Öffnet um 08:00

Hakaniemen Hallikahvilat ky, 1. krs

Note 3.8 / 5

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvää kotiruokaa, terassi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 11.08.2015
Note 0

Allaoleva on jo lähes tyhjentävä kuvaus. Basaaritunnelmaa. Tarjolla valittavaksi herkullisia kotiruokia, mutta hintatasoltaan juhlaruokaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 04.12.2011
Note 0

Painosi mukaan.
Hakaniemen kauppahallin torinpuoleisen sisäänkäynnin tuulikaapissa sijaitseva kioski-kahvila tuuttaa lounasruokaa hyvällä volyymilla. Kymmenkunta erilaista perinneruokaa ja niiden eri yhdistelmät irtoavat puntarihinnalla. Kilo safkaa maksaa 13-22 euroa. Normi-ihmisen grammamäärät huomioiden, annoksen hinta sijoittuu viiden ja kahdeksan välimaastoon. Silakkapihvien ja lihamurekkeiden väliin osuu kala- ja kanasettejäkin. Lista elää päivien välillä. Annos lämmitetään mikrossa, joka aiheuttaa toki omat ongelmansa. Moni ottaa mukaan kylmänä. Muoviottimet, pahviset take away -astiat toimivat lautasina. Festarimeininki.

Kahvilan baarijakkarat ovat läpikulkukäytävän toisella puolella, omalla tavallaan tunnelmallisessa ja sympaattisessa nurkkauksessa. Ohikulkuliikenne on kuitenkin vauhdikasta, meteli hurja, ja paikka tuulinen. Siihen on tosin varauduttu. Palvelu on riittävää, hommat selvitetään asiallisesti. Saniteettitilat sijaitsevat vieressä.

Nauttimamme italianpata ei ollut samaa italianpataa, jota kaupat tarjoavat. Gnocchi-kermakastikepohjainen, pizzamaustettu, jauheliha- ja kinkku-täytteinen vuokaruoka oli äärimmäisen valkosipulinen, järisyttävän maukas. Kinkku oli varmaankin läheisistä myymälöistä hankittua, niin freshiä sika oli. Femman setillä lähti pieni nälkä helposti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.04.2011
Note 1

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Hakaniemen kauppahalli 75, 00530 Helsinki - Route
(09) 715 657
http://www.hakaniemenkauppahalli.fi/kauppiaat/hallikahvilat.htm

Options