anus

15 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (14)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Porvoonkadun Baari

Ei täältä varsinaisesti ruokaa saa, mutta toasteja ja piparia. Eli jos haluaa pullakahville, niin tämä ei ole oikea paikka. Kaikesta huolimatta mukava istuskelupaikka varsinkin hiljaisempaan aikaan. Kesällä lasi-ikkunat avautuvat kivasti kadulle, niin tilaan tulee erilaista tuntua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 15.06.2012
Betyg: 1

Olen käynyt täällä ainoastaan kahvilla, mutta kokemus oli hyvä. Iso kahvi oli todellakin kohtuuhintainen nykyhintatasoon verrattuna, ja omatekoiset munkit maittavia. Arki-iltana ei myöskään ollut kauheaa yleisöryntäystä, joten tunnelma oli seesteisen rauhallinen, ja palvelu erittäin ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 15.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Café Cardemumma

Todella runsas lauantaibrunssi puuroineen munakokkeleineen hedelmineen yms. Toisinaan varsinkin brunssin alkuaikoina saattaa olla hieman ruuhkaa, mutta kaiken kaikkiaan miellyttävä paikka.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 11€ Tillagt: 15.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Pizza Hut Töölö pizza

Alkupalana valkosipulileipä oli kelvollinen, mutta margherita-pizza suorastaan luokaton. Päällä oli pieni luraus ketsuppia, siivu juustoa ja pohjakin kyseenalainen. Valehtelematta elämäni kamalin pizza. Voipi olla poikkeus, mutta sen jälkeen ei ole kyseenomaiseen paikkaan tehnyt mieli lähteä kokeilemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 02.01.2010
Betyg: -3

Restaurant: Tuk Tuk

Erittäin siisti paikka ympäristöönsä nähden. Take awaynä testattu vihreä curry, joka oli todella hyvä, mutta omaan makuuni liian tulinen. Ensi kerralla en siis ota listalta annosta, jossa on 2 chilipalkoa. Myös kaverin punainen curry kanalla oli maukas (ei liian tulinen).

Ruokalista oli ensikertalaiselle hienoinen haaste, mutta tarjoilija ystävällisesti selitti sen periaatteen.

Aion ehdottomasti käydä uudestaan, sillä pitäähän ikkunapöydän istuintyynytkin testata.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 07.11.2010
Betyg: 0

Restaurant: Agfa/Bayer

Peruslounasravintola. Kasvispitoiset keittolounaat alle viidellä eurolla, joten ei ole hinnalla pilattu. Viikottain vaihtuvalta listalta voi myös tilata kotiin vietäväksi ruokaa perjantaina. Henkilökunta ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 5€ Tillagt: 16.10.2010
Betyg: 1

Restaurant: Silvoplee vegetarisk

Ruoka oli katettu nätisti, se oli monipuolista ja maistui erittäin hyvältä. Lauantai-iltana myös istumapaikka löytyi pienen odottelun jälkeen.
Sinänsä pidän ajatuksesta, että ruoan voi itse valita ja hinta määräytyy lautasen painon mukaan (19,90 €/kg), koska näin jokainen saa juuri sen verran kun haluaa. Mutta on se silti mielestäni hieman ylihinnoiteltu!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 07.11.2009
Betyg: 4

Restaurant: Donghai

Nuhjuinen, suorastaan likaiselta vaikuttava sisustus ei paljon lupaillut. Ja eipä se ruokakaan herkullista ollut. Kiltisti söin lautasen tyhjäksi, mutta ei se mikään makuelämys ollut. Halpa ja nopea se oli, mutta onko se sen arvoista...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 19.08.2010
Betyg: 0

Restaurant: Latte Cafe

Erittäin pieni ja viihtyisä, kohtuuhintainen kahvila, jossa soi rento musiikki. Käynnin jälkeen on aina hyvällä tuulella. Tarjolla on mahtava määrä erikoiskahveja, ja jos ei osaa valita, kahvinsa tunteva omistaja auttaa mielellään. Suosittelen mm. paninia ja jääteetä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.08.2010
Betyg: 0

Restaurant: Mountain

Paikan kaikki kasvisruokavaihtoehdot on kahlattu läpi ja yhteenkään ruokaan en ole pettynyt. Suosikki on kuitenkin Palak paneer, johon tulee aina kerta toisensa jälkeen palattua. Alkuruokalistasta suosikiksi on noussut tomaattikeitto.

Mielestäni hinta-laatu-suhde on kohdillaan, palvelu ystävällistä ja kaiken kruunaa lopuksi tarjoiltu (talon puolesta) nepalilainen tee. Sitä voi suositella myös niille, jotka eivät normaalisti teestä pidä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 29.10.2009
Betyg: 5


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites