Hoo

21 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (21)

Restaurant: Ravintola Kaisaniemi

Huippumesta, huippulounas

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 08.04.2018
Note 1

Restaurant: Bon Temps Cafe

Stadin parhaat korvapuustit. Voilla leivottu.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 6€ Hinzugefügt: 14.11.2017
Note 0

Restaurant: Ravintola White Lady

White Ladyn tarjonnasta löytyy tällä hetkellä kiva yllätys taloyhtiön asukkaille; Suomen juhlavuoden kunniaksi White Lady tarjoaa edullisesti Mannerheimintie 93:n asukkaille (Lotta Svärd-talo) kotiinkuljettuna päivän keiton, johon sisältyy leivät ja jälkiruoka. Kahden päivän kokemuksen perusteella sanoisin, että palvelu ja ruoka ovat loistavia. Toivottavasti kokeilusta tulee pysyvä ;)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 27.10.2017
Note 0

Lehtipihivi oli todella surkean pieni, vaikka maku olikin kohtuullinen. Ranskalaisia perunoita oli sitten liikaakin. Paahdetut kasvikset olivat kaikkiin annoksiin samat eli kärähtäneet kesäkurpitsan ja paprikan palat grillivartaassa. Seuralaisellani annos viipyi ja kävi ilmi, että se kylmeni tiskillä, koska unohtivat ilmoittaa sähköiseen piippariin annoksen valmistumisesta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 25.10.2017
Note 0

Restaurant: Graniittilinna

Hyvä palvelu ja hyvä ruoka. Alkuruuaksi maa-artisokkakeittoa, pääruuaksi ylikypsää härkää ja jälkiruuaksi porkkanakakkua minttusuklaajäätelön kera. Kaikki annokset sopivat hyvin keskenään ja jokainen oli omalla tavallaan huippu. Hinta/laatusuhde kohdallaan, sillä saimme hyvää palvelua ja kaikki ruuat olivat erityisen hyviä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 34€ Hinzugefügt: 13.10.2017
Note 0

Restaurant: Soppakanuuna Terho Oy

Kävin joitakin päiviä sitten syömässä lohisopan tässä samassa paikassa ja se oli ihan ok. Tänään 30.7.2017 päätin juhlistaa sunnuntaita valitsemalla Mixed-lautasen, koska näyttivät edelläni olevien asiakkaiden lautasilla ihan hyviltä (ja mainoskuvassa). No, sain lohimedaljongin, joka oli lähes nahkaa ja sanoin siitä, johon puolustauduttiin tiskin takana, että annokseen kuuluu vain puolikas medaljonki. Toki voi näin olla, mutta näin kuinka juuri tämä pala oli viimeinen rasvassa lillunut ja uusia laitettiin paistumaan. Tämä pala oli lähinnä nahkaa, koska se oli hyvin ohut ja siitä oli jo paloja tipahtanut. Minusta ei ollut 14€n arvoinen sapuska. Perunoita osaan keittää itsekin. Ehkä en ihan pian poikkea tähän paikkaan uudelleen. Varsinkaan kun myyjättäret kovasti tirskahtelivat valitukselleni. Kuvasta voi jokainen tehdä päätelmänsä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 30.07.2017
Note 0

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Brasserie Le Havre

Tavallista parempi lounasruoka. Lampaanjauhelihasta valmistettuja pullia ja valinnaisesti kalaa. Salaattipöytä loistava ja tuore, vaikka menimme varsin lounasajan lopussa. Kaikki oli erityisen hyvää. Lounaskeitto jäi minulta kiireessä maistamatta, mutta sekin oli ystäväni mielestä hyvää. Kuva ei anna oikeutta annoksen maulle, mutta tämän kasasinkin minä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 09.06.2017
Note 0

Restaurant: Chalupa Food Machete

Ihan perus Pork Burrito. Cuacamole maksoi erikseen euron. Perusmättöä, jonka otin vähemmän tulisella kastikkeella. Syötävää, muttei erityistä. Olisin kaivannut enemmän sallattimaista sisältöä ja vähemmän "ryynejä".

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.06.2017
Note 2

Restaurant: Ravintola Perho

Viikonlopun venäläinen brunssi osoittautui todella hyväksi; alkukeittona Borch-keittoa, lisänä kaalipiirakkaa, leikkeleitä ja kalaa maan ja taivaan väiltä, blinejä jne. Jälkkäriksi täytettyjä lettuja ja Charlotte Russe. Tänne todella kannattaa mennä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 23.10.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola Perho

Viikonlopun venäläinen brunssi osoittautui todella hyväksi; alkukeittona Borch-keittoa, lisänä kaalipiirakkaa, leikkeleitä ja kalaa maan ja taivaan väiltä, blinejä jne. Jälkkäriksi täytettyjä lettuja ja Charlotte Russe. Tänne todella kannattaa mennä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 23.10.2016
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites