Lounas käynnissä

Ravintola White Lady

lapsiystävällinen
Arvosana 3.1 / 5

Ravintola White Lady tarjoaa ruokanautintoja monipuoliselta À la Carte-listaltaan salaateista ja pihveistä pizzoihin.

White Ladystä löytyy myös neljä erikokoista viihtyisää kabinettia aina lounaskokouksista perhejuhlien viettoon.

Erityisesti White Ladyssä on otettu huomioon lapsiperheet ja heidän tarpeet. Lapsille on varattu oma leikkipaikka peleineen ja videoineen. Lasten annokset ovat edullisia ja maksavat 3,00 – 6,00 euroa.

Ravintolaan on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä, sekä autolla. Asiakkailla on käytössään ravintolan edustalla olevat autopaikat.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (63)

White Ladyn tarjonnasta löytyy tällä hetkellä kiva yllätys taloyhtiön asukkaille; Suomen juhlavuoden kunniaksi White Lady tarjoaa edullisesti Mannerheimintie 93:n asukkaille (Lotta Svärd-talo) kotiinkuljettuna päivän keiton, johon sisältyy leivät ja jälkiruoka. Kahden päivän kokemuksen perusteella sanoisin, että palvelu ja ruoka ovat loistavia. Toivottavasti kokeilusta tulee pysyvä ;)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 27.10.2017
Arvosana: 0

Hyvällä mestalla sijaitseva pulju. Harmi vaan, että samanlaisen pizzan (14,50€) saa kadun toiselta puolen hintaan (8,50€). Mikään ei selittänyt hintaeroa. Muuten ihan ok mesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.08.2017
Arvosana: 0

Lehtipihvillä.

Tämäkin paikka ollut lienee mestoilla kauemmin kuin allekirjoittanut itse, joten korkea aika kokea anti.

Keskiviikkona alkuillasta sali noin puolillaan, varattuja pöytiä muutama. Tämä kai lupaa hyvää, suosio siis. Terassillakin, joka muuten on yllättävän suuri, istuu muutama henkilö vaikkei aurinko paistakaan.

Lapset otettu huomioon keskivertoruokalaa paremmin, ja heille onkin järjestetty pikaruokahenkinen syvennys jossa sopii kiljua. Ja kiljutaanhan siellä.

Kuten otsikko kertoo, listalta kokeiluun lehtipihvi. Tulee kohtuu nopsaan. Annos näyttää perinteiseltä, ja myös maistuu. Liha ehkä vähän kuivakkaa, mutta maustevoi hyvää ja pelastaa paljon. Ranet siinä rinnalla ihan peruskauraa.

Tarjoilija tuo juomaksi tilatun vesikannun (jossa kevyt jääkaapin maku) pöytään muttei kuitenkaan kaada juomaa lasiin. Tästä miinusta, sillä jäävedestä kuitenkin laskutetaan erikseen. Palvelu muuten ihan ok.

Kokonaisuudessaan jäi vähän hassu olo. Perinteitä piti olla, mutta sitli jotenkin vähän keskinkertaista. Lisäksi hinnoiteltu yläkanttiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 16.08.2017
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää ja edullinen lasten ruokalista ilahdutti. Tulimme su iltana ilman pöytävarausta paikalle, mutta meille järjestyi nopeasti pöytä. Ainoa miinus oli tarjoilija, joka ei sanonut sanaakaaan tuodessa ruokalistoja ja hakiessa likaisia astioita pois. Se tuntui omituiselta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.06.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tuttavien usuttamana tuli käytyä. Jostain syystä paikka ei ole houkutellut ja on jotenkin olevinaan arveluttavassa paikassa. Omituiset mielikuvat saivat kyytiä, koska ainakin pizzat osoittautuivat oikeasti hyviksi ja keskivertoa laadukkaammiksi. Tarkoitus mennä testaamaan muitakin ruokia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.02.2016
Arvosana: 0

Olen ollut White Ladyssa aikaisemmin vain kerran ja sillloin kyseessä olivat häät (1980-luvun alussa). Nostalgiaa oli siis ilmassa. Paikka on siisti ja varsin historiallinen (perustettu vuonna 1952). Odotukset olivat perustasoa mutta ravintola ylitti ne selkeästi. Naisten tilaama pizza (jaettu) oli kuulemma maukas. Itse söin lehtiphvin muussilla. ja annos tyydytti nostalgianälkäni täydellisesti (hyvä lihan maku) muussin olisin kuitenkin miellummin nähnyt pihvin vieressä (eikä sen alla). Lapsivierailijat näyttivät olevan ravintolaan tervetulleita mutta heitä ei ravintolassa tällä kertaa näkynyt. Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: 0

Olimme äitienpäivälounaalla. Kiva paikka lapsille. Leikkipaikka jossa lapset viihtyivät. Noutopöytä ennenkaikkea alkupalat olivat erinomaiset. Pääruoka hyvä mutta parantamisen varaa. Jälkiruoka jokaisen makuun. Voin lämpimästi suositella lapsiperheille!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: 0

Vappubuffetissa oli hyvä alkupalapöytä, pääruuista osa hyvinkin epämääräisen näkösiä, mutta maut kuitenkin perushyvät. Jälkiruokapöytä aika raskas ja kaikkien ruokien esittely vähän puutteellista. Ruokaa ja vaihtoehtoja oli ihan riittävästi. Tunnelmaltaan oli nuhjuinen ja tarjoilijat kiireisiä ja persoonattomia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 01.05.2015
Arvosana: 0

Mahtava kokemus. Uusina Ruskesuolaisina päätettiin kokeilla White Ladya ihan huvin vuoksi. Ruoka oli konstailematonta ja todella hyvää. Vaimoni kana oli hänen mielestään yksi parhaista mitä on syönyt. Itse söin pitsan 10 arvoinen. Tullaan varmasti uudelleen, tämmöistä ravintoloissa pitäisi olla. P.s fine dinning ei kiinnosta koska rahalle ei saa vastinetta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 0

Perheen kanssa syömässä ja tärkeimpinä valintakriteereinä olivat järkevänhintaiset lasten annokset, leikkipaikka ja itse ravintolan sisällä riittävästi tilaa, jotta vauvan saa vaunuissa pöydän viereen häiritsemättä tarjoilijoiden tai muiden asiakkaiden kulkua.
Emme olleet varanneet pöytää ja sunnuntai-iltapäivällä ravintolassa oli mukavasti tilaa, vaikka muitakin asiakkaita oli. Pyynnöstä meidät ohjattiin pöytään, minne pystyimme ottamaan vaunut mukaan. Iloiseksi yllätykseksemme lasten ruoka oli tarjolla noutopöydässä, joten leikki-ikäinen pääsi syömään saman tien ja oli jo lopettelemassa ruokailuaan sekä lähdössä leikkipaikalle siinä vaiheessa kun aikuisten annokset saapuivat. Lasten noutopöydässä oli kalaa, kanaa, nakkeja ja lihapullia (näyttivät itsetehdyiltä, siitä plussaa). Noutopöydästä pystyimme ottamaan ruokaa juuri sen verran kuin lapsi syö (useimpien ravintoloiden 8-9 euron lasten annoksista tyttömme syö vain alle puolet mikä on rahan ja ruoan hukkaamista) ja tämä lysti maksoi vain 3 €. Lisäksi lasten annoksen hintaan kuului pieni jäätelöpuikko.
Itse söin sinisimpukoita ja mies Oskarin leikkeen. Molemmat annokset olivat maukkaista ja simpukat mielestäni erinomaisia,ei yhtään ylikypsiä kumimaisia. Ehdottomasti hintansa väärtejä.
Ravintolan miljöö menee Rosso / Martina tasolle eli mukava ja suht viihtyisä paikka perheen tai ystävien kanssa ruokailuun. Tänne en kuitenkaan suuntaisi miehen kanssa kahdenkeskiselle romanttiselle illalliselle. Palvelukokemus keskivertoa ja ruoka hyvää. Varmasti käymme uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki - Reitti
(09) 241 3562
http://www.whitelady.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita