Küche geöffnet

Hima & Sali

Note 3.4 / 5

Bewertungen (52)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ruoka on aina ollut maukasta, mutta valitettavasti erittäin töykeä asiakaspalvelu laskee kokemusta. Vahnempi rouva kassalla pitäisi siirtää muihin tehtäviin koska selvästi hänen neuvostoaikainen asenteensa tarttuu muihinkin sikäli mukavanoloisiin työntekijöihin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.04.2016
Note 0

Kahvilan puolella kassalla palvellut nainen oli erittäin töykeä,ei edes hymyillyt eikä tiennyt oliko keittiössä kuinka paljon tilauksia/ruuhkaa. Lähtiessä sama töykeä nainen ilmoitti kahvin maksavan lounaalla.ruoka oli kuitenkin maistuvaa ja vaihtelevan kokoiset annokset tuotiin pöytiin ripeästi. salaattipöytä oli todella törkyinen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.12.2015
Note 0

Olen käynyt täällä lähinnä kahvila-asiakkaana. Tarjoilut ovat keskivertoa laadukkaampia (ilmeisesti suurelta osin itse tehtyjä), ja hinnaltaan sopivia. Pulla on tuoretta ja aika hyvää (tosin omaan makuun saisi olla hitusen enemmän kanelia ja sokeria).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.07.2015
Note 0

Tuvan täydeltä hipsteriä.
Syöjää riittää niin, ettei meinaa istumaan mahtua. Salaattipöytä ihan ok, lämmin ruoka on jo tullut pöytään salaattia hakiessa.
Välimeren lihapata on kuin Uncle Ben's-purkista. 9 euron hinta tuntuu paljolta annoksen ollessa aika pieni. Jokseenkin mauton esitys, ja vartin päästä olikin jo kiire vessaan.
Palvelu oli ihan ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.12.2014
Note 0

Ruoka on lounaalla ollut aina ok, koskaan ei ole tullut pettymystä. Paikka on täynnä mutta yleensä kuitenkin mahtuu johonkin. Hinta-laatusuhde erinomainen kantiskortilla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 01.12.2014
Note 0

Monipuolisen ja vaihtelevan lounaslistan, sekä erinomaisen wokin ansiosta paikka soveltuu erinomaisesti työpaikkalounaille. Lounaslistalta löytyy usein jotain omaan makuun ja silloin kun ei löydy, on mahdollista turvautua wokkiin.

Annokset saisivat olla hieman isompia ja paikka on liian täynnä. Palvelu on ystävällisesti ja ruoka tulee pöytään erittäin nopeasti.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.11.2014
Note 0

Käytän Hima&Salin kahvilaa toistuvasti iltaisin odottaessani lapsia harrastuksista. Joka ilta joko croissantit tai pullat ja usein molemmat ovat mustiksi palaneita, mutta henkilökunta vaan sinnikkäästi pitää näitä esillä. Ällöimeliä kakkupaloja on toki tarjolla silloinkin niille, joille ne iltaisin maistuvat. Myös musiikki on välillä jopa häiritsevän kovalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.10.2013
Note 0

Loistavaa wokkia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.08.2013
Note 0

Waiting time for table and food is way over the average. Portions are very small, salad table is with very few varieties. Only good thing is bread which they probably make themselves. Most of food taste like industrial mass produced stuff. Pastas are usually worst of all.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 03.05.2013
Note 1
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 04.03.2013
Note 0

Community

Bilder

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (6)


Standort

Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki - Route
(09) 694 1701
http://www.himasali.com/

Options