Okänd

Piccolo Pizza

Betyg 2.6 / 5

Recensioner (16)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Water cost . 40 euro , 7 euro chicken french fry was under quantity and small cup of Pepsi was 2,20. Far more better restaurant on second floor no no for second visit :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.08.2015
Betyg: 0

Päivän tarjous 2 pizza palaa 3. 90, sai heti ja oli hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.02.2015
Betyg: 0

Tilasin "kokonaisen" kinkku-ananas pizzan lounasaikaan. Olin yksin ravintolasta, ja tarjoilija läiskäisi lautaselle 6 kpl syömäkelvottomia, lämpölampun alla monta tuntia maanneita pizzapaloja.

Söin kaksi palaa, jotka olivat maultaan välttäviä, mutta kuitenkin juusto oli pehmeää, joten arvelin niiden olevan ihan ok. Kolmannen ja loppujen palojen kohdalla juusto oli jo kovettunut ja paloista huomasi, että ne on seisonut paikallaan pitkään. Vein pizzapalat takaisin tiskille ja tarjoilija tokaisi vain, että "tänään on ollut vähän hiljaista". No ihan varmasti on jatkossakin hiljaista, jos tarjoavat moista kuraa. Toinen tarjoilija yritti antaa tuoreempia paloja mukaan, mutta kieltäydyin, koska kyseinen ruoka ei enää vain olisi maistunut.

Hyvää toimintaa siis tältä toiselta tarjoilijalta, että yritti korjata tilannetta, mutta tällaista tilannetta ei pitäisi mielestäni päästä alkuunkaan. En olisi uskonut, että jostain pizzeriasta on mahdollista saada näin surkeaa ruokaa.

Suosittelen välttämään viimeiseen asti, vaikka kuinka tekisi pizzaa mieli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 14.01.2014
Betyg: 1

kebab 7e juoma 2e. juoma pepsiä 0,3l OK. kebab karmeeta kuraa. Kuivaa pahvia ku söis. ja ranskalaiset vetisiä lötköjä. kastiketta runsaaasti (hyvä) maku karmiva.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 06.11.2013
Betyg: 0

Todella halpaa. Eli siis 2 slicea vain 3,90 kuten muutkin ovat sanoneet. Slicet omaan makuun hyviä. Mutta kebabit. No.. ne on mitä on.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 06.11.2013
Betyg: 0

Hyvä kebab, varsinkin vs-kastike. Päiväsaikaan lihat saa vielä tuoreina döneristä, iltapäivällä siivut pyörähtävät usein mikron kautta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 23.08.2013
Betyg: -1

Onneksi olkoon Piccolo Pizza, onnistuitte tekemään elämäni kuvottavimman pitafalafelin! Falafelit mikroon ja päälle tolkuttomasti salaattia nahistuneen leivänkäppyrän sisään plus jokunen kurkkuslaissi. Nam nam eli hyi helvata

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.08.2013
Betyg: 0

Elikkäs täältä tarttui ruokamyrkytys matkaan Iskender kebabista. Ruoka oli alusta loppuun aivan hirvittävää ja en voinut syödä edes kolmasosaa ruoasta. Paikkaa en suosittele sitten pätkääkään ellei halua matkaansa pahan mielen lisäksi pahaa oloa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 19.07.2013
Betyg: 0

Komppaan nikomh:ia. Kaksi slicea 3,90 eli halpaa on. Jotenkin kummasti ei vain jäähtynyt, paksu taikinanpala mauttomalla juustomömmöllä maittanut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 19.01.2013
Betyg: 0

Pizza Paloissa reippasti juustoa. Jopa niin paljon ettei palan saadessaan aina tiedä mikä kolmesta makuvaihtoehdosta se on. Maku kuitenkin hyvä ja ehdottomasti hintansa väärti. Ja vaikka pizza ei aina maistuisikaan, voi ravintolassa nauttia vain kylmän huurteisen.

Hieman karu miljöö luo sopivan kiiman ennen jääkiekko-otteluja eikä visiittiä Pizza Palaan hevillä jätä väliin ennen peliä. Niin, paikan nimi ystävieni kesken on vain tuttavallisesti Pizza Pala, kuten ravintolan suuren valomainoksen perusteella voisi päätellä. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 18.01.2013
Betyg: 1

Läge

Ratapihantie 6, 00520 Helsingfors - Route
09 148 1193