa syömässä Putte'sissa ja tilasimme jaettavaksi yhden pizzan (Gorgonzola) sekä kaksi salaattia, toinen porkkana-rucola salaatti (8,50e) ja toinen peruna-parsa-tms salaatti (14e). Pizza oli herkullista, kuten osasimmekin odottaa. Saksanpähkinä sopi erinomaisesti gorgonzolajuuston kanssa.

Meille oli kehuttu myös Putte'sin runsaita ja hyviä salaatteja, mutta salaatit olivat ISO pettymys. Annokset olivat hintaansa nähden tosi pieniä, porkkana-rucola salaatissa oli ainoastaan porkkanaa ja rucolaa öljyssä lilluen (okei oli myös pinjansiemeniä, mutta niitä ei ollut paahdettu...) ja perunapohjaisessa salaatissa puolestaan oli perunaa, muutama parsa, turnipseja sekä rikkaruohoiksikin määriteltäviä rehuja (voikukanlehti, kastehelmi??).

Kummasakaan salaatissa ei siis ollut varsinaista salaattia eikä esim. kastiketta, siis käytännössä pelkkiä vihanneksia kulhossa.

Varsinkin 14 euron hintainen perunasalaatti tuntui suoranaiselta vittuilulta. Miksi edes pitää listalla salaatteja, jos ne ovat tätä tasoa.

Palvelu oli ok ja tunnelma jees, pizzalle saatan mennä toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 10.06.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers