Lunch på gång

Mountain

Betyg 4.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (221)

Perjantai-iltana varsin toimiva, mahtui ilman varausta vaikka oli melkein täynnä.
Ruoka erittäin maukasta etenkin kasvispyörykät nami. Juuri sellainen rento fiilis ja eleetön nopea palvelu kun tykkäämme. Parkkipaikka löytyi läheltä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 17.03.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen kahdesti käynyt täällä lounaalla. Molemmilla kerroilla ruoka on ollut todella hyvää. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Henkilökunta etsii hetkessä täydestäkin ravintolasta paikan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.05.2017
Betyg: 0

Hyvää ruokaa ja nopea palvelu (myös silloinkin kun paikka on tupaten täynnä! ) Otan aina vaihtelevasti joko kana -tai lammasaterian ja molemmista olen tykännyt. Luotto nepalilainen ollut jo monta vuotta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.02.2017
Betyg: 0

Ihanaa ruokaa, usein käyneenä lähtenyt joka kerta pois ruokakokemukseen tyytyväisenä ja jopa hieman liian kylläisenä. Annoskoot ovat ehkä hieman liian tuhteja. Olen valinnut aina kana- ja kasvisannoksia, jotka ovat loistavia. Äyriäisistä pitävä ystäväni sanoo syöneensä yhden parhaan äyriäisannoksen täällä. Paikka on yleensä aika täynnä, joten ruuhka-aikoina joutuu odottelemaan. Ainoa kehitettävä puoli olisi miespuolisten tarjoilijoiden asiakaspalvelussa, joka on usein viileää ja väliinpitämätöntä. Tämä oli syy, jonka jälkeen ensimmäistä kertaa paikassa käydessäni ajattelin, että en ole varma tulisinko uudelleen. Otin huonon palvelun henkilökohtaisesti, mutta sittemmin olen oppinut, että palvelu on töykeähköä ihan yleiselläkin tasolla. Siitä välittämättä käymme aina syömässä nepalilaisemme täällä, koska ruoka ei ole koskaan pettänyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 12.02.2017
Betyg: 0

Kävin tänään mountainissa, muutaman päivän remontin jälkeen. Ruoka oli edelleen yhtä maukasta kuin ennenkin ja palvelu oikein ystävällistä. Uudet sohvat ovat mukavia ja uusi matto sopii hyvin kokonaisuuteen. Paikka oli tupaten täynnä johtunee varmaan siitä kun ravintola ei ollut auki muutamaan päivään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.12.2016
Betyg: 0

Luotto nepalilainen! Mountainissa on tultu käytyä monta vuotta eikä paikka kostaan petä. Suosikki annoksiani ovat Mountain Special Chicken ja Shahi Paneer. Palvelu on aina yhtä ripeää ja ystävällistä enkä oikein löydä mitään valittamisen aihetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.11.2016
Betyg: 0

Käsittämättömän hyvää ruokaa ja palvelua!

Astun sisään ja kassalla odottaa erittäin hymyilevä rouva joka on juuri viemässä ateriaa pöytään ja kohteliaasti kertoo ja osoittelee paikkoja joihin voin istahtaa. Tässä vaiheessa kuitenkin tokaisen että otan ateriani mukaan ja rouva ystävällisesti pyytää hetken odottamaan. Persoonanakin tämä henkilö on todella rauhaa säteilevä ja stressi on varmasti tuntematon käsitä hänelle. Mutta tosiaan, tilaan ruokani "Mountain Special Chicken" ja minut ohjataan yhteen pöytään odottamaan valmistumista - sillä välin tämä ihana rouva keittää minulle nepalilaista teetä joka oli aivan älytön plussa tälle palvelulle! Olin todella otettu.

Ruokani valmistuessa kiitän suuresti palvelusta ja ruuasta jonka jälkeen palvelu-rouva tulee avaamaan ulko-oven ja toivottavaa tervetulleeksi uudestaan.

Ruuasta: Sanoinkuvaamattoman hyvää! Päätin hakea piristykseksi kihlatulle täältä kotiin kyseisen annoksen ja voi sitä riemua. Söimme sitä yhdessä onnellisina ja sitä jäi vielä iltapalaksikin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 15.11.2016
Betyg: 0

Mountainissa tuli käytyä kaverin suosituksesta ja hyvä, että kävin. Annos oli herkullinen ja paikka viihtysä. Palvelu nopeaa ja ystävällista. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.10.2016 View previous reviews (4)
Betyg: 0

Mountain ei petä koskaan. Palvelu on aina ripeää ja ystävällistä, juomat ja ruoka tulevat pöytään nopeasti, eikä laskua tarvitse odotella. Omat suosikkini löytyvät kasvislistalta. Tällä kertaa otin Malai koftaa (pehmeitä kasvispyöryköitä, jotka on valmistettu cashew-pähkinästä, tuorejuustosta ja perunasta ja tarjoillaan tomaatti-kermakastikkeessa). Annos oli herkullinen. Ystävä otti mix-annoksen, jossa oli kanaa ja lammasta. Kana oli hyvää, mutta lammas kuulemma ei erityisen. Annosten mukana tulee aina ihanan kuumaa naan-leipää, mihin ei voi olla tarttumatta. Miinuspuolella on ainoastaan täysinäinen olo suurten annosten ja leivän jälkeen, mutta sehän ei suinkaan ole ravintolan vika. Täällä on kiva käydä arki-iltoina ja lounaalla, koska laatu on tasaisen luotettavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 09.09.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Hyvä, että tuli käytyä! Paras käymäni nepalilainen. Hinta, maku ja palvelu kohdallaan! Ehdottomasti jatkoon!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.08.2016
Betyg: 0


Läge

Nordenskiöldinkatu 8, 00250 Helsingfors - Route
(09) 454 0501
http://www.ravintolamountain.com/

Options