ptk

57 Bewertungen

Elämys.

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (52)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Everest

Jos haluat syödä pakastekanalta maistuvaa, suolaista, mutta silti mautonta Nepalilaista ruokaa, tämä on oiva valinta sinulle. Väsynyttä ja aina samaa tarjoavaa lounasmenun tarjontaa voit täydentää pahalla chili-kastikkeella, joka sekin taitaa olla parhaat päivänsä nähnyt. En suosittele tätä ravintolaa kenellekkään, ellei sitten vaihtoehtona ole hernekeitto.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 10.07.2014
Note 0

Erinomainen peruslounaspaikka. Mistäpä muualta saisi ankan koipea tai lammasta arkiruuaksi? Bonuksena jälkiruokaa tiistaista torstaihin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.04.2010
Note 9

Restaurant: sushi wa.gocoro

Aidoin kaikista kokemistani. Täällä oli tosiaan asiakkaana japanilaisia käydessäni ja näin on myös tiskin toisella puolen. Sushi on suussa sulavaa superherkkua, esillepanokin on tavallista parempaa puulaudalla. Henkilökunta on äärimmäisen kohteliasta aitoon japanilaiseen tyyliin. Tulen varmasti käymään uudestaan, tässä paikassa kaikki vaan tuntuu olevan oikein. Penkeillä myös sushi-kirjallisuutta selattavaksi ja laadusta päätelleen kokki on myös siihen tutustunut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 08.08.2013
Note 0

Restaurant: Take Sushi

Hyvää maukasta sushia, ei tässä ole mitään valittamista. Monipuolinen setti kohtuun hintaan, California makin päällä kivasti mätiäkin vielä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 28.10.2013
Note 0

Restaurant: Hanami

Lounasaikaan söin 19 palan setin. Asettelu oli hieno, mukana myös kivasti sashimia, vihanneksia ja monipuolisesti neljää eri kalaa nigrineissä ja hyviä californiamakeja. Kuitenkin luokaton ja mauton wasabi ja nahistuneen oloinen levä laski pisteitä roimasti. Jäi vähän sushia-jääkaapista fiilis.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.08.2013
Note 0

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.01.2013
Note 0

Restaurant: Zheng Sushi Bar

ごちそうさまでした。(kiitos paljon ruuasta) Aivan loistava pieni sushipaikka. Kympillä sain kymmenen reilun kokoista California-rullan palaa. Maku oli hyvä, bonusta kunnon sitruunavedestä. Paikka on hieman karu, mutta nopea ja hyvä palvelu korvaa sen puutteen. Tänne tulen uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.04.2013
Note 1

Restaurant: Ravintola Kolo

Loistava kokonaisuus. Tasapainoinen menu alusta loppuun. Asiantuntevat viinisuositukset. Ruuan laatu ja asettelu Michelin-ravintola tasoa. Edullinen laatuun nähden. Pieni piilossa oleva helmi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 53€ Hinzugefügt: 13.03.2013
Note 0

Restaurant: Kapinakokki

Ihan hyvää kotiruokaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.02.2013
Note -1

Hyvää ruokaa mutkattomasti. Olen pari kertaa käynyt ja todennut, että täällä on maut kohdallaan. Laadukasta, hyvää ja ei turhan monimutkaista ruokaa. Rento ilmapiiri.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 17.01.2013
Note 0


Followers