Okänd

Pasta La Vista

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (18)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.02.2014
Betyg: 0

Mielestäni todella herkulliset pastat, varsinkin savulohipasta on ihanaa. Lämpimästi suosittelen pastan ystäville . Annokset reiluja, menee hyvin nälkä. Palvelu suht nopeaa, kiireisimpään aikaan n.10min odottelu. Harmillista kun PastaLavista muutti keskustasta messukeskukseen, voi herkutella ainoastaan messujen aikana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 21.10.2012
Betyg: 0

Messunälkään. Pasta oli huomionarvoisen ylikypsää. Päällä kahta kastiketta, bechamelpohjaista ja tomaattista, molemmat hanapussista. Lisäksi kinkkua, aurinkokuivattua tomaattia, kurpitsansiemeniä sekä yli ymmärrykseni menevät suolatikku-herneenversoviritelmät. Lammaspastasta puuttui lammas. Tämä kaikki tarjoiltiin viehättävässä muovikipossa. Ympäristössään menestyvä konsepti. En mene uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 31.10.2011
Betyg: 1

Messuilla syötiin pasta-annokset. Hinta ei paha, mutta eipä tosiaan ruoka ollut mitään ihmeellistäkään. Ihan ok hätäiseksi lounaaksi kesken messujen, mutta muuten ei kyllä tulisi syötyä.
Paikka on todella pieni. Istumapaikkoja vain reilu kymmenen ja messujen aikaan täten vaikea päästä muihin kuin seisomapaikoille.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.04.2011
Betyg: 1

Huono päivä? Tästä kokemuksesta on jo hetken aikaa, mutta saimme kyllä tosi hidasta ja amatöörimaista palvelua, jouduimme odottamaan kauan eikä ruoka todellakaan ollut hintansa väärtiä. Ihka oikea pettymys. Ei huvita antaa toista mahdollisuutta...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.03.2011
Betyg: 0

Kodikas ja pikkuruinen pastapaikka. Valitsimme lounaspaikan sijainnin ja Eat.fin arvostelujen perusteella. Odotimme hetken pöytää kolmelle ja yhtä seurueestamme. Kaksi aiemmin saapunutta kävi katsomassa läheisiä näyteikkunoita ja sillä aika saapunut kolmas sai ilmaiseksi kahvia odotellessaan. Tilasimme tiskillä päivän pastat ja valkkarit perjantain kunniaksi ja siirryimme pöytään. Saimme hauskasta sopukasta pöydän, joka sopi kaveriporukan kuulumisjuoruilulounaalle täydellisesti. Lounaspastasta kuva ohessa eli kylmäsavulohipastassa oli päällä kurpitsansiemeniä, parmesaania lastuina, pieniä suolarinkeleitä ja salaattia. Pasta oli hiukan pehmeää, kuten muutkin lounasaikan ovat todenneet, mutta se ei kokonaisuutena annosta pahasti pilannut. Palvelu oli mukavaa, ruoka tuli nopeasti ja ainoastaan se harmitta, että aikataulussani ei ollut pelivaraa sen vertaa, että olisin ehtinyt jäädä jälkiruuallekin. Olivat hinnoitelleet suomalaisittain epätavallisen edullisiksi kakkupalat ja juustokakun.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 27.11.2009
Betyg: 6

Sympaattinen pieni ravintola Ateneumin takana, täällä on keskieurooppalaista henkeä. Annos oli myöhäinen lounas viinin kanssa: päivän pasta kylmäsavulohesta, joka runsaine lisukkeineen toimi oikein mainiosti - al denteä kaivaten kuten muutkin, mutta lounasaikana antaa anteeksi. Myös jälkiruoaksi syöty omenatorttu oli mainiota ja hienosti laitettu. Erityiskiitos mahtavasta ja iloisesta palvelusta! Muuta seuruetta odotellessa talo jopa tarjosi kahvia :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.11.2009
Betyg: 2

Päivän kasvispasta aurinkokuivatuilla tomaateilla ja marinoiduilla herkkusienillä. Lauantaipäivänä pöydän sai hyvin ja annos tuli nopeasti pöytään. Minulla oli iso lounasnälkä, mutten silti saanut syötyä annosta loppuun. Pienoista kritiikkiä annan siitä, että pasta oli kumminkin kypsynyt al denten ohi, ja kastike oli vähän liiankin tomaattinen tai suolainen (seassa oli vielä suolaisia ainesosia kuten vihreitä oliiveja). Paikka oli kyllä ihanan tunnelmallinen ja minulta tultiin ihan erikseen kysymään maistuuko ruoka, joten palvelusta ISO plussa! Menen tänne varmasti toistekin maistelemaan muita pastoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 14.11.2009
Betyg: 2
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.11.2009
Betyg: 0

Olen nyt kerran kokeillut Pasta La Vistaa ja otin päivän tarjouksen, kanapastaa. Annos oli melko ok, tosin pasta oli keitetty yli eli al dente oli kaukana takanapäin. Olen todella suuri pastan ystävä ja oikea kypsyysaste on mielestäni todella tärkeää. Lounaspaikkana silti oikein hyvä vaihtoehto kebabin sijaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.11.2009
Betyg: 1


Läge

Messuaukio 1, 00520 Helsingfors - Route
0405128432
http://www.pastalavista.fi

Options