ekimato

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Graniittilinna

Olen aina lähtenyt ko. ravintolasta erittäin tyytyväisenä, mutta viimeinen kerta oli vähän huonolla jälkimaulla.
Olimme syömässä blinejä lauantaina klo. 17.00 ja kolmannen blinin jälkeen ei enää kukaan kysellyt haluaisimmeko lisää.
Ravintolassa oli ilmeisestikin vain yksi kokenut tarjoilija mies (joka yleensä on aivan loistava) ja alakerrassa pyöri nuoria (olivatko uusia vai harjoittelijoita).
Ravintola alkoi täyttymään noin kuuden aikaan ja ylätasanteella jo ruokailevat jäivät oman onnensa nojaan ruuhkassa. No siinä odotellessamme ajattelimme, että eipä enää taida kannattaa blinejä tilata vaan siirrytään jälkkäriin, mutta ei tullut sitäkään kukaan kysymään. niinpä päätimme lähteä jälkkäreille jonnekin muualle... mutta siihenkin meni oma aikansa, että sain jonkun kiinni maksaakseni ruokailumme. Lähtiessämme juuri tullu naapuripöydän seurue tilasi blinit... onnea vaan ruokailulle...
Vihjeeksi, älkää nyt jättäkö tuontasoista ravintolaa yhden ammattimiehen varaan. Joku tulee ensinmäistä kertaa ja saattaa jäädä viimeiseksi. Me ainakin siirrymme syömään blinit takaisin Lasipalatsiin.Siellä ei mene kuin pari minuuttia, kun uudet blini on pöydässä...
Tsemiä tarjoilijoille, tämä kokemus ei ollut teidän vika. Se on omistajan asia huolehtia, että vuoroissa on tarpeeksi osaavaa henkilökuntaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 17.03.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Rio Grande

aina hyvät ja maukkaat annokset. Tarjoilu joskus hidasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 07.08.2014
Note 0

Restaurant: Thamel

Kävimme ensimmäistä kertaa. Sali oli kesälömista johtuen ehkä meitä lukuunottamatta tyhjä kello 16.00. Vastaan otto oli erittäin ystävällinen heti ovella ja sali oli erittäin siisti. Menu oli riitävän laaja: ei liian suppea mikä vaikeuttaisi valintaa, eikä liian laaja mikä usein kertoo ruoan tasosta. Otimme alkuun Paneer Pakudan ja Paneer Tikkan. Erittäin hyvin maustettuja annoksia. Pääruoaksi otimme Kukhuro Sekuwa Masalan, jotka myös olivat erittäin hyvin maustettuja. Tarjoilija toi myös meille annoksen uutuutta, jonka nimeä en muista ja jota ei menussa ole vielä netissä. Tämä oli tulisemmin maustettu kuin tilaamamme ateriat, mutta ei liian tulinen. Kysyimmekin tarjoilijalta maustamisista ja hän kertoi meille, että heillä ei ole mitään ekstratulisia ruokia ollenkaan. Vaikea sanoa, miten kaikki luistaa, kun enemmän väkeä, mutta ensi kokeilumme oli aivan loistava ja hintojakaan en pidä pahana. 54 € koko kahden hengen ateriasta juomineen ei ole pääkaupunkiseudulla ollenkaan paha, kun lähtee vatsa täysinäisenä ulos. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 14.07.2014
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites