Öffnet um 14:00

Graniittilinna

Note 4.8 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan

Bewertungen (3)

Kaikki neljä annosta kylminä pöytään. Just great!
Alussa kaikki oli OK, tilauksen jättövaiheessa ja valinnoissa homma vaikutti lupauksia herättävältä. Vegevaihtoehtoja tasan 1, eka miinus! Lihansyöjät löysivät listalta mieleiset vaihtoehdot. Odotusta, odotusta, odotusta... henkilökunnalta ei väliaikatietoja. Piiiitkä miinus! Vihdoin annokset pöytään, kaikki valmiiksi kylmiä. Pitäiskö antaa plussa siitä, että kaikki oli yhtä kylmiä? Ei, lopputulosta ei pelasta enää mikään. Kylmän poronfileen kaverina lautasella kuorimaton multainen porkkana, jonka höyrytys jäänyt vajaaksi. Lisänä puiseva ja tikkuinen kaalin juuripökäle (tms, en tunnistanut).
Ei onnistunut ei.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 42€ Hinzugefügt: 10.12.2017
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvä palvelu ja hyvä ruoka. Alkuruuaksi maa-artisokkakeittoa, pääruuaksi ylikypsää härkää ja jälkiruuaksi porkkanakakkua minttusuklaajäätelön kera. Kaikki annokset sopivat hyvin keskenään ja jokainen oli omalla tavallaan huippu. Hinta/laatusuhde kohdallaan, sillä saimme hyvää palvelua ja kaikki ruuat olivat erityisen hyviä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 34€ Hinzugefügt: 13.10.2017
Note 0

Olen aina lähtenyt ko. ravintolasta erittäin tyytyväisenä, mutta viimeinen kerta oli vähän huonolla jälkimaulla.
Olimme syömässä blinejä lauantaina klo. 17.00 ja kolmannen blinin jälkeen ei enää kukaan kysellyt haluaisimmeko lisää.
Ravintolassa oli ilmeisestikin vain yksi kokenut tarjoilija mies (joka yleensä on aivan loistava) ja alakerrassa pyöri nuoria (olivatko uusia vai harjoittelijoita).
Ravintola alkoi täyttymään noin kuuden aikaan ja ylätasanteella jo ruokailevat jäivät oman onnensa nojaan ruuhkassa. No siinä odotellessamme ajattelimme, että eipä enää taida kannattaa blinejä tilata vaan siirrytään jälkkäriin, mutta ei tullut sitäkään kukaan kysymään. niinpä päätimme lähteä jälkkäreille jonnekin muualle... mutta siihenkin meni oma aikansa, että sain jonkun kiinni maksaakseni ruokailumme. Lähtiessämme juuri tullu naapuripöydän seurue tilasi blinit... onnea vaan ruokailulle...
Vihjeeksi, älkää nyt jättäkö tuontasoista ravintolaa yhden ammattimiehen varaan. Joku tulee ensinmäistä kertaa ja saattaa jäädä viimeiseksi. Me ainakin siirrymme syömään blinit takaisin Lasipalatsiin.Siellä ei mene kuin pari minuuttia, kun uudet blini on pöydässä...
Tsemiä tarjoilijoille, tämä kokemus ei ollut teidän vika. Se on omistajan asia huolehtia, että vuoroissa on tarpeeksi osaavaa henkilökuntaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 17.03.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (6)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Säästöpankinranta 6, 00530 Helsinki - Route
020 7424 250
http://www.graniittilinna.com

Options