Kaiku

17 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Treffi Pub & Bistro

Tilasin klassisen margarita juoman. Tarjoilija nyrpisti nenäänsä, jolloin aloin epäillä mitä tulen saamaan. Noh, täytyy sanoa ettei ollut sellainen margarita, jonka minä tunnen.

Ensinnäkin, annos oli todella pieni, en ole ikinä missään saanut näin pientä margaritaa, joka kuuluu lempi drinkkeihini. Lisäksi oli todella vahva ja sain hitaasti hörppien juotua sen. En ostaisi uudelleen, koska jos kyseessä ravintolan oma versio juomasta, ei ainakaan ole minun makuuni tämä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 07.09.2015
Betyg: -1

Restaurant: BBQ House

Positiivinen kokemus kokonaisuudessaan!

Kävimme mieheni kanssa treffeillä ja päätimme poiketa tänne syömään. Saimme ikkunapaikan ja tarjoilija palveli nopeasti.

Tilasimme alkuruuaksi etanoita leivän kanssa. Etanat olivat maistuvia, leipä puolestaan maistui hiiligrillille ja kalalle. Alkuleivätkin maistuivat paremmin etanoiden kanssa kuin nämä.

Otimme pullon valkoviiniä ja tarjoilijan viinitietämys oli kohdillaan.

Pääruoaksi otimme molemmat mereneläviä kookoskastikkeella. No, tämä sattui olemaan enemmänkin keitto, joka muistutti vahvasti Bouillabaisse keittoa. Keiton kanssa tarjottiin myös briossi-leipää ja smetanaa. Keitto oli maistuvaa, leipä aavistuksen kuivaa makuuni.

Jälkiruoaksi tilasin tarjoilijan suosittelemaa chili-suklaakakkua mansikoilla ja mieheni otti pannacottan passionhedelmällä ja rommilla. Kakku oli tiivis, mutta maut kohdillaan. Annos turhan iso. Mieheni pannacottassa maut kohdillaan.

Tarjoilija vaihtui loppuillaksi, mutta myös tämä palveli todella hyvin ja saimme hyvän illallisemme mukavasti päätökseen.

Tulemme uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 07.09.2015
Betyg: 1

Restaurant: La Torrefazione

Yksi lempipaikoistani!

Olen käynyt usein ja tulen aina käymään. Kahvi on aina hyvää ja rakastan heidän tekemiään chapattoja. Salaatit ovat myös hyviä, mutta koska ovat myös melko hintavia (opiskelijalle), joudun käymään syömässä harvemmin. Jos ruuasta kiinni, kävisin päivittäin!

Ainoa miinus on ahtaus ruuhka-aikaan. Joskus jouduin juomaan kahvini seisten. Normaalisti kuitenkin pääsen istumaan ja täällä tykkään olla ajan kanssa. Ihana tunnelma ja laadukasta hyvää juomaa ja ruokaa hyvistä aineksista!

Plussaa kahvipavut, joita voi ostaa!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 07.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: Treffi Pub & Bistro

Kävimme mieheni kanssa kokeilemassa uudelleen. Tällä kertaa emme pettyneet. Otimme molemmat juustoburgerin. Oli maut kohdillaan ja annos täyttävää. Lisäksi tyylikäs esillepano ja salaatti, jonka otin ohelle erillisestä maksusta, oli hyvää.

Mieheni ranskikset olivat mielestämme turhan rasvaisia ja valjuja maultaan.

Palvelu oli tällä kertaa nopeaa, toimivaa ja tarjoilija oli iloinen. Tulemme käymään uudelleenkin, ainakin burgereilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 07.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: Treffi Pub & Bistro

Päällimmäisenä jäi pettynyt fiilis. Mieheni kanssa halusimme syödä yhdet pääruuat nopeasti ja kävimme tutustumassa paikkaan ensimmäistä kertaa. Tilasin kalaa banaaninlehdissä, ja mieheni kanasalaatin. Paikka vaikutti todella mukavalta ja mitä olimme ensin tutustuneet tarjontaan, olimme innoissamme.

Asiakkaita oli jonkun verran, mutta ilmeisesti keittiön puolella vähemmän henkilökuntaa, sillä jouduimme odottamaan ruokiamme 50min. Tämä on todella paljon, kun ottaa huomioon, ettemme tilanneet mitään muuta. Jos kalassani kestää, siitä olisi tarjoilijan hyvä mainita.

Ruuan maut olivat kalassani todella hyvät, tänään tarjolla oli nieriää. Aavistuksen tulista ottaen huomioon, että nieriä on mieto kala. Kasvikset olivat rapeita ja maukkaita. Harkitsin ottavani rinnalle jonkun salaatin tai perunat (lisämaksusta), mutta ajattelin, että kala ja kasvikset riittävät. Annos oli lopulta todella pieni ja köyhä, ja jäin nälkäiseksi. Tietenkin harmitti, koska olisin voinut kysyä annoskoosta, mutta mielestäni tarjoilijan kannattaa ehdottaa ohelle jotakin, mikäli annos on pieni. Myös makumaailmaltaan tuntui, että jotain olisi mukaan kaivannut, joten salaatti tai perunat olisi hyvä jotenkin liittää mukaan annokseen.

Mieheni mielestä kana salaatin kana oli jäänyt maun puolesta puutteelliseksi, ja lautasmallia olisi voinut myös miettiä uudelleen.

Aiomme tulla uudelleen, mutta silloin kokeilemme burgereita. Olisi pitänyt luottaa omaan vaistoon, ja ainakin kysyä annoskoosta, koska ikävä jäädä nälkäiseksi kun halusi syödä hyvin ja nopeasti. Myös nopeampi palvelu olisi plussaa.

Potentiaalia on. Paikka on viihtyisä ja ruoka erilaista, mutta ikävää on, jos turha hifistely peittoaa perustoimivan palvelun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 11.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Casa Largo

Arpapeliä, onko kokemus hyvä vai huono. Olen käynyt Largossa monta kertaa, ja minulla on siitä monta erilaista kokemusta. Kuitenkin, usein tuntuu, että saa varautua pettymään. Joko liha on yli kypsyysasteen, mitä on toivonut, jäähtynyt liikaa sen eteen saadessaan, annosta on joutunut odottamaan todella kauan, tai tarjoilija tuo väärän juoman tai annoksen.

Esimerkiksi kerran pyysin tavallista margaritaa. Tarjoilija toi lopulta mansikkamargaritan, eikä ymmärtänyt, että tarkoitin tavallista. Sain lopulta oikean juoman, kun toinen tarjoilija auttoi, mutta perus klassisten juomien tunteminen kuuluu tarjoilijan ammattiin.

Kerran olimme mieheni kanssa syömässä ja otimme pihvit. Kumpikin sai väärän kypsyysasteen pihvin ja toisella kerralla pihvimme menivät väärin päin. Huomasimme tämän itse syödessämme.

On myös hyviä kokemuksia, jolloin ruoka on ollut todella hyvää. Palvelun suhteen kokemukset ovat vaihtelevia, mikä on ikävää, koska aina pitäisi pystyä luottamaan, että saa hyvää palvelua. Viinitietämys on tärkeää, on ikävä huomata, kun tarjoilija valitsee listalta jonkun viinin ilman sen tarkemmin perustelematta miksi juuri se sopii tietyn ruuan kaveriksi. Olemme myös sen osalta saaneet osaavaa palvelua, mutta kehityssuuntana toivoisin palvelun tasalatuisemmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi. Mielestäni tilanteissa, joissa on tapahtunut virhe tai vastaavaa, on tarjoilijat hoitaneet tilanteen hyvin ja asiakkaana olen saanut hyvityksen tai uuden annoksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 11.08.2015
Betyg: 1

Restaurant: Farouge

Hyvää libanonilaista ruokaa ja jännä kokemus. Ravintola oli todella viihtyisä ja palvelu hyvää. Illallisesta ystäviemme kanssa on jo hieman aikaa, joten en kovin laajaa arvostelua saa aikaiseksi.

Söimme muistaakseni ison setin kaikkea: löytyi viininlehtikääryleitä ja lammasta. Inhoan itse lampaan lihaa, mutta jotakin lammasta kyllä pystyin syömään. Ja siitäkin huolimatta sain syötyä täyteen. Kysyimme drinkkisuosituksia ja saimme mieleiset juomat. Kaikki tykkäsivät paikasta, joskin hieman pettymys hinnan suhteen ja ehkä kaikki odotimme enemmän. Ei ihan oma suosikkipaikkani, mutta ei huonokaan kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Grill It!

Ehdottomasti yksi parhaimpia kaupungin ravintoloita, mikäli odottaa hyvin maukasta pihviä tunnelmallisessa ravintolassa!

Kaksi kertaa käynyt enkä ole vielä pettynyt. Varmasti parhaimpia pihvipaikkoja ja etenkin härän sisäfileen kanssa oleva punaviinikastike vie kielen mennessään, parempaan en ole tainnut vielä törmätä.

Ravintola on sisustettu hienosti ja on tyylikäs. Toinen kerta ravintolassa ei täysin odotetusti sujunut, koska tarjoilija ei tiennyt oliko pihvini mennyt sekaisin mieheni kanssa: itse otin mediumina, mieheni medium miinuksena, vaikka oma pihvini oli selvästi verisempi. Tuli olo, etteivät he tienneet mitään mikä pihvi piti kenellekkin tuoda. Tarjoilija ei tuntunut huomaavan eroa. Saimme sotkun jälkeen lopulta syötyä ja muukin seurue oli erittäin tyytyväinen.

Hinta-taso hyvä, koska näin hyvästä ruoasta mielellään maksaa, vaikkei se kevyin vaihtoehto kukkarolleen olekaan. Miellyttävä treffipaikka! ;)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 11.11.2012
Betyg: 1

Restaurant: Mountain

Paras nepalilainen ravintola!

Olen käynyt kymmeniä kertoja ja aina tyytyväisenä ja täynnä lähtenyt kotiin. Mikään muu vastaavanlaista ruokaa tehnyt paikka Suomessa ei ole vetänyt vertoja tälle. Oma kestosuosikkipaikkani, jonne mielellään vie ystävätkin syömään.

Tandoorikana on suosikkini ja aivan mielettömän mehukasta ja maistuvaa. Tikka masalaa ja mountain chicken special ovat parhaiden joukossa. Kana-ruoat oikeastaan on omien suosikkien paikalla. Pitäisi kokeilla monipuolisemmin, mutta kana on aina hyvää. Joskin erojakin on löytynyt, esimerkiksi tikka masalan kana on ollut erilaista kuin garlic kanassa, mikä kuulemma on johtunut eri kana-lajista(lihatyypistä, en muista mitä omistaja kertoi). Kuitenkin aina hyvää, vaikka eroja on ollut.

Annokset on isoja ja lounaallakin tulee aina täyteen. Papumössö on taivaallista! Naanit olen ottanut valkosipulin kera ja voin suositella kaikille! Raitaa olen ottanut usein lisää, koska sitä menee ja paljon juuri naanin kanssa. Jogurttijuomiakin olen kokeillut, mutta ne ei ole makuuni.

Ainoastaan olen kaivannut salaatin päällä olleita sydämen muotoisia porkkanalastuja. Niitä ei ole saanut pitkään aikaan, liekkö kokki vaihtunut? Henkilökunta on ihanaa ja aina iloisia, ottavat heti vastaan ja sieltä on ilo lähteä kotiin. Myös take away toimii loistavasti! Hinnat on kohdillaan ja niille saa kyllä vastinetta. Tosin hinnat ovat olleet kuulemma ennen pienemmät. Tikka masala maksaa n. 15e ja lounaalla alle 9e.

Tulen aina uudelleen ja kehun aina kaikille! Nam nam tänään piti kans käydä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Kappeli

Kävin työporukan kanssa illastamassa Kappelin ravintolassa ja juomien lisäksi söimme 3 ruokalajin illallisen. Kun tulin yksin sisään, henkilökunta ei reagoinut minuun mitenkään, vaan sain itse mennä sivutiskille pyytämään ohjeistusta pöytään.

Viinivalinnat osuivat ruoan kanssa nappiin, etenkin n.50e hintaluokkaa maksanut valkoviinipullo oli ihanaa. Alkuruoaksi söin ceasarsalaatin kanalla. Näytti hienolta, mutta oli todella raskas ja vetinen kastikkeen kanssa. Tuli aika paha olo ja parmesania oli liikaa. Pääruoaksi söin siikaa, perunalla ja kasviksella. Se oli illan paras annos! Siika oli tosi hyvää, joskin hieman liian rasvainen annos. Muutkin kehuivat annoksiaan, erityisesti siikaa. Myös alkuruokana moni otti sienikeittoa, mitä he kehuivat paljon.

Jälkiruokana oli creme brule, mikä aluksi maistui taivaalliselle, mutta alkoi tökkiä lopuksi liiallisen makeuden vuoksi. Join mansikkamargaritan lopuksi, maistui kamalalta esanssimehulta, eli sitä en voi ainakaan suositella kenellekään. Kaverini joi sen lopulta puolestani. Menulistassa oli paljon vaihtoehtoja, joista varmaan löytyy jokaiselle jotakin. Henkilökunta palveli hyvin pöytään, ruoat tuli ajallaan, mitä nyt alkuruokia piti odotella. Hinnat aivan liian isoja laatuun nähden, olisi kiva syödä kevyemmin ja vähemmän rasvaisia ruokia. Tuntui kovin suomalaiselta.Voisin kokeilla uudestaan, mutta aika kriittinen olen, sillä ruoka pääasiassa tuotti aika pahan olon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.07.2013
Betyg: 1


Bilder


Followers