balsamico

12 Recensionen

Rakkaudella ja intohimolla valmistettu ruoka, tuoksut ja tunnelma, ammattitaitoinen palvelu ja asiantuntemus, täyteläisen pehmeä viini ja hyvä seura. Näistä on hyvät ravintolakokemukset tehty.

Badges

Blog link

Recensioner (11)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Cafe Saltbodan

Viehättävä miljöö meren rannassa. Jäimme terassille nauttimaan kiireettömästä lomapäivästä. Listalta löysimme ranskalaisen kalakeiton, Bouillabaissen ja kyytipojaksi lasit valkoviiniä. Maku oli yksi ehdottomasti parhaista mitä olen vähään aikaan syönyt. Loviisan torin kalakauppias osasi neuvoa meille tämän paikan ja olemme siitä kiitollisia. Keiton raaka-aineet olivat ensiluokkaisia ja makua ryyditti keiton keskellä ainakin valkosipulia ja yrttejä sisältävä majoneesi. Kokemuksen kruunasi oikeaoppiset espresso ja cappucino; vahva aromi ja kaunis crema. Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa, vaikka asiakkaita paljon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 13.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Pizzeria-Kebab Kimito pizza, kebab, sallad

Maistuvat pizzat ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.05.2014
Betyg: 0

Kohtuullinen kokemus Kukontorilla. Ihan suloinen pieni kahvila, josta tarjoushintainen kinkkupatonki oli hintaansa nähden maukas. Vesi ja tee melko arvokkaita. Tiskin takana palveli palvelualtis henkilö.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 31.01.2010
Betyg: 4

Restaurant: Thai Thai - Ravintola

Siisti ravintola, josta saa oikeasti laadukasta ja maistuvaa thai-ruokaa. Annokset valmistetaan huolellisesti hyvistä raaka-aineista eikä kokilta taida puuttua rakkautta ruoanlaittoon. Oma annokseni, kalaa tom yam, oli äärimmäisen herkullinen ja maultaan ehtaa thaikkua. Annokset ovat kaikenlisäksi kauniita! Aterian jälkeen jasmiinitee ja hyvillä mielin aloittamaan huippulaatuista ruokaravintolavuotta 2013!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 01.01.2013
Betyg: 2

Restaurant: Da Vinci

Bussipysäkiltä käsin jo muutaman kerran uteliaana uutta ja viehättävän oloista pizzeriaa katselleenani, päädyin nyt sisälle katupuhujassa esitellyn tarjouksen houkuttelemana.
Kallion kuppiloihin verrattuna viehättävä, intiimi ja tyylikäs. Tässä paikassa on yritystä ja pyrkimiystä italialaisuuteen; jopa taustalla soi tunnelmaan sopivaa ramazzottia, tms.
Tarjouspizza kahdella täytteellä oli ihan mallikas (poronliha+vuohenjuusto) tähän hintaan. Erityisplussaa täytyy antaa valtavan kokoisesta pallomaisesta punaviinilasista, josta verrattain mitäänsanomaton talonviini maistui ihan kohtuulliselta. Oreganot, oliiviöljyt ja balsamicot saa tiskiltä napattua mukaan pöytään. Palvelu oli perusystävällistä ja vielä hieman hakevaa. Kyllä täällä voi ainakin tarjoukset käydä nauttimassa, hyvillä mielin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 28.09.2010
Betyg: 6

Restaurant: Restaurant Maithai

Luottopaikka. Ravintola käyttää laadukkaita raaka-aineita ja ruoan taso on aina tasalaatuisen herkullista ja autenttista. Jopa tulisuusaste riittää tyydyttämään ainaisen chili-nälkäni. Pienen ja ahtaan ravintolan tarjoilija on todellinen ammattilainen. Puikkelehtii rauhallisesti pöytien välistä noudattaen järkevää logistiikkaa... vie mennessäs, tuo tullessas. Hallitsee salinsa esimerkillisesti, eikä tee itsestään numeroa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 11.10.2010
Betyg: 4

Restaurant: Silvoplee vegetarisk

Itseään arvostavan ihmisen ravitsemusliike. Valitsen lautaselleni aina pelkästään elävää ravintoa, sillä tiedän sen olevan työlästä kotona valmistaa. Tällöin saan myös rahoilleni parhaan vastineen, sillä juuri tuo elävän ravinto on tässä paikassa huippuherkullista ja valikoima runsasta.
Ympäristö on hieman ruokalamainen eikä houkuttele istumaan kovinkaan pitkään ruokailun jälkeen. Silti täältä lähtiessään kokee mielihyvää itsensä ja ympäristönsä puolesta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 06.10.2010
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Henrik II

Asiallisen oloinen oman kategoriansa (lähiö)ravintola. Vuohenjuusto-metsäsienikeitosta puuttui suolaa ja leipäkin oli hieman mauton ja höttöinen. Mainitsemisen arvoista oli viinilasi! Se oli valtava ja pallomainen. Ihana nuuhkia ja siemailla viiniä kunnollisesta lasista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 31.01.2010
Betyg: 1

Restaurant: Toscanini italjeniskt

Vilkas paikka näin lauantai-iltana. Viehättävän tyylikäs miljöö sekä huomaavainen ja avulias henkilökunta. Antipasti-lautanen oli kauniisti laitettu esille ja hintansa arvoinen. Pastakääröt olivat hyviä ja etenkin täyttäviä. Jotain jäin kuitenkin kääröjen maussa hivenen kaipaamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 31.01.2010
Betyg: 2

Restaurant: Piccolo Pizza

Tilasin tonnikalasalaatin, koska se oli ainut hieman terveellisempi vaihtoehto. Annos, joka koostui ainoastaan jäävuorisalaatista, tonnikalasta ja kastikkeesta tuli nopeasti. Kaikkia näitä kolmea raaka-ainetta oli kuitenkin riittävästi. Interiööri on suorastaan surullisen ankea. Tähän turvaudun jatkossakin vain hätätilanteessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 19.01.2010
Betyg: 0


Followers