rauski

11 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tyylikäs terassi/ravinteeli upealla paikalla, meren äärellä. Mahtava terassi jossa viihtyy kesäiltoina aina auringonlaskuun saakka. Ravinteelipuolelta olen ottanut vain jotain pienehköä purtavaa juoman kyytipojaksi. Annokset laadukkaita ja maukkaita, hieman hinnakkaita, sijainti näkyy hintalapussa. Miinuksena toisinaan pitkät jonot ja hidas palvelu, varsinkin lämpiminä iltoina. Plussana mahdollisuus saapua veneellä, raflan kyljessä vieraspaikkoja! Auton saa myös aivan viereen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 10.06.2009
Note 2

Restaurant: Grotesk

5 ruokalajin chef's menu viineillä, täytyy sanoa että oli kerrassaan toimiva kokonaisuus. Pääruoka oli lähes jumalaista. Palvelu asiallista ja ammattitaitoista, tosin olisi voinut olla nopeampaa. Simppeli ja tyylikäs sisustus, mutta pöytäliinoilla olisi saanut ihmeitä aikaan, nyt jotenkin vähän "halvan" oloinen ja kolkko. Baari on loistava, kannattaa käydä ennen tai jälkeen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 62€ Hinzugefügt: 07.01.2012
Note 0

Restaurant: Poistettu ravintola

Kenties suomen parhaita pizzoja, mahtava rapea pohja, laadukkaat täytteet. Täytteitä aika runsaalaisesti, voisi olla jopa vähemmänkin. Liian pienet lautaset, tai liian suuret pizzat, jommin kummin. Miljöö hieman halvanoloinen, vaneriseinät yms., mutta tunnelma ja palvelu kohdillaan. Isoin miinus tulee pitkistä jonoista, joita aina toisinaan esiintyy.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.06.2009
Note 3

Restaurant: Ravintola Muru

Aito, kodikas, konstailematon. Upea henkilökunta, erityiskiitos Nikille! Ruoka suussasulavan mahtavaa, yksinkertaista ja maukasta upeista raaka-aineista. Viinit aivan mahtavia. Voisin jatkaa suitsutusta loputtomiin, mutta parempi että menet ja koet paikan itse.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 48€ Hinzugefügt: 09.07.2011
Note 0

Restaurant: Picnic Ruoholahti

Erinomainen lounaspaikka; mahtavat salaatit, keitot, patongit, uuniperunat, voileivät ja leipomotuotteet, myös mukaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 13.06.2010
Note 1

Restaurant: Hima & Sali

Lämminhenkinen ravintola upeissa tiloissa. Monipuolinen ja herkullinen lounas, tupa lounasaikaan aina täynnä porukkaa. Nopea ja ystävällinen palvelu. Jos pitää valita viereisten Sodexo ravintoloiden (Acqua ja Explorer) väliltä, valitse Hima & Sali!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 07.05.2010
Note 1

Restaurant: Acqua

"Edustustason" Sodexo-ravintola upealla paikalla; merimaisema, katetut pöydät ja A-oikeudet. Myös poikkeuksellisen upea ulkoterassi. Hinnat jokseenkin yläkanttiin, eikä ruoka mitään mullistavaa ole. Palvelu ok, mutta ei mitenkään erityisen kehuttavaa. Toisaalta ei lounaspaikassa kovin kummoista palvelua odota saavansakaan...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.05.2010
Note 1

Restaurant: Explorer

Perustason työpaikkaruokala, avoin kaikille. Ruuan laatu vaihtelee, eikä mitään kulinaarisia elämyksiä kyllä ole luvassa. Hinnat aika yläkantissa. Suosittelen viereistä Acquaa tai Hima & Salia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 07.05.2010
Note 1

Ei kovin tasokas edes baarina, asiakaskunta alkoholisoitunutta ja epäsiistiä. Ruokaa en viitsi edes kommentoida.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 10.06.2009
Note 0

Restaurant: Grill It!

Ehdottomasti yksi Helsingin parhaista pihvirafloista, ellei jopa paras. Näin mureaa ja maukasta sisäfilettä en ole syönyt missään. Keittiömestarin pippurikastike oli aivan loistavaa. Mukava rento ilmapirii ja hyvä palvelu. Hinnat hieman yläkantissa, mutta listalla oli myös useita hyviä S-etukortti-tarjouksia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 10.06.2009
Note 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites